Şimdi Ara

Bittim ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs 3k mat 6 geo 6 yanlış sınavdan önce çözmediğim deneme kalmamıştı ama bittim sıralamamı koruyamıcam bile yine yapan birileri çıknıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• boşver üzülme herkesinki kötü geçmiş :) önünde daha lys 2 var
  • ygs 1k mat 42 geo 24 net o kadar emin olma...
  • Arkadas sizde bittiyseniz ben hic var olmamisim megersem yav

• Obp 52+ ise çok bişi olmaz. fende de 1-2 yanlışla düşmezsin çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakhukuk_gakguguk

Obp 52+ ise çok bişi olmaz. fende de 1-2 yanlışla düşmezsin çok.

Hocam bende ygs 100K hedef MF4 300puan +okul puaniyla birlikte yani okuldan 40 geliyor benim 270 falan almam lazim bu arada lys1 berbat otesi sence ne yapmaliyim

• wasplaquem W kullanıcısına yanıt
    Fenci değilim. Geçen sene fenden girdim sıfır çalışmayla ygs 130k idi.
    Matematik 20 net geometri 9 netti. fizik kimya biyoloji 9-10-11. Mf-4üm 329 puan geldi. Çok zor değil bence ve ben bu neti hiç fen çalışmadan yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakhukuk_gakguguk -- 17 Haziran 2013; 19:48:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Matematik 20 net geometri 9 netti. fizik kimya biyoloji 9-10-11. Mf-4üm 329 puan geldi. Çok zor değil bence ve ben bu neti hiç fen çalışmadan yaptım.

Umitlendim simdi ya nasil yaptin kardesim hic fen bilmeden attin mi sorulari 10 net falan iyi yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: wasplaquem

quote:

Umitlendim simdi ya nasil yaptin kardesim hic fen bilmeden attin mi sorulari 10 net falan iyi yapmissin

Fotosentezin formülünü bile unutmuştum öyle girdim sınava. 15 soru mantıklı sallama, 15 soru işkembeden sallamayla oldu. O piti piti yapsan bile en az 13-14 tane tutar. Tabi yapma bunu da. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wasplaquem

quote:

Fotosentezin formülünü bile unutmuştum öyle girdim sınava. 15 soru mantıklı sallama, 15 soru işkembeden sallamayla oldu. O piti piti yapsan bile en az 13-14 tane tutar. Tabi yapma bunu da. :D

Vay be supersin kardesim bende biyoloji 0 da bu hafta fizige abancam iste artik bakalim olmadi atma yontemleri deneyeyim yav moralimu duzelttin kardesim ya sagolasin bu arada 329 eklenmemis puanin miydi

• Bence bu sene ege tıp falan 499la alacak cok düşecek puanlar :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.