Şimdi Ara

Bittim ben...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün okulda ani i baskınla sınıfa girdi 4kişi, 2 si müdür yardımcısı, direk tüm öğrencileri tahtanın önüne aldırlar, arama yapıyoruz dediler,çantalara dokunmamıza izin vermediler tabi, neyse üstümüzü aradılar bişey çıkmadı, sıra çantalara geldi, çantalarıda incik cıncık ediyolar, bakmadıkları yeri yok, Benim çantamdada cüzdanım var, cüzdandada işte gençlik condom taşıyorum kullanmasam bile makara duruyo orda, müdür yardımcısı açtı cüzdanı, dedim hocam özel eşyalarım var bakmasanız, olmaz dedi sonra buldu condom u, allahtan sınıftakiler görmedi ama daha kötüsü oldu, velilerimi çaırabilirlermiş, onu yaparlarsa bittim ben işte, hem babama ve anneme karşı rezil olurum hemde okulda rezil olurum, sizce çaırırlarmı, çok pis tırsıyorum şuan

• çok feciiiiiii
  • condom kullanmayan utansın salla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

çok feciiiiiii
    Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

condom kullanmayan utansın salla gitsin
    Öğrencinin sex hayatınada karışacaklarsa analarınıda alıp gitsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

condom kullanmayan utansın salla gitsin
    Balon yapıcakdım dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Balon yapıcakdım dersin

Alıntıları Göster
    Kaça gidiyorsun?
  • quote:

Balon yapıcakdım dersin

Alıntıları Göster
    ya öle demeyin kesin babam kızar, condom kullanmak bencede gerekli saçma yaptıkları şey
  • quote:

Balon yapıcakdım dersin

Alıntıları Göster
    Ne alaka condom kullanmak yasakmıymış?

• Lise sonda biz hocadan tavsiye alıyoduk yav hangisi iyi diye!!

Durex miydi??

Şaka bi yana bişi olmaz. Ama yaş küçükse sorun olabilir. Bişi derlerse sen de onlara "siz kullanmıyonuz mu?" de!!

Yav bi dk. Sen öğrenci de olsan, hoca değil arama izni olmadan güvenlik görevlisi bile senin cüzdanına bakamaz. Hoca kim oluyo ki. Bizim okulda olcaktı valla hoca moca dinlemezdik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 29 Aralık 2008; 23:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan5598

Kaça gidiyorsun?

Alıntıları Göster
    Sen onu hocaya rüşvet olarak öner aranızda anlaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Öğrencinin sex hayatınada karışacaklarsa analarınıda alıp gitsinler

Alıntıları Göster
    nasıl iş bu benim cüzdanımı acıcak hoca tanımıyorum ben?+ cüzdan cebinde neden değil??
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5598

Kaça gidiyorsun?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arslan5598

Kaça gidiyorsun?

10
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmslck

Ne alaka condom kullanmak yasakmıymış?

Alıntıları Göster
    Tuz deseydin
    Bİzim sınıfta kızlardan biri bulmuştu tuz deyip geçiştirmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

nasıl iş bu benim cüzdanımı acıcak hoca tanımıyorum ben?+ cüzdan cebinde neden değil??

Alıntıları Göster
    Cüzdan benim deyil adamın birinden çaldım de
  • quote:

Orijinalden alıntı: E r h A N

quote:

Orjinalden alıntı: arslan5598

Kaça gidiyorsun?

10

Alıntıları Göster
    Benim elimde olsa manuel olarak bile değerlendiririm onu.

• ne kadar ilkel bişe ya hangi çagda yaşıyoruz gençlerin korunmak hastalık kapmamak erken yaşta hayatlarını karartmamak için taşıdıkları şey şimdi utanç veren bi madde haline geldi hey allahım nası günlere doğru ilerliyoruz yazık ya kardeşim korkma bişe olmaz ama annen falan ogrenirsede utanma merak ettim aldım hem bunun kadar doğal bişe yok de insanların sağlık için aldığı şeyi neden ayıplıyosunuz de hatta sınıfta seni kaldırıp yüzünü kızartırsa direkt de "hocam siz bizi teşvik edeceğinize gururumuzu kırıyosunuz bu tüm dünyada doğallıkla karşılanan ve saglık acısından kullanılan bişe bende merak edip aldım bu davranısınızdan oturu de kınıyorum sizi" de utansın şerefsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cnr22

tanımıyo olabilirsin, bende tahmin etmezdim ki cüzdanımda taşıyorum + adam okula bi düz liseden geldi piskopat, bizimki anadolu lisesi adam her şeye laf ediyo, yok neden saçlar uzun yok bune yok şuna adam defterlerin arasına bile bakıyo kopya varmı diye yazılı fln yokkken, cüzdanımdaki fotolara bile baktı

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaMolitan

Sen onu hocaya rüşvet olarak öner aranızda anlaşırsınız

Alıntıları Göster
    arkadaşım kimsenin gelip senin üzerini arma yetkisi yok bu ülkede, artık polis bile çok gerekli durumlar dışında kafasına göre üst araması yapamıyor.. bu kadar ezdirmeyin kendinizi, kimse benim cüzdanıma benden izinsiz dokunamaz karıştırıp kurcalayamaz hele içinde ki condomu çıkarıp alamaz... anneni babanı çağırsın okula neden sıkılıyosun ki, ben senin velin olacam o müdürü anasından doğduğuna pişman ederim, böyle bir nedenden dolayı beni okula çağıdı için

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Benim elimde olsa manuel olarak bile değerlendiririm onu.

Alıntıları Göster
    Condomu al bizimkileri arama diyeydin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.