Şimdi Ara

Biyomedikal Müh. vs Fizik tedavi ve rehabilitasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biyomedikal için bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
  • yeni kurulan fizik tedavi dalında çalışabilecek istanbul avrupa yakasında ikamet eden satış pazarlama dalında çalıştırılmak üzere acil biomedikal teknoloji mezunu eleman aranıyor irtibat telefonum
    Yalçın kartal
    0 532 282 63 48
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

quote:

Orijinalden alıntı: ComRad3

biyomedikal bana kesin olarak gelir ama radyasyondan korkuyorum.

radyasyon mu . o zaman önce biomedikal ile radyoloji (tıbbi görntüleme teknikerliği) bölümünü bi araştır hagisinde radyasyon varmış. Biomedkal işi radyasyonla alakası yok arkadaşım. sadece makina satıyorsun, kurulumu yapıyorsun, gerektiğinde 1 -2 fişini değiştiriyorsun öyle tutupda o x ışınıyla resim felan cektiğin yok . yani o aletleri zaten yurt içinde tamir etme durumları yok. o makinlar çok yüksek rakamlara geliyor tamiratıda satan firma bizzat kendisi yapıyor. Ha iyi bi ş bulursun geliştirisin yurt dışında bu o medikal aletlerin mühendiliğini yaparsında o iş çok zor. yani aklında radyasyon felan kalmasın radyoloji okumuyorsun . nasıl bağlantı kurdun anlamadım hala .

Diğer sitelerde biyomedikal müh radyasyona maruz kalıyor gibi iddaalar var o yüzden benim de kafam karışmıştı tehlikeli mi acaba diye ama sonradan yazmaya karar verdim

• vetaday kullanıcısına yanıt
    hocam naptınız ? sevdiniz mi mesleği ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.