biyomedikal için bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
yeni kurulan fizik tedavi dalında çalışabilecek istanbul avrupa yakasında ikamet eden satış pazarlama dalında çalıştırılmak üzere acil biomedikal teknoloji mezunu eleman aranıyor irtibat telefonum Yalçın kartal 0 532 282 63 48
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Leopard
quote:
Orijinalden alıntı: ComRad3
biyomedikal bana kesin olarak gelir ama radyasyondan korkuyorum.
radyasyon mu . o zaman önce biomedikal ile radyoloji (tıbbi görntüleme teknikerliği) bölümünü bi araştır hagisinde radyasyon varmış. Biomedkal işi radyasyonla alakası yok arkadaşım. sadece makina satıyorsun, kurulumu yapıyorsun, gerektiğinde 1 -2 fişini değiştiriyorsun öyle tutupda o x ışınıyla resim felan cektiğin yok . yani o aletleri zaten yurt içinde tamir etme durumları yok. o makinlar çok yüksek rakamlara geliyor tamiratıda satan firma bizzat kendisi yapıyor. Ha iyi bi ş bulursun geliştirisin yurt dışında bu o medikal aletlerin mühendiliğini yaparsında o iş çok zor. yani aklında radyasyon felan kalmasın radyoloji okumuyorsun . nasıl bağlantı kurdun anlamadım hala .
Diğer sitelerde biyomedikal müh radyasyona maruz kalıyor gibi iddaalar var o yüzden benim de kafam karışmıştı tehlikeli mi acaba diye ama sonradan yazmaya karar verdim
vetaday
kullanıcısına yanıt
hocam naptınız ? sevdiniz mi mesleği ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme