Şimdi Ara

Biyoloji Nasil Halledilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru baslikta arkadaslar. Konuya bakiyorum ama sorularinda tikanip kaliyorum, suan hizlandirilmis sekilde kamp2020 kanalindan tekrar ediyorum neler onerirsiniz

• Ben her konuyu bitirdikten sonra kitabı kapatıp kendime anlatmaya çalışıyorum :D Bende işe yarayan bi yöntem deneyebilirsin
  • Ben her gun tekrar +meb testi o konudan ardindan palme diye gidioyrum 1 2 y geliyor denemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 30 Eylül 2019; 22:22:40 >
  • SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Konu tekrari icin guzelbama sorularda etkisi nasil oluyo
  • Sorularda tikaniyorum bende onu bi atlatsam
  • Hocam biyolojide bagimsiz konu yok her biri birbirine bagli oldugundan sorular uzerinden ogrenerek gitmenizi oneririm.Soru analizi yapip konu özeti cikarmaninda yararli olacagini dusunuyorum.Biyolojide konuyu okudum sorularin hepsini cozecegim durumu yok ondan dolayi dediklerimi uygularsaniz gelisimi farkedeceksinizdir.
  • ysfmrmt Y kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim tesekkurler
  • Dostum benim önerim barış hocadan izle onun gibi deftere karışık not al yani kitaplardaki gibi satır satır alma.

Ardından asel gibi hatta aseli aç oku.

Ben bu sekil yapıyorum ve zorlanmıyorum ardından senin biyolojindeki soru çözümünü açıyorum ordanda bitirip konu oturduysa kitaptan 3-4 test yapıp geçiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.