varsa şiddetle ihtiyacım var 10 yıllık kullanıcısıyım yazın 2 aylık bilgisayardan uzak kaldığım dönemde düşük ratito nedeiyle hesabım kapandı micdom99@gmail.com
quote:Orijinalden alıntı: MuradinBronzeBeard quote:Orijinalden alıntı: onbinbesyuz a.tlg@hotmail.com yollarsan çok makbule gecerGönderdim.That email address is already in use or does not meet the administrator's standards. Hali hazırda üye olmuşsun.iyi forumlar. varsa şiddetle ihtiyacım var 10 yıllık kullanıcısıyım yazın 2 aylık bilgisayardan uzak kaldığım dönemde düşük ratito nedeiyle hesabım kapandı micdom99@gmail.com
quote:Orijinalden alıntı: serta2 Davetiye isteyen varsa elimde var. Mehmetcik vakfina 20 TL. bagis yapana gonderirim. kardeşimsin ihtiyacım var @serta2 daha öncede söyledim kaç yıllık hesabım 2 ay giremedik bilgisayarı kullanamadık diye ratito düşüklüğündn kapandı
quote:Orijinalden alıntı: ersinMF quote:Orijinalden alıntı: serta2 Davetiye isteyen varsa elimde var. Mehmetcik vakfina 20 TL. bagis yapana gonderirim. kardeşimsin ihtiyacım var @serta2 daha öncede söyledim kaç yıllık hesabım 2 ay giremedik bilgisayarı kullanamadık diye ratito düşüklüğündn kapandı yapıp sana ulaşacağım bu bir sığınma değildir zaten böyle duyarlı olunmalı yaklaşık 1 yıl olmuştur bğışta bulunmayalı teşekkür ederim
Değerli üyeler: 23.02.2018 Saat:23:59 tarihine kadar üyelikler geçici olarak açılmıştır. Bu vesile ile eş, dost, akraba ve sevdiklerinize duyurulur. Hatırlatma: Multi ip vb kayıt BAN sebebidir. BiTTuRK Staff
quote:Orijinalden alıntı: Nurullah4335 Değerli üyeler: 23.02.2018 Saat:23:59 tarihine kadar üyelikler geçici olarak açılmıştır. Bu vesile ile eş, dost, akraba ve sevdiklerinize duyurulur. Hatırlatma: Multi ip vb kayıt BAN sebebidir. BiTTuRK Staff Yetişemedik rica etsem bir davetiyede ben alabilir miyim? kerimgencoglu61@gmail.com Teşekkür ederim :)
Arkadaşlar bu tarz sitelerin facebook sayfalarını takip edin gönderileri başta gör ayarlayın bir şey paylaşılınca direkt bildirim gelir. Torrent-turk , bittürk, herobit davetiye dağıtımı üyelik alımı oluyor arada
quote:Orijinalden alıntı: SpyM3GTR Merhaba arkadaşlar Davetiye atabilecek varsa çok makbule geçer SpyM3GTR@hotmail.com Koca DH de birdavet atacak adam yok iyimi.
Arkadaşlar Turkseed sitesine davetiye arıyorum. Torrent-turk sitesinden de davetiye verebilirim takas olarak. Teşekkürler