Biyoenerjiher insan için faydalı gerekli bir nimettir. Bunun için araştırmalı ve iyi bir uzmandan yardım almalıdır. Bu bizim hem ruhumuza hem bedenimize ciddi faydaları olacaktır. Biyoenerji ile kalmanız dileği ile.
uzun zamandır biyoenerji ile ilgilenen bu alanda kendisini geliştirmiş ve gerekli sertifikalara sahip bir tanıdığım var. Özellikle migren ve psikolojik rahatsızlıklarda çok çabuk sonuç alınıyor gordugum kadarıyla.su ana kadar yüzlerce hastanın tedavisi ile ilgilendi ve oldukça başarılı sonuçlar alındı. ilgilenen olursa temas kurması için yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bioenerji Nedir ? Bioenerji yaşamamızı sağlayan bir enerji akımıdır.Bilimin ve Sağlık Bakanlığı'nın onayını almış varlığı ölçüm cihazlarıyla ve kirlian fotoğrafçılığı ile bırakın ölçülmeyi; görüntülenebilmiştir. Bilimin iki büyük kuralı olan soyut ve somut olması kuralını delmiştir. Yani elle tutulur gözle görülür olmadığı halde bazı ölçüm cihazlarıyla ölçülüp fotoğraflanmıştır. Bugün artık sağlık kurum ve kuruluşlarına Sağlık Bakanlığın'dan Hacamat, Akupunktur yoga bioenerji ve bunun gibi alternatif tıp ile ilgili konular hakkında bilgi ve tecrübesi ve sertifikası olanların 'tarafımıza müracaat etmesi gerekmektedir' diye çağrıda bulunmuşlardır. Aslında bu Türkiye'de yeni baş göstermeye başlayan bir yüksek frekanslı şifa metodudur. Bioenerji tıbbı dünyada Rusya Federasyonu Çin ABD Japonya Kazakistan Kırgızistan Azerbaycan İngiltere Arap ülkeleri ve bazı Avrupa ülkelerinde Büyük çapta hizmete girmiştir ve yaygın olarak kullanılmaktadır.
Ben sertifikalı bioenerji uzmanıyım kanserden felce kadar her turlu cozulemez denen hastalıkalrdan sonuclar aldım bazen ücretsiz toplu senaslar yapıyorum eger ıstersenız katılaabılrısınız.