Şimdi Ara

BİTTİ n11 tıkla kazan-mega kozmetik paketi 125TL-çek miktarı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
3
Favori
6.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    en iyi kombinasyon demin yazdığım.
    birleşip birleşmediğini bilmiyorum.... dediğim gibi kullan neden zorluyorsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kozmetik paketi 2 alanların ürünleri geldi ya da kargoya verildi mi? Hala bir hareket yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Kozmetik paketi 2 alanların ürünleri geldi ya da kargoya verildi mi? Hala bir hareket yok :(

onayladın görünüyo 3 gündür ama ses yok bugün mesaj attım bilgi verin yoksa iptal edicem diye bakalım ne dicekler

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Kozmetik paketi 2 alanların ürünleri geldi ya da kargoya verildi mi? Hala bir hareket yok :(

onayladın görünüyo 3 gündür ama ses yok bugün mesaj attım bilgi verin yoksa iptal edicem diye bakalım ne dicekler

bende de hareket yok, bekliyoruz bakalım
  • Bende de hareket yok maleaef

• araya pazar günü girdiği için ve sipariş süresi 3 gün olduğu için en geç yarın çıkcakmış kargoya ama bugün yetişebilirmiş büyük ihtimalle
    hemen cevap verdiler bu bile müşteri memnuniyetidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

araya pazar günü girdiği için ve sipariş süresi 3 gün olduğu için en geç yarın çıkcakmış kargoya ama bugün yetişebilirmiş büyük ihtimalle
    hemen cevap verdiler bu bile müşteri memnuniyetidir

Bilgi için teşekkürler hocam.

Umarım en geç yarın herkesin elinde olur
  • kargoya verilmiş gözüküyor.
  • kargoya verilmiş hocam ürünler yarın elimizde olur muhatemelenn
    ben izmirdeyim şuan istanbuldan çıkmış ürün
    satıcılar böyle hemen cevap verince çok takdir ediyorum hepsi böyle olsa keşke

• Ürünler benim elime geçti.
  • siparişimi kargoya vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 27 Kasım 2013; 15:36:04 >
  • satışa kapanmış neden acaba?
  • Benim ürünlerim de bugün geldi ama kutuların üzerindeki yazıların geneli arapça ve rusça. Acaba neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quixilver

Benim ürünlerim de bugün geldi ama kutuların üzerindeki yazıların geneli arapça ve rusça. Acaba neden?

Benim de elime bugün ulaştı.Dediğiniz gibi, çoğu Türkçe de, antiperspireant ve yedek bıçaklar Rus çıkışlı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quixilver

Benim ürünlerim de bugün geldi ama kutuların üzerindeki yazıların geneli arapça ve rusça. Acaba neden?

Merhaba hocam bende sipariş vermiştim ama daha elime ulaşmadı ürünlerin orjinalliği konusunda şüphe mi var acaba?
  • Peki orjinal olduğunu nereden anlayabiliriz? İlanda en altta orjinal ürün ve faturalı gönderim yazıyordu ama faturada "gillette" yazmıyor. "kozmetik seti" yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.