Şimdi Ara

Bitti! (TURKCELL) 19 TL' ye her yöne 500 dakika, 1000 sms ve 1GB! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
25
Favori
31.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: torku42

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

Şu çok büyüttüğünüz 100 kb olayının ne kadar etki edeceğini çok merak ediyorum cidden. Bi an önce açılsın hattım da bakacağım abarttığınız kadar var mı gerçekten diye.

Bu arada hat taşımada herhangi bir sınır var mı? Mesela max. 3 kez taşıyabilirsiniz vs diye bişey var mı?

33 kere tasyabilirsin ölene kadar

Eyvallah hocam

• Şuanki avea hattımı kapattırıcam.Ay sonuna kadar faturasız hazır kart almayı düşünüyorum en mantıklısı bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 5 Mart 2015; 19:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone nun su gibi şarj bitirmesi ve her yöne dakikaları şebeke içine çevirmesi kazığından sonra babamın hattını bu tarifeye taşıdım sabah hat açıldı gayet iyi görünüyor ya telefonun şarj olayı düzeldi bir kere vodafone sabah şarjdan çıkarıyorduk akşama hiç kullanmadan %65 e düşüyordu bugün turkcell ile an itibari ile %95 şarj var telefon iphone 5s
  • Ek 1GB net paketi ne kadara alınabiliyor bu tarifede?
  • bu kampanyada internet bitince hızın düşüp limitsiz devam etmesi olayı var mıdır?
  • Bol yazip 2222 yollayinca sadece internet ve dk var diyor sizde nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Bol yazip 2222 yollayinca sadece internet ve dk var diyor sizde nasil?

aşılmadı hocam.hattını taşıdıysan BOLPAKET 500 yazıp 2222 ya yollucan.
    KALAN yazıp 2222 ye atınce ne kadar dk , sms ve int. bilgisi gelir,
    şu da var.bu pakete geçmen için süper yada genç tarifede olmalısın öncelikle.
  • Merhabalar.
    Çarşamba günü turkcell bayiisine gittik ve hattimi vodafone'den Turkcell'e tasidim. Hattim ise Pazar gunu saat 06:31 de acilacak. Bayiideki calisan elemandan bu paketi istedim hattin acildiktan sonra gel burada yapalim dedi. Bende dedim ki nicin mesaj ile yapamiyormuyuz dedim sen hat acilinca gel dedi.

Calisan diger elemana bayiiye girer girmez sormustum hat tasima islemini onaylamadan once musteri hizmetlerini arayin dedi.

Herkes kendi kafasina gore yorumda bulundu. Ben zaten konuyu okudugum icin fazla uzatmadim ama adamlarin birbirinden haberi yok.

Sanirsam bayiiye gitsem beni 25 yas altinda oldugum icin Gnctrkcell'e gecirmek isteyecek.

Hattim acildiginda bayiiye gitmeden BOLPAKET 500 yazip 2222 gondersem sorun olmaz herhalde.

Birde bu 8090i arayin diyor gelen mesajda sanirsam paketleri hakkinda bilgi verecekler.

SS:

Bitti! (TURKCELL)  19 TL' ye her yöne 500 dakika, 1000 sms ve 1GB!

• Cok sagolun hocam pakete geçiş yaptim hatta gecis yaptiktan sonra gnctrkcll e kayit oldum bi sikinti olmadi tekrar dan teşekkürler

• MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Bana da kartın üstüne 8090'ı arayın yazmışlardı. Hat açılınca aradım ve bilgi ve kontör yükleme servisi karşıma çıktı hemen kapattım. Turkcell sitesinden 20 tl yükleyip BOLPAKET 500 yazıp direkt kampanyaya geçiş yaptım. Başka bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 6 Mart 2015; 18:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Bana da kartın üstüne 8090'ı arayın yazmışlardı. Hat açılınca aradım ve bilgi ve kontör yükleme servisi karşıma çıktı hemen kapattım. Turkcell sitesinden 20 tl yükleyip BOLPAKET 500 yazıp direkt kampanyaya geçiş yaptım. Başka bir şey yapmana gerek yok diye biliyorum.

Hocam biraz detaya indim ve şu tarifeler olmaz ise "BOLPAKET 500" den yararlanamıyormuşuz.

quote:

*Kampanyadan, pakete başvurduğu sırada Süper, Genç ve Faturasız Emekli Tarifesinde olan aboneler faydalanabilir.

Burada yazılmış olan 3 tarifeden birinde olmamız gerekiyor ki "BOLPAKET 500" den yararlana bilelim.

En avantajlı tarife ise "Genc" tarife. Şu şekilde en avantajlı "Süper" tarifede 50 TL ve üzerine 10 dakikası 65 kuruş iken
    "Genc" tarifede "15TL/15 gün 5dk/75 krş."
    "20TL/ 31gün 10dk/75 krş."
    "25TL/31 gün 10dk/75 krş. + Turkcell'lilerle 1000 sms kazanıyor"
    "30+TL/31 gün 10dk/75 krş. +Turkcell'lilerle 1000sms ve 100 mb internet kazanıyor"
    durum bu şekilde olunca en avantajlısı genc tarife. Genc tarife ise gnctrkcll'e geçiş yapıldığında şeçilebilen bir tarife.

Bu yüzden hattım açıldığında Gnctrkcll'e geçiş yapıp oradan "Genc" tarifeye geçiş yaptıktan sonra "BOLPAKET 500" hattıma tanımlanır ve bende geçiş işlemimi yapmış olurum

İyi forumlar...

Şimdi sitesine girdim ve tarifem zaten Süper'miş. Bana 500 dk fazla fazla yetiyor. O yüzden dediğiniz tarifelere geçmeye pek gerek görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Şimdi sitesine girdim ve tarifem zaten Süper'miş. Bana 500 dk fazla fazla yetiyor. O yüzden dediğiniz tarifelere geçmeye pek gerek görmedim.

Zaten Turkcell'e geçiş yapıldığı zaman standart paket olan bu "Süper" tarife ile sim kart açılışı yapar. Daha sonrasında ise ayda 1 kere tarife değiştirme hakkımız var.

Şu şekilde zaten 500 dk bittiği anda kullanımda olan/seçilmiş olan tarife üzerinden ücretlendirilme yapıldığı için demiştim. Ek olarak Gnctrkcll'in yapmış olduğu kampanyalar ile bazen sıcak fırsatlar elde edilebiliyor.
    Hat babamın üstüne. Zaten benim yaş da 25'i geçti o yüzden gnctrkclle geçme şansım yok hocam.
  • Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    hesaba göre 100mb için 2 haftada en az 1000 kere aç kapa olması lazım
  • DarkSerenity kullanıcısına yanıt

Hesaplar burada 100 mb lafin gelisi ama 60 mb dan daha fazla fark var hic az degil

• arkadaşlar Turkcell yıldız pakette iken avea ya geçis yaptım geçen hafta, şimdi bu tarifeye geçersem önümüzdeki ay, ceza falan öder miyim...
  • Kullanan arkadaşlar internet sıkıntısı yaşadı mi acaba? Hani yavaşlık vs?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

arkadaşlar Turkcell yıldız pakette iken avea ya geçis yaptım geçen hafta, şimdi bu tarifeye geçersem önümüzdeki ay, ceza falan öder miyim...

son 30 gün içinde turkcellden hattını taşıyanlar yararlanamaz diyor
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Benim gözlemlediğim kadarıyla internette yavaşlık olmuyor. İnternet ya oluyor ya da hiç olmuyor. Bu da kullandığınız internetten nefret etmenize neden oluyor. Telefon aramalarında da 2-3 kerede deneyince anca arama gerçekleştirebiliyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.