Şimdi Ara

biyoloji belası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ne yaptıysam tam oturtamadim 35 ustune cikamiyorum biyoloji yuzunden, tyt de kotu geliyor kesinlikle toparlamam lazim ne yapmami onerirsiniz (senin biyolojin kanalindan izledim ve fundamentalsin anlamayan kalmasin videolarini izledim limit cozuyorum suan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben de aynı sorundan muzdariptim bu sabah yaklaşık 2.5 saat tüm notlarımı okuyup eksik yerlerin kısa kısa videolarını izledim,sabahtan beri de bilgi sarmal ayt biyo denemesi çözüyorum 8-9 netlerle başladım şuan 20.deyim son 5 denemedir 11.75 sabit.bir gününüzü tamamen biyolojiye ayırmayı deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    tüm kavramları hatim etikten sonra sorular çalıştığımız yerler mi çıkıyor yoksa bilmediğimiz kavramlar mı reyiz ben her şeyi tutuyorum hafızamda ama bazı sorular hiç duymadığım şeyler oluyor
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    hocam soru bankalarında benim her testten 5 boşum mutlaka çıkıyodu ama denemelerde daha bilgiye yönelik soruyorlar,tabi arada kıl sorular ama sblere göre çok nadir.(en azından sarmal ve biyotikte öyle)

• Her gün 2 sistem tekrarı ideal. Biyolojinin ilacı bol tekrar. Denemelerle bir yere kadar ilerler.

• Aha copy paste ben meb kitabını 1 kere daha bitirdim simdi daha iyi gibi ama 1 kere daha bitirmem lazım galiba şu biyolojiden bu yıl sonsuza kadar kurtulmak istiyorum

hocam soru bankasinda cok guzel ilerliyorum denemeye gelince kasılıyo muyum ben de anlamadim her sey gidiyo kafamdan

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    bunu hemen hemen her gun yapmaya çalışıyorum ama elim kolum baglandi artik nerden başlayacagimi da bilmiyorum

• ben de biktim artik

• morticiasays kullanıcısına yanıt
    hocam bende de tam tersi oluyor sblerde gereksiz detay çok var.dediğim gibi 1 gün abanın, ben bugünü çok sancılı geçirdim ama yararını görüyorum

bazı denemeler zorlaştırıyım derken müfredatın dışına çıkıyorlar aldanmayın onlara siz meb kitaplarınızdam tüm bilgilere hakim olmaya çalışın sınavda iyi yapacaksınızdır
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    cok sagolun hocam umarim basaririz

hocam bunu mutlaka yapacam deneme olarak biyotik düşünüyorum

teşekkür ederim konuyu nerden çalıştın bu arada 2 gün hızlı detaylı bir tekrar yapmak istiyorum
    bana sorarsanız biyotiği böyle harcamayın hocam o tam sınav ayarında sindirilerek çözülmesi gereken bi deneme ama siz bilirsiniz tabi
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    sene başında selin hocayla sistemler çalışmıştım,yaklaşık 1 hafta önce de senin biyolojinden enerji dönüşümleri ve genden proteineyi bitirdim
    ne onerirsiniz hocam

• Hocam, konu eksiğiniz yoksa fundamentals in animasyon videoları var benim çok işime yaratmıştı.
    Deneme olarak da bilgi sarmal ile aydın da çok iyi sorular var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB33FBE3C -- 27 Mayıs 2020; 11:36:3 >
    ben sarmal ile yaptım ama paraf filan da iyi gider
  • hocam bilgisarmalini cozdum aydin da elimde duruyo tyt resmen yine de bosa gitmesin diye cozecem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.