Şimdi Ara

Biz Böyle Bir Neslin Evlatlariyiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: diskjockey

turk dogdun turk olemiceksin ulke gidiyor

Sana katılmıyorum.Türk doğdum,Türk öleceğim.

Bu ülkeyi Arap kıralına, almanlara israillilere ingilizlere parselleyip satıyorşar. Bunu yaparken de din ve millet adına yaptıklarını iddia ediyorlar. Cumhuriyet tarihinin en çok borçlanan hükümeti ayrıca. Donunuz bile ipotekli şu anda. Dış Borç rezervi 4 yılda topladma %50 arttı bunun ne demek olduğunu düşünün kuru kuruya slogan atmayın. Evinizin arsasından başka sizin olan bir şey kalmadığı zaman nasıl doğup nasıl öldüğünüzü kime anlatacaksınız?

arkadaşım sana kısa ve öz cevap vereyim.

dünyada dış borcu en yüksek ülkeleri araştır.cevabını bulursun

ayrıca konuyuda okurken duygulandım.bende bunu düşman askerini düşman siperine götürmüş diye duymuştum.

Son cümlendeki ayrı bir olay bununla ilgisi yok ama o da çok güzel.

@kafeinn
    Seninde haklı olduğun bir çok kısım var ama yine söylüyorum.
    Türk doğdum,Türk öleceğim.

• yani nasılda pronakosyana geliyorsunuz yahu.

anlatılan hikaye başka bir asker veya benzeri bir olay sonucu gerçekleşmişti. bizim kurtuluş savaşı ile pek bir alaksı yok bence.

ama bu böyle kahramanlığın olmadığı anlamını taşımaz. mesela kör bir askeri bacakları sakat ama gözleri kör başka bir arkadaşının sırtına alıp birliğine gitmesi an be an gerçektir. ve sadece bizde olan bir hadisedir. bunun gibi daha niceleri.

ama bu olay biraz dezenfarmosayon kokuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: firkete

yani nasılda pronakosyana geliyorsunuz yahu.

anlatılan hikaye başka bir asker veya benzeri bir olay sonucu gerçekleşmişti. bizim kurtuluş savaşı ile pek bir alaksı yok bence.

ama bu böyle kahramanlığın olmadığı anlamını taşımaz. mesela kör bir askeri bacakları sakat ama gözleri kör başka bir arkadaşının sırtına alıp birliğine gitmesi an be an gerçektir. ve sadece bizde olan bir hadisedir. bunun gibi daha niceleri.

bu olay provakasyon ise provakasyona gelmeye hazırım
  • + kelimenin doğru yazımı PROVOKASYON. Bilginize sunarım.
  • provokasyona gelinebilecek konularla provokasyona gelinmeyecek konuları ayırd edelim lütfen. bu konuda gelebilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: firkete

yani nasılda pronakosyana geliyorsunuz yahu.

bu olay provakasyon ise provakasyona gelmeye hazırım

• benim kafam karıştı kim kime ne demiş bunlar kim siz kimsiniz metin güzel ama
  • acaba ben kacırdımmı kıtabı yenı okudum bole bı olaya rastlamadım.sayfa nedır arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stinger01

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Kendi adına konuş. Türküm. tüm dünya türk olacak. türksün.

ne alaka tüm dünya türk olacak

yok kardeş herkes türk olmasın o gurur sadece bize ait olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

quote:

Katiliyorum...

esas böyle düşünenler oldukça bu ülke bölünür bence adamların istediği de bu zaten kaleyi içten kuşatmak. böyle söyleyerek onlara fırsat vermeyin.

• quote:

hayda bu neyaw nereye gidecekiş bu ülke
    biz varız olum aslanlar gibi burdayız
    kimselere vermeyiz sen hiç kafanı yorma
  • Türk olduğum için gurur duyuyorum.Türk olmak ayrıcalıktır.
  • İnsanın Onuru Irkının Yüceliği ile Pareleldir.. En Yüce Irk Biziz.. Ve En Onurlu İnsanlarda Kendini Türk Görendir..
  • gercekten güzel
  • Artık bu forumların da CILKI ÇIKTI.İnsanlar en basit konuda bile birbirine katlanamaz oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egguzel

Artık bu forumların da CILKI ÇIKTI.İnsanlar en basit konuda bile birbirine katlanamaz oldu.

Foruma laf atıp durma sende .
    Önce kendinde ara hatayı

• Memleket te gidiyor elden, din de...
    Gençlerimizin durumu içler acısı. Hepsi birer uçkur düşkünü hepsi birer vurdum duymaz olmuş çıkmış. Soruyorum size kaçtane genç, kitapta anlatılan gibi davranabilecek savaş anında.
    Sağda solda lise öğrencilerini üni öğrencilerini gördükçe heyt be diyorum, bumu Osmanlı torunu, bunlarınmı dedesi Çanakkalede şehit düşmüş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

Memleket te gidiyor elden, din de...
    Gençlerimizin durumu içler acısı. Hepsi birer uçkur düşkünü hepsi birer vurdum duymaz olmuş çıkmış. Soruyorum size kaçtane genç, kitapta anlatılan gibi davranabilecek savaş anında.
    Sağda solda lise öğrencilerini üni öğrencilerini gördükçe heyt be diyorum, bumu Osmanlı torunu, bunlarınmı dedesi Çanakkalede şehit düşmüş...

1+
    Al bendende Okadar..

TÜRKlük Sözle Lafla Olmaz İcraatle Olur..Geçersin başa Çekersin Resti..Öyle Ülkeyi Pazarlamakla Olmuyor İşte..Ülke gidiyor Elden..

Sen Bunu Anlamazsın Şimdi..20-25 Sene Snra eElin İsraillisi Gelip 'Bura Bnim Tapulu Malım Gidin Burdan' Değince İşte

Ozaman Anlayacaksınız Ülkenin Gittiğini

• Hüzünlü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be 2006'da da aynı muhabbet, şimdi de aynı muhabbet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazAtmacaDH

Hüzünlü

nice hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.