Şimdi Ara

Biyoloji-1 (TM öğrencisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tm öğrencisiyim ve 9'dan beri biyolojiyi gördüğüm yok ygs'den dolayı biyoloji bir daha karşıma çıktı ve biyolojiye nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.Ygs'de de fen-1 bölümünden en az 20 net yapmam gereketiği için biyolojiyi 13 soruda 9-10 nete taşıyıp fizik ve kimyadan da 5-6 tane yapma gibi bir stratejim var özellikle sınava girmiş veya biyolojiye nasıl çalışılması gerektiğini bilen TM ve SAY arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bir de kaynak olarak tavsiyeleriniz olursa memnun olurum.Şuan bendeki biyoloji bilgisi genelkültür bilgileri ötesine geçmez bunu nasıl en yüksek seviyeye çekebilirim yardımcı olursanız sevinirim....

• hergün 1 saatini biyoloji 1 kısmına ayırıp peşine de ufak tefek soru çözümlerine başladınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir biyolojide 7-8 neti garanti edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

hergün 1 saatini biyoloji 1 kısmına ayırıp peşine de ufak tefek soru çözümlerine başladınmı gerisi çorap söküğü gibi gelir biyolojide 7-8 neti garanti edersin.

sağol hocam bu tavsiyene uymaya çalışacağım...

başka önerileri olan arkadaşlar varsa ;
  • hocam biyoloji ezber dersi.mesala bu sene 6 tane bilgi soru çıkmış.yani yorum,mantık falan işlemiyo.bilmen gerekiyor.bilmen içinde ezberlemen gerek.
  • Haftada 1 gününü sadece biyolojiye ayır. YGS'de sorumlu olduğun konulardan birini bitir o gün. Kitaptan çalış, testlerini çöz. O konuyu hallet. Böyle böyle halledeceksin işte.
  • Haftada 2 gün 4-5 saat ayır ,bu yeterli olacaktır.
  • ygs biyoloji için temellendirme içinde aynı zamanda konu anlatımlı hangi kitapları tavsiye edersiniz?
    tm ögrencisi....
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.