Bildirim
BİYOLOJİ REKABET GRAFİĞİ MEB KİTABINDA VAR DİYENLER
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O kadar meb de va diyen duydum yok mu bi fotoğrafını koyacak? -
M kesinlikle rekabet değildi.Ben sınavda parazit gibi düşündüm daha çok.Biri artar biri azalır Konagini öldürmez ama konağından maksimum fayda sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 25 Haziran 2014; 11:18:47 > -
M yok ben göremedim meb de ama av avcı da değil o. Ben l m demiştim ama l cevap sanırım :( -
Biyolojinin sorularının toplandığı konuda l m deniyor kitapta var felan yazmışlar yanına ama bilmiyorum artıkquote:
Orijinalden alıntı: Zoraki Dt
M yok ben göremedim meb de ama av avcı da değil o. Ben l m demiştim ama l cevap sanırım :( -
M grafiği av avcı ilişkisi değil mi? -
Sorunun tıpatıp aynısı palme lys biyoloji deneme kitabında vardı.Cevap L idi.Aradım bulamadım çözen var mı başka? -
-
-
ayrıca m grafıgı av avcı deıl kardesım ınıp cıkıs olması lazım sureklı -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir405
cevabın l ve m olmasının oranı daha yüksek çünkü olabilir diyodu soruda
Güzel bi tesbit. L ve M yaptım ama L diyenlerinkide mantıklı.Birde Av avcı ya rekabet diyen kaynaklarda az denecek kadar değil. -
Av-avcı grafiğinde av sayısı azaldıkça avcı grafiğinin de belli süre sonra giderek azalması gerekir.quote:
Orijinalden alıntı: ertan536quote:
cevabın l ve m olmasının oranı daha yüksek çünkü olabilir diyodu soruda
Güzel bi tesbit. L ve M yaptım ama L diyenlerinkide mantıklı.Birde Av avcı ya rekabet diyen kaynaklarda az denecek kadar değil.
Alıntıları Göster
-
M grafiği av avcıdan çok parazit canlının konak canlıyla grafiğine benziyordu biri çoğalırken öteki ölmeye başlıyor. -
YAPMA YA hıc mı av avcı grafıgı gormedıkquote:
Orijinalden alıntı: fenerliumut38
Av-avcı grafiğinde av sayısı azaldıkça avcı grafiğinin de belli süre sonra giderek azalması gerekir.
Alıntıları Göster -
Rekabet aynı ortam, aynı besin üzerine yapılır. Rekabette biri azalır biri artar. Fakat bu bir döngü haline gelmez.quote:
Orijinalden alıntı: fenerliumut38
Av-avcı grafiğinde av sayısı azaldıkça avcı grafiğinin de belli süre sonra giderek azalması gerekir.
Alıntıları Göster
Tam hatırlamıyorum soruyu ama onlardan sadece bir tanesi doğruydu. -
kafamsakin kardes o grafık senın dedıgın gıbı de olabılır ama 2 tane rekabete gırmıs olanların daquote:
YAPMA YA hıc mı av avcı grafıgı gormedık
Alıntıları Göster -
Ben de sırf olabilir dediği için L ve M aldım yoksa yalnız L çok mantıklıydı.quote:
Orijinalden alıntı: DogushanBALCI
Rekabet aynı ortam, aynı besin üzerine yapılır. Rekabette biri azalır biri artar. Fakat bu bir döngü haline gelmez.
Tam hatırlamıyorum soruyu ama onlardan sadece bir tanesi doğruydu.
Alıntıları Göster -
Merhabalar beyler.Ben de sorunun L-M olması gerektiğine inananlardanım.MEB kitabından bahsedince ben de Biyoloji 11 pdf'sini indirip araştırmaya başladım.quote:
Orijinalden alıntı: MrTrM
Ben de sırf olabilir dediği için L ve M aldım yoksa yalnız L çok mantıklıydı.
Alıntıları Göster
K grafiğinin mutualist ilişkiyi L grafiğinin ise rekabeti gösterdiğine herkes hemfikir sanırım.Grafiği MEB kitabında aradım fakat M grafiğine benzer bir grafik bulamadım.L grafiği aynen kitapta bulunmakta.(MEB Biyoloji 11 Sayfa 207)
M grafiğine en benzer kısım ise grafikteki mavi ile çevrelediğim kısım olabilir:
Mavili kısmını alacak olursak:
Bana en yakın bu grafik geldi.Bu grafik de rekabetin hemen altında av-avcı ilişkileri ile ilgili bir etkinlikte geçiyor(MEB Biyoloji 11 Sayfa 208)
Forumda sanırım biyoloji olimpiyatçısı 1-2 kişi var.Onlar da Yalnız L olduğunu düşünüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?Ayrıntılı bir açıklama olursa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeSlimShady -- 25 Haziran 2014; 12:22:20 >
-
Bende L - M yaptım. Çünkü olabilir diyordu.
Ama bu kadar çelişkili soru sorulması ki ya !!!! -
Bende l ve m dedim olabilir dediği için
Benzer içerikler
- iç mimarlık ve çevre tasarımı önü açık mı
- ales zor mu
- deloday yan etkileri
- 1993 yılı öys taban puanları
- raunt yorumlar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X