Şimdi Ara

Biz göreve geldiğimizde faiz oranı yüzde 47 idi. Nereden nereye geldiğimizi hep birlikte görüyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sen hiç bir şey bilmiyorsun dostum.. Bak ülkemizin lideri Baş Ekonomistimiz ne diyor " faiz sebebtir enflasyon sonuç" .. ondan daha iyi biliyor olamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 23 Mart 2024; 22:50:35 >
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Diyecek sözüm yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Ben şer dolu suratlarını görmemek için TV ye küstüm. Allah belamizi verse ne olurdu sorusunun net cevabı Tayyip Erdoğan dir.

Ekonomi hassas bir konudur. Uzmanları bile yaniltacak argumanlara, sürpriz durumlara gebedir. Nasıl manav esnafı atom parçalamaya çalışmıyorsa ekonomiyi de bilinçsizce, bilmeden, aptalca hükümlerle idare edemezsiniz.

Öyle nas suresi okumak sizin hiçbir aptalliginizi cozmeyecegi gibi bu mallarında ekonomiyi düzeltme imkanı yoktur.

Piyasada arz talep, faiz ve enflasyon dengesi vardır. Üretim, ihracat, ithalat denge kurulması mühim çok çok hassas konulardır.

Siz sırf yandaslariniz kazansın diye faiz ile Rus ruleti oynarsanız sonuç içinizde patlar.

Nasıl düzelir ? Zor çok zor !

Tayyip ve anlayışı defolup gidecek. Akıl, ilim irfan sahibi bir yönetim halkın nefesini kesecek kadar tasarruf içeren tedbirler alacak. Adam gibi hesap yapılacak. Faiz dengesi dünya piyasasina göre olmasi gereken yere kadar yükselecek. Öyle lafla kalkıp inmeyecek. Siz birseyleri toparlayabildikce zaten yerini bulacaktır

Komşularla iyi geçinip kendinizi dünya arenasinda faydalı bir millete evirip 20 yılda yedikleri haltlari 20 yılda unutturacak siniz.

Dünya genelinde kim aç ve susuz, kim az gelişmiş, kim bokun boku hayat yaşıyorsa ortak notkalari din sömürücü lerinin eline düşen müslüman olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt

din sömürüsünün artık tarih olduğunu düşünüyorum. çok değil 5 -10 seneye dinin yerinde yeller esecek. en azından türkiyede.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.