Şimdi Ara

Biz Böyle Bir Neslin Evlatlariyiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk doğdum Türk öleceğim diye bir şey yoktur. Türk'sün çünkü Türk adetlerine göre yetiştirildin ,Türkçe konuşuyorsun ve Türk olarak hissediyorsun. (not: Kendimi bildim bileli ırkçıyımdır ve dünyada ki hiçbir insanın saf genlere sahip olduğunu zannetmiyorum )
  • 11 sene olmus. Ne kadar eskimişiz la konularımız hortlar olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Memleket te gidiyor elden, din de...
    Gençlerimizin durumu içler acısı. Hepsi birer uçkur düşkünü hepsi birer vurdum duymaz olmuş çıkmış. Soruyorum size kaçtane genç, kitapta anlatılan gibi davranabilecek savaş anında.
    Sağda solda lise öğrencilerini üni öğrencilerini gördükçe heyt be diyorum, bumu Osmanlı torunu, bunlarınmı dedesi Çanakkalede şehit düşmüş...

11 yıl önce liseliydim yani arkamdan ileri geri konusuyordun hee, adres ver kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

Orjinalden alıntı: diskjockey

turk dogdun turk olemiceksin ulke gidiyor

Sana katılmıyorum.Türk doğdum,Türk öleceğim.

Bu ülkeyi Arap kıralına, almanlara israillilere ingilizlere parselleyip satıyorşar. Bunu yaparken de din ve millet adına yaptıklarını iddia ediyorlar. Cumhuriyet tarihinin en çok borçlanan hükümeti ayrıca. Donunuz bile ipotekli şu anda. Dış Borç rezervi 4 yılda topladma %50 arttı bunun ne demek olduğunu düşünün kuru kuruya slogan atmayın. Evinizin arsasından başka sizin olan bir şey kalmadığı zaman nasıl doğup nasıl öldüğünüzü kime anlatacaksınız?

arkadaşım sana kısa ve öz cevap vereyim.

dünyada dış borcu en yüksek ülkeleri araştır.cevabını bulursun

ayrıca konuyuda okurken duygulandım.bende bunu düşman askerini düşman siperine götürmüş diye duymuştum.

arkadaşım dediğin borçlu devletlerin aynı zamanda dünyadaki en büyük ekonomileri olduğunu araştırmış olsaydın ve Boeing gibi bir şirketin yıllık kazancının Türkiye'nin 1 yılda vergilerden elde ettiği gelire eşit olduğunu bilseydin, bunun yanı sıra en borçlu devletin aynı zamanda Alphabet gibi Google'ı bünyesinde bulunduran dünya devi şirketi olduğunu bilseydin böyle saçma bi çıkarımda bulunmazdın bende utanmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.