Bildirim
Biyomedikal Müh. vs Fizik tedavi ve rehabilitasyon
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
işin gerçeği 2 bölümde garanti iş bulursun 2 side sağlık üstüne biyomedikal de fazla yorulmassın masa başı iş olur , diğerinde daha fazla yorulursun çünkü bi nevi doktorsun ama bu yorulmanın karşılığınıda alırsın maaş olarak fizik tedavi ve rehabilitasyon daha iyidir.Biyomedikal yeni bir bölüm ben 2 si arasında tercih yapıcak olsaydım sanırsam biyomedikali seçerdim,ama bi yanımda fizik tedavide kalırdı. -
yorum için teşekkürler -
da Radyolojiye benziyor sanırım
Biyomedikal da radyoloji gibi radyasyon tehlikesi var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ComRad3
da Radyolojiye benziyor sanırım
Biyomedikal da radyoloji gibi radyasyon tehlikesi var mı?
Yok başkan olurmu hiç . Biyomedikal cinin yaptığı işi kısaca tanımlayım;
Hastanelerde bulunan tıbbi arac gerecleri temin eder ufak yapılabilecek arızaları yapar. Eğer şansı yaver giderse büyük medikal firmalarda bu makinaların tasarımı yapar (yurdumuz şartlarında çok zor, ürünlerin hepisi yurt dışından geliyor) . Tabi masa başı bi iş zannetmeyin bu işi. grektiği zaman calıştıı şirketin hastanelere sattığı medikal cihazları kurmaya calıştırmaya arıza durumunda firmayla bağlantı kurup yaptırma işlerini görür. Maaş durumu çok iyi tabi. Medikal cihazların çou çok pahalıdır bilirsiniz 200bin-700bin lirayı bılan aletler var. Güzel bölüm çok iyi paralar kazandırır.
-
biyomedikal ile ftr çok ayrı mesleklerdir.
Tıpla elektrik -k arasında kalmak gibi bir şey bu.
Emin değilim şaşırtmak istemem ama biyomedikal elektrik-elektronik bölümünün alt dalı. Tıp aletleri gibi şeyler yapıyorlar. (tam araştırmadım. başka bir şeyle karıştırmıyorum umarım)
Biyomedikal mf4 ile alıyor. Diğeri mf3 ile.
Tam araştırın bu meslekleri.
Detaylı bilgi bulunca burada da belirtirseniz iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertjonathan -- 25 Temmuz 2011; 22:28:23 > -
evet puan türlerinin farklı olduğunu biliyorum
ama her 2si de sağlık sektöründe sonuçta
ve bu oldukça cazip hale getiriyor benim için -
Sen bilirsin. İkisi de sağlık sektöründe ama yaptıkları işler çok farklı.
X şirketinde çalışayım da çaycı veya müdür olmak farketmez demek gibi bir şey. Seninki de hastanede çalışayım, güzel bir mesleğim olsun da ne olursa olsun.
mf4 den aldıklarına göre biyolojiye değil fizik ve matematiğe dayalı bir meslek olmalı. Mf3 ile alanlar ise genel olarak biyolojiye yönelik meslekler.
Ama tabi bunlar önemli değil diyorson, değildir. Senin bileceğin iş -
quote:
Orijinalden alıntı: lys2011ygs2011
evet puan türlerinin farklı olduğunu biliyorum
ama her 2si de sağlık sektöründe sonuçta
ve bu oldukça cazip hale getiriyor benim için
rehabilitasyonda hasta ile uğraşırsın . Biomedikalde işin makinalardır bunu göz önüne al.
mertjonathan doğru biye vurğu yapmış . İkiside yakın puan ama ben biomedikal der noktayı koyardım. 3 binden aşağı işe başlamazsın. Biomedilak teknikerleri ble (işin hakkını verenler) 2000-3500 arası alıyor. -
biyomedikal bana kesin olarak gelir ama radyasyondan korkuyorum. -
o zaman şunu sormak istiyorum
tobb etü bu sene biomed bölümü açıyor sizce en son kaçbinle kapatır-herşeyi göz önünde bulundurrsak- -
quote:
biyomedikal bana kesin olarak gelir ama radyasyondan korkuyorum.
radyasyon mu . o zaman önce biomedikal ile radyoloji (tıbbi görntüleme teknikerliği) bölümünü bi araştır hagisinde radyasyon varmış. Biomedkal işi radyasyonla alakası yok arkadaşım. sadece makina satıyorsun, kurulumu yapıyorsun, gerektiğinde 1 -2 fişini değiştiriyorsun öyle tutupda o x ışınıyla resim felan cektiğin yok . yani o aletleri zaten yurt içinde tamir etme durumları yok. o makinlar çok yüksek rakamlara geliyor tamiratıda satan firma bizzat kendisi yapıyor. Ha iyi bi ş bulursun geliştirisin yurt dışında bu o medikal aletlerin mühendiliğini yaparsında o iş çok zor. yani aklında radyasyon felan kalmasın radyoloji okumuyorsun . nasıl bağlantı kurdun anlamadım hala .
-
quote:
tobb etü bu sene biomed bölümü açıyor sizce en son kaçbinle kapatır-herşeyi göz önünde bulundurrsak-
tobb etü bu sene biomed bölümü açıyor sizce en son kaçbinle kapatır-herşeyi göz önünde bulundurrsak- -
quote:
quote:
tobb etü bu sene biomed bölümü açıyor sizce en son kaçbinle kapatır-herşeyi göz önünde bulundurrsak-
puanlara bişi diyemem -
tahmin de mi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Mc_Leopard
quote:
biyomedikal bana kesin olarak gelir ama radyasyondan korkuyorum.
radyasyon mu . o zaman önce biomedikal ile radyoloji (tıbbi görntüleme teknikerliği) bölümünü bi araştır hagisinde radyasyon varmış. Biomedkal işi radyasyonla alakası yok arkadaşım. sadece makina satıyorsun, kurulumu yapıyorsun, gerektiğinde 1 -2 fişini değiştiriyorsun öyle tutupda o x ışınıyla resim felan cektiğin yok . yani o aletleri zaten yurt içinde tamir etme durumları yok. o makinlar çok yüksek rakamlara geliyor tamiratıda satan firma bizzat kendisi yapıyor. Ha iyi bi ş bulursun geliştirisin yurt dışında bu o medikal aletlerin mühendiliğini yaparsında o iş çok zor. yani aklında radyasyon felan kalmasın radyoloji okumuyorsun . nasıl bağlantı kurdun anlamadım hala .
Biyomedikal açıklamalarında EEG , MR , BT gibi kavramlarla karşılaştım. onun için radyasyondan bahsettim.
-
yukarı -
Bence ben olsam fizik tedavi derdim çünkü fizik tedavi biyomedikale göre daha garanti bi meslek bi nevi doktorsun biyomedikal demek se mühendislik demek ve senin kendini geliştirmen gerekir öyle yıllarını harcamadan kolay para bulamazsın bence
Benzer içerikler
- yağlar enzimlerin yapısına katılır mı
- tev bursu mülakat soruları
- hcl iyonik mi
- özel yurt giriş çıkış saatleri
- boğaziçi tarih mezunu işsiz kalır mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X