Selim hocadan gidiyorum miraydan test ödevi falan veriyor elimde mirayım PDF’i olduğu için sorun etmedim ama vakit kaybı bir kaynak mı daha düzenli ilerliyorum diye devam ettiriyorum ama vakit kaybedip kolay şeylerle uğraşmak istemiyorum sorular bi tık kolay gibi belki ilk konularda olduğum için de olabilir kullanan varsa cevaplarsa sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudenazYılmaz2107 -- 4 Temmuz 2024; 0:6:6 > |
Bıyıklı matemetik ve miray yayınları
-
-
Denemesini çözmüştüm kötüydü klasik mat yayınlarının dışına çıkma bence hatta 3d videolu defter falan alıp Eyüp b den izleyebilirsin -
Bıyıklı ile Eyüp b arasında kaldım Eyüp hocanın da anlatışını anlıyorum ama bazen kaçırdığım yerler oluyor tabii. Siz hangisini tercih edersiniz?
-
Şöyle, ben sınava en son 2022’de girdim ama şu anki matematik netim max 10-12 civarıdır önlisanstan sonra tekrar hazırlanmaya çalışıyorum 3D ‘den başladım VDD konuyu dinleyip soru bankasından ilerletmek istiyorum 3D zor bir kaynak olduğundan ilk önce Eyüp hocanın tyt matematik soru bankası çözümünü izleyip kendim çözmeye çalışıyorum ama öyle de sanki ezber yapıyor gibi hissettim 345’ten çözerken bu kadar zorlanmıyorum sadece sona kalan ösym tarzı testlerin en son testleri zorluyor çok kolay şeylerle zaman kaybetmek istemiyorum diye 3D ve Orjinali götürmeyi deniyorum orijinal beni 3D kadar zorlamadı ama ilk konular diye muhtemelen
-
Bana bıyıklı matematik daha iyi gelmişti.Eyübü dinlerken uykum geliyor.He eski geometri oynatma listesi çok iyidir eyüp b’nin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X