Şimdi Ara

Bittim ben... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babana söyle fazladan bi kaç paket daha alsın malum bi yandan baban bi yandan mudur.toplu harekat var bu olay mudurle bitse iyi miili eğitim mufetişleri bakanı artık kim varsa hepsi sırada seni bekliyor bu işin sonu yok git intihar et
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

ya bırak ağzı olan konuşuyor arkadaş .. yukardakine demişsinki o arkadaş neyse çıksın soylesin hadi ben çıktım soyluyorum hristiyanım ne değişti? her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi inancına gore yargılanır benim için kitabın dedikleri değil Tanrı ile olan sevgi ve saygı bağı onemlidir ve ben ona laik olmak için yaşarım yk kitap bunu dedi şunu dedi ben kitapların gokten indiğine bile inanmıyorum komik geliyor

not: benim fikrim saygı duyulması gerek

bence fikrin yanlış.herkes inancına göre yargılanacaksa hiçbir şeye inanmayanlar yargılanmayacakmı.yada çok tanrılı uydurma dinlerde bütün tanrılar tek tek mi yargılayacak.Kuran'a inanmıyorsan sen Allah'ın varlığını nerden öğrendin.bugüne kadar O'nun için ne yaptın.O'na nasıl laik olacağını nereden öğrendin.

incilden ogrendim

• edit:yorum yazmaktan vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 30 Aralık 2008; 18:39:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: imate

babana söyle fazladan bi kaç paket daha alsın malum bi yandan baban bi yandan mudur.toplu harekat var bu olay mudurle bitse iyi miili eğitim mufetişleri bakanı artık kim varsa hepsi sırada seni bekliyor bu işin sonu yok git intihar et

• Benim cüzdanı açşa:

İddaa Kuponundan başka bişi bulamaz. Bidi 20-30 lira para
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

+1. Ben olsam atardım okuldan.

Yok artık.

Cüzdanında prezervatif var diye okuldan atacaktın?

1)Cüzdanındaki prezervatiften müdüre ne?
    2)Prezervatif ne zaman zararlı bir şey oldu?
    3)Prezervatif kullanmaktan doğal ne var?
    4)Bu ülke İslam'ın gerekçelerine göre yönetilmiyor.

• Ne demek çantalar aranıyor yahu..

Hadi çantayı geçtim cüzdana bakamazlar arkadaşım,cüzdanını eline aldığı anda alıcaktın elinden..Bu liseleri hiç anlamıyorum,içleri egolarını tatmin etmeye çalışan öğretmen ve müdürlerle dolu resmen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

nasıl iş bu benim cüzdanımı acıcak hoca tanımıyorum ben?+ cüzdan cebinde neden değil??

tanımıyo olabilirsin, bende tahmin etmezdim ki cüzdanımda taşıyorum + adam okula bi düz liseden geldi piskopat, bizimki anadolu lisesi adam her şeye laf ediyo, yok neden saçlar uzun yok bune yok şuna adam defterlerin arasına bile bakıyo kopya varmı diye yazılı fln yokkken, cüzdanımdaki fotolara bile baktı

E hata sende sen niye bu kadar üstüne gelinmesine izin veriyorsun ki

Benim cüzdanımı şahsen karıştıramaz karıştırmaya kalkarsada gider elinden alırım.
    Özel hayatla ilgili bir kanun bile var bulunca eklerim buraya

•  Bittim ben...
  • quote:

quote:

quote:

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

al işte

• Cüzdanı arayamazlar ki ben o kadar arama gördüm hep çantaları üst başı aradılar cüzdanda ne var diye de bir kere bile bakmadılar.Ben olsam baktırmazdım.
  • lisede-ortaokulda okuyan arkadaşlar, hepimiz o dönemlerden geçtik, öğretmenlerden müdürden bizler de korktuk, fakat bu insanların yetkileri sınırsız değil bunu unutmayın. Hiç bir öğretmen veya müdür sizin cüzdanınızı arama hakkına sahip değil. Böyle bir durumda müdahele etmekten korkmayın, sizi hiçbir şekilde karşı gelmekle suçlayamazlar, yani disiplin cezası veya okuldan atılma gibi bir şey söz konusu olamaz. aksine siz onları daha yüksek mevkiilere şikayet edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

hadi canım...

yerimiz avrupa bizim iran-arabistan değil

Bu toplumlamı bizim yerimiz Avrupa ?

Kendimizi kandırmaktan başka birşey yapmıyoruz farkındasınızdır umarım..
  • Naparsın dostum hükümet bu.

HAMDOLSUN.
  • Nüfus planlaması yapıodk dersn Şaka bi yana müdürün yaptıı çok pislik bişe ve aileni çaırısa harbi rezl bi durum..inşallah olmaz öle bişe...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

quote:

Yok artık.

Cüzdanında prezervatif var diye okuldan atacaktın?

1)Cüzdanındaki prezervatiften müdüre ne?
    2)Prezervatif ne zaman zararlı bir şey oldu?
    3)Prezervatif kullanmaktan doğal ne var?
    4)Bu ülke İslam'ın gerekçelerine göre yönetilmiyor.

Prezervatifini sözlüsü üzerinde kullanacaksa atmazdım. Etrafımda erkekte olsa kız da olsa motor bulundurmam. Gitsinler keraneye. Namus yoksunlarıyla işim olmaz.

• ne işi vardı cebinde kondomun kullanmıyosan
    neyin özentiliğini yapıyosan artık.bence haber versinler ailene.aklın başına gelsin.
  • git müdere '' bunu sen kullanmasan ben kullanmassam ne olur bu ülkenin hali müdür amca'' de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

Balon yapıcakdım dersin

ZAAAAA SÜPER

• quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

Bugün okulda ani i baskınla sınıfa girdi 4kişi, 2 si müdür yardımcısı, direk tüm öğrencileri tahtanın önüne aldırlar, arama yapıyoruz dediler,çantalara dokunmamıza izin vermediler tabi, neyse üstümüzü aradılar bişey çıkmadı, sıra çantalara geldi, çantalarıda incik cıncık ediyolar, bakmadıkları yeri yok, Benim çantamdada cüzdanım var, cüzdandada işte gençlik condom taşıyorum kullanmasam bile makara duruyo orda, müdür yardımcısı açtı cüzdanı, dedim hocam özel eşyalarım var bakmasanız, olmaz dedi sonra buldu condom u, allahtan sınıftakiler görmedi ama daha kötüsü oldu, velilerimi çaırabilirlermiş, onu yaparlarsa bittim ben işte, hem babama ve anneme karşı rezil olurum hemde okulda rezil olurum, sizce çaırırlarmı, çok pis tırsıyorum şuan

BABAMI BENI O NEDENDEN DOLAYI OKULA CAGIRIRLARSA :d DIYECEGI SOZ GENCLIGINI YASIYO HOCAM BI SALAKLIK ETMIS

BENI O DURUMDA YAKALASAR OKULUN ERKEGI OLURDUM

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.