Şimdi Ara

Biz Buradayız. Siz Nerdesiniz ? RF OLYMPIC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Biz Buradayız. Siz Nerdesiniz ? RF OLYMPIC

Birazda acc görelimDemin çektim SSyi... Emre gelip bu death ne diye sorma elvende üzerine 5 tane bell archon + 3 tane mau binerse görürsün nedeniniAyrıca savaşta tek online archon bendim ben olmasam kesin battle lose damgasını yerdik

Bell ve Coralar HSK yı 3dk da kestiler dedim ya gm yardım etti ya da çok donateleri var

SSyi yanlışlıkla buraya koydum ama neyse artık :S Resim paylaşımlarına koydum sandım

Bu death ne?

• S.A., öncelikle ben rf online gibi bi oyun görmedim ama eng. olunca oynanmıyor, yinede olympicde 55 lwl force var ama yardıma ihtiyacım var, nickim BuRSa1, GiantSoldier bana ulaşırsan sevinirim
    Gerçi 24 eylül de Türkiye kapalı beta açılıcak ama olsun :)
  • Usta gelicem de ben Türk serverına daha yeni başladım oyun hakkında pek bi bilgim yok. Ayakbağı olmayalım size ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insertinto -- 4 Ekim 2010; 23:26:48 >
  • Olympic de oynuyorum.Ranger xSM.
  • Wade hala oyuna devam ediyormusun yada suan oynayan türk arkadaslar varmı.
  • ben arada bakıyorum ama bell lerin ezici ustunlugu var serverde :)
  • ben hic bi yerde oynamiyorum
    yeni acilacak private Turk server acilmasini beklemekteyim
    www.ankarabase.com (15-12-2010 Close Beta/2011 ocak ayin sonlarinda Open Beta)
    sizleri aramizda bekleriz

yasasin ACC imparatorlugu
  • afedersiniz beyler konuyu hortlattıcam ama bende RF OLYMPIC oynamaya çalışıyorum ve bir iki sorum olucak birincisi

1. Satışlarda kullanılan LGS ne?

2. stealth pot gibi potları shoptan başka yerlerden alabiliyomuyuz? yani RF EQU daki gibi yaratıklardan falan düşüyomu?
  • Rf olimpicte isen ekle beni arlkadaşım ZeugmaTR 60lvl armor rider belki elanda olduğum için denk gelmeye biliriz akşam üstü giririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avzon

afedersiniz beyler konuyu hortlattıcam ama bende RF OLYMPIC oynamaya çalışıyorum ve bir iki sorum olucak birincisi

2. stealth pot gibi potları shoptan başka yerlerden alabiliyomuyuz? yani RF EQU daki gibi yaratıklardan falan düşüyomu?

1. Lucky Gem Set. Combine ettiğinde sana 1 T5 set verir.

2. 1 sene önce düşmüyordu şimdi durumları bilemem
  • quote:

quote:

afedersiniz beyler konuyu hortlattıcam ama bende RF OLYMPIC oynamaya çalışıyorum ve bir iki sorum olucak birincisi

çok saol bisorum daha olucak holymetal ne işe yarıyo biliyomusun?

• Cash Shop : 24 Saat te bir siteden oy verip 300 bonus point kazanıyorsunuz. 300 point otomatik olarak oyundaki cash shop a geliyor. Oyun içinde cash shoptan alışveriş yapabiliyorsunuz. Oyunun güzel yönlerinden biriside bu. Ayrıca siteden alışveriş yapmak isterseniz oyundan çıkmanızada gerek yok. Siteden yapilan alışverişlerde item oyuncunun kasasına değil bankaya gidiyor bu yüzden oyun kapatma derdi yok. Cash shopta işinize yarayacak bir çok materyal bulunmaktadır. En önemlileri upgraderlar ve potionlar.

İlk mesajda wade yazmış bu oyu tam olarak nereden veriyoruz daha hala geçerli mi olimpicte oynuyorum lvl 63 armor rider exp kasmak için bana önerebileceğiniz yerler nereler birde oyunda ınverters accessories boxlardan çıkan armor abilityler nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor şimdiden teşşekürler.
  • quote:

quote:

quote:

çok saol bisorum daha olucak holymetal ne işe yarıyo biliyomusun?

Holy mental scanner: Savaş sırasında chip guardlarını kesip topluyosun eğer savaşı kazanırsanız 5k cpt geliyor.
    Holy mental wave: Oreleri kırdırınca çıkar guild managerın yanındaki HSK npc sinde bozdurursun çok az exp arttırır.

• arkadaşlar oyunda şöyle bir hata alıyorum bu nedemek? vede üzerimde taşıdığım para 1.999 milyarı aşamıyo neden?

http://imageshack.us/photo/my-images/199/adszkf.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avzon -- 28 Haziran 2011; 12:49:42 >
  • quote:

arkadaşlar oyunda şöyle bir hata alıyorum bu nedemek? vede üzerimde taşıdığım para 1.999 milyarı aşamıyo neden?

http://imageshack.us/photo/my-images/199/adszkf.jpg/

Çantana maximum 2B Disena 500k gold alabilirsin.Eğer üzerinde 1.9B para varsa ve sen o itemi 1m den fazla satmaya çalışırsan olmaz hata verir.Benim sana tavsiyem 1B kadar paranı bankaya koy öyle devam et.

• ok saol
  • Hala oynuyormusun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.