Şimdi Ara

Biz Eskiden Eskiden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski evrenlerdeki oyuncu saysı gün geçtikçe düşüyor.Buna neden olan en etkili neden tabiiki bu kadar sık aralıklarla açılan yeni evrenler tabiki.Nitekim 32. Evren açılmak üzere.Şahsen ben 12 ve 18 de oynuyorum, oyuncu saysı 6000 lere kadar düştü.Başladığımda 12.000 lerdeydi.Diğer bi sebepde vurulan oyuncuların hırslanıp yeni evrende tekrar gelişme çabası.
    Peki sizce bu nereye kadar gidecek yani eski evrenlerim ömrü bitiyormu bu mu demek ? atıyorum 1 sene sonra el elde baş başta 100 kişi kalmış adam vurmak için sefere mi çıkıcaz???

• haklısın oyuncu sayısı günden güne azalıyor, senin bahsettiğin sebeplerin yanısıra oyunda yaşanan haksızlıklar op'ların kayırmaları bizim 16. evrende tanıdığım birçok iyi oyuncu adaletsiz alınan kararlar yüzünden oyunu bıraktılar bu arkadaşlarımın da hepsi ilk 100'de yer alan oyuncular

bu oyundan op'lar yüzünden nefret ediyorum, kardeşimin oynadığı evrende ittifaklarından bir arkadaşı ceza yemesi gereken bi durum olmuştu ama ittifak kurucuları op'u tanıdığı için ceza almadan sıyırmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 19 Eylül 2006; 16:28:24 >
  • Peki kim bu op lar .Yani nasıl op olunuyo.Almanya'da dayın falan mı olması lasım.Ogame kurucularının binasına yakın oturan....
  • Peki kim bu op lar .Yani nasıl op olunuyo.Almanya'da dayın falan mı olması lasım.Ogame kurucularının binasına yakın oturan....
  • gülünç bi durum mu oldu yoksa ben mi kaçırdım
  • Anlıyamadığın ne bend eonu anlıyamadım.Gayet açık ve net yazdım oysaki.Anlayanlar anlamayanlara anlatsın o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.