Şimdi Ara

Biz Buradayız. Siz Nerdesiniz ? RF OLYMPIC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika gelişmesi. RL Muraki tekrar seçilirsem seni strike team e atayacağım dedi. Ayrıca mahkel seçimlerde RL olursa oda beni archon yapacak. Haftaya archon olma şansım fazla. Daha çok oyuncuyu bekliyoruz.

Biz Buradayız. Siz Nerdesiniz ? RF OLYMPIC

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• spartadaki coralar gibisiniz valla 11/14win rate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

spartadaki coralar gibisiniz valla 11/14win rate

Hacı reklam yapma zaten oyuncu getirmekte zorlanıyorum.
  • Tatilden döndüm server ne durumda Donate yaptınmı burak? Neyse giriyorum oyuna birazdan önce karnımı doyurmam lazım 6 saatlik yoldan geldim
  • strike team+support buffs=terminator hayırlı olsun şimdiden ssleri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

strike team+support buffs=terminator hayırlı olsun şimdiden ssleri bekliyoruz

Hacı naptın yaa
  • Dün cb olmuştum. Bu gün yapılan event te birinci oldum.

King of the ring

http://www.rfolympic.com/showthread.php?t=8167

Yarışma 5 aşamadan yapıldı. İlk 3 etap ırklar arasındaydı. 4. Etap Archonlar ve Donater olanlar içindi. 5. Etap ise bu ilk 4 etabın 1.lerinden oluşan son etaptı.

Gm her dakika 20 30 tane vafer kukra veya metal eater spawnlıyordu. Bizde onların arasında hem moblardan kaçıyor hemde pvp yapıyorduk. Son kalan ben oldum.

Hediye olarak oyun içinde 10 veya 20 kredi verecekler.

Buda benim katıldığım etapta katılan rakip oyuncular.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• helal reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Dün cb olmuştum. Bu gün yapılan event te birinci oldum.

King of the ring

Yarışma 5 aşamadan yapıldı. İlk 3 etap ırklar arasındaydı. 4. Etap Archonlar ve Donater olanlar içindi. 5. Etap ise bu ilk 4 etabın 1.lerinden oluşan son etaptı.

Gm her dakika 20 30 tane vafer kukra veya metal eater spawnlıyordu. Bizde onların arasında hem moblardan kaçıyor hemde pvp yapıyorduk. Son kalan ben oldum.

En mantıklısını yapmışsın.Adam kesmek için ele set takmak yerine hp set takıp survive için oynamışsın.Helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Dün cb olmuştum. Bu gün yapılan event te birinci oldum.

King of the ring

En mantıklısını yapmışsın.Adam kesmek için ele set takmak yerine hp set takıp survive için oynamışsın.Helal olsun

Hp set takmamışki Adamda donate elem set var ondan okdr hp var Hayırlı olsun burakBen bu sıralar acc takılıyorum sıkıldım diğerlerinden :S

Bu arada benim chardaki İsmailmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 4 Eylül 2010; 21:34:29 >

• evet takılıyorum az :D
  • Takıl istediğin kadarCharın certaini fln yükselt 200 k yap da pvp silah alalım

Bu arada dikkatimi çeken bişey oldu burak :S

Neden sende tek pot basılı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 4 Eylül 2010; 21:51:21 >
  •  Biz Buradayız. Siz Nerdesiniz ? RF OLYMPIC

Birazda acc görelimDemin çektim SSyi... Emre gelip bu death ne diye sorma elvende üzerine 5 tane bell archon + 3 tane mau binerse görürsün nedeniniAyrıca savaşta tek online archon bendim ben olmasam kesin battle lose damgasını yerdik

Bell ve Coralar HSK yı 3dk da kestiler dedim ya gm yardım etti ya da çok donateleri var

SSyi yanlışlıkla buraya koydum ama neyse artık :S Resim paylaşımlarına koydum sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 4 Eylül 2010; 22:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Birazda acc görelimDemin çektim SSyi... Emre gelip bu death ne diye sorma elvende üzerine 5 tane bell archon + 3 tane mau binerse görürsün nedeniniAyrıca savaşta tek online archon bendim ben olmasam kesin battle lose damgasını yerdik

Bell ve Coralar HSK yı 3dk da kestiler dedim ya gm yardım etti ya da çok donateleri var

SSyi yanlışlıkla buraya koydum ama neyse artık :S Resim paylaşımlarına koydum sandım

O serverda archon setle gezersen düz vuruşla tek yersin Bu arada 30 atk 30 def set %25 atk %25 def ekstra veriyor onunla 45 k yı görür heralde belki geçer bile.

• Veriyor ama adamlar ringlerin özelliklerini engellemişler ringler yeşil renkli değil ve ek özellik vermiyor :/ Ayrıca o set 60lvl archon seti ve 65 int+0 kadar def veriyor +0da +4 yapsak yeter
  • quote:

Veriyor ama adamlar ringlerin özelliklerini engellemişler ringler yeşil renkli değil ve ek özellik vermiyor :/ Ayrıca o set 60lvl archon seti ve 65 int+0 kadar def veriyor +0da +4 yapsak yeter

Yanlışın olmasın bizim serverda 60 archon set yok
  • quote:

quote:

Veriyor ama adamlar ringlerin özelliklerini engellemişler ringler yeşil renkli değil ve ek özellik vermiyor :/ Ayrıca o set 60lvl archon seti ve 65 int+0 kadar def veriyor +0da +4 yapsak yeter

Yok bu zaten olympicten değil dedim ya yanlış yere koydum ssyi diyeBu başka bi serverden çünkü olympicte Flame Pred falan yokAyrıca Olympicte 65archon seti var diye biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Yok bu zaten olympicten değil dedim ya yanlış yere koydum ssyi diyeBu başka bi serverden çünkü olympicte Flame Pred falan yokAyrıca Olympicte 65archon seti var diye biliyorum

Bu Bloody Wardan Bende oynuyorum.

• Özel item.edf var onun sayesinde 60 archon armor alabiliyosun bu arada şuan resimleri hiç bir şeyi göremiyorum :S Burak siz orda hala aktif oynuyormusunuz olympicte
  • quote:

Özel item.edf var onun sayesinde 60 archon armor alabiliyosun bu arada şuan resimleri hiç bir şeyi göremiyorum :S Burak siz orda hala aktif oynuyormusunuz olympicte

Tabiki oynuyoruz. Yarın support seçiliyorum. Yarın sabah 8 de beni archon olarak görebilirsiniz.

Sabride oyunda ismailde senin karakterle oyunda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.