Şimdi Ara

Biz Oyun Oynayanlar Deli Miyiz?İşte yorumlar.Neyazıkki.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: koXray

işte arkadaşlar burda herkes birbirini anlıyor oyun oynamak normal çok önemli bi konu belki de bizim için.ama bazı insanlar öyle demiyor.bize başka türlü bakıyorlar.hala çocuk musun oyun oynuyosun diyolar.sorun onlarda mı bizlerde mi.işte hürriyet gazetesindeki WoW kuyruğu haberinin yorumlarına bakın.

AHMET BALTACI ('SERAH' tüm yorumları) 17.01.2007 12:53:00
    GÖSTERECEK BİRİ OLMAYINCA PORSHE ARABAN OLSA NEYE YARAR! İŞTE OYUNU ALAN ARKADAŞLARINDA BÖYLE BİR PSİKOLOJİSİ VAR..

Zafer Sinem ('ZaferSinem' tüm yorumları) 17.01.2007 11:47:49
    Bu oyun da uyuşturucunun bir başka çeşidi... Uyu yavruum ninniii, uyutayıım seni ! ! !

murat kaçmaz ('GregorSamsa' tüm yorumları) 17.01.2007 11:34:34
    Bu adamlara gelin başka seyleri protesto edelim deseniz , üstüne para da verseniz gelmezler. Ama boyle bos seyler icin gunduzden kuyruga girererler ustune ustluk kendilerin nasıl para kazanıldıgını bilmedikleri icin rahatca bu kadar para verirler bir oyuna. Yazık, cok yazık

enzo middle ('metafor' tüm yorumları) 17.01.2007 11:05:10
    ay ay ay, butlarımın küçük amerikası yaaa

Yasemin Doğan ('yasemin1978' tüm yorumları) 17.01.2007 10:58:46
    amannnn geç kaldınız koşun koşun, şu topluluğun endişesine bakarmısınız...yazıkkkk çokk yazıkkk...zavallı teknoloji kurbanları...

Sinan Elver ('max-coder' tüm yorumları) 17.01.2007 10:36:13
    eskiden gençler kumar, tavla oynardı şimdide en azından evinde oturup bilgisayarda oyun oynuyorlar.Ve Dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışıyorlar.Helal Olsun oynayın gençler !

cumhur akcakoca ('akcakocaderki' tüm yorumları) 17.01.2007 10:20:19
    Bence okul önünde ekmek arasi uyusturucu almaktan bin kat iyidir.

ilkay eroğlu ('beniko' tüm yorumları) 17.01.2007 10:19:58
    bende aldım WOW 'dan bende şanslılardanım yani :)

Erdem Genel ('erdemgenel' tüm yorumları) 17.01.2007 10:06:51
    Sayın Hakan Güven oyun oynamak güzeldir. Biz de zamanında çok sabahladık oyun başında ama bu kariyer yapmamıza engel olmadı. Hala da fırsat buldukça oyun oynarım. Ayrıca zeka gelişimine de çok faydası var.

Bir Delinin Günlüğü ('BirDelininGunlugu' tüm yorumları) 17.01.2007 09:47:48
    zihinlerimiz... game ower...

ÇOK BILMIS ONLAR NE ANLARLA YA HAKKATEN

• Oyun en büyük kültür geliştiren amaç lan , ben çat pat ingilizceyi oyunlardan söktüm ( sözlükten baka baka )

bütün bu yorum yapanlara
  • Oyun oynamayıpta,kıraathane köşelerinde kumar mı oynayalım,mahalle kenarında sebepsiz adammı dövelim,ekmek arası uyuşturucu alıp köşe bucakta bu pisliği mi içelim..... Hayatta en zevk aldığım işi ciddi bir şekilde yapıyorum OYUN OYNUYORUM!!!!
  • Aynen
    quote:

Orjinalden alıntı: feckless

Oyun oynamayıpta,kıraathane köşelerinde kumar mı oynayalım,mahalle kenarında sebepsiz adammı dövelim,ekmek arası uyuşturucu alıp köşe bucakta bu pisliği mi içelim..... Hayatta en zevk aldığım işi ciddi bir şekilde yapıyorum OYUN OYNUYORUM!!!!
  • Oyun oynamak sinemadan çok daha gerçekçi çünkü yaşıyorum
  • çünkü ben yönetiyorum senaryoyu kendim işliyorum.en güzel yanı da bu zaten.bazı oyunlar var senaryo bile değişebilyo yaptıklarına göre. bkz Fahrenheit.ama herkes oyun oynayamaz tabi.gerçekten akıl işidir,mantık işidir..
    quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Oyun oynamak sinemadan çok daha gerçekçi çünkü yaşıyorum
  • quote:

Sinan Elver ('max-coder' tüm yorumları) 17.01.2007 10:36:13
    eskiden gençler kumar, tavla oynardı şimdide en azından evinde oturup bilgisayarda oyun oynuyorlar.Ve Dünyanın dört bir yanından insanlarla tanışıyorlar.Helal Olsun oynayın gençler !

cumhur akcakoca ('akcakocaderki' tüm yorumları) 17.01.2007 10:20:19
    Bence okul önünde ekmek arasi uyusturucu almaktan bin kat iyidir.

ilkay eroğlu ('beniko' tüm yorumları) 17.01.2007 10:19:58
    bende aldım WOW 'dan bende şanslılardanım yani :)

Erdem Genel ('erdemgenel' tüm yorumları) 17.01.2007 10:06:51
    Sayın Hakan Güven oyun oynamak güzeldir. Biz de zamanında çok sabahladık oyun başında ama bu kariyer yapmamıza engel olmadı. Hala da fırsat buldukça oyun oynarım. Ayrıca zeka gelişimine de çok faydası var.

Aralarında hic degilse mantıklı yorum yapanlar da var.Ama diger elestrılerde bazı insanlar icin dogru hayatını sırf oyun oynamaya adayan insanlar var.

• İste Turkiyemin içler acısı halinden bir kesit daha.Kotu olan su ki bizim insanlarımızın ( bir kısmının ) hicbir zaman yapamadıgı birsey var, olaylara OBJEKTİF yaklasabilmek.Yazanlardan bir tanesi de diyememis ki ben bir süre oyun oynadım (veya denedim) , iyiydi yada kotuydu.Vermisler hemen pesin hukmu.. Bu insanlardan gelde hayır bekle iste.

Acıkcası ben oyun oynarken ,normal hayatımdaki dertlerden sıkıntılardan, her turlu sorundan uzaklasıyorum, kafamı toparlıyorum.Bir nevi kendimi rehabilite ediyorum. Bana cok iyi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 20 Ocak 2007; 23:10:39 >
  • o yorum yapan denyolardan biri "bunlar nasıl para kazanılır bilmediği için gidip bi oyuna dünayanın parasını harcar" gibi bi laf etmiş...

o gerizekalı benim hayatım ve yaşadıklarım hakkında ne biliyor ki..??

benim hangi şartlarda ve nasıl k..çımı yırtarak pra kazandığımı..

ama işte ağzı ishal olmuş denyolardan bunlardan başka bişey beklenemez ki..
  • boşverin arkadaşlar KUŞBEYİNLİLERİN yazdıklarını... biizm için oyun oynamak ve o dünya içinde yaşamak farklı bir olaydır, herkesin anlamasını beklemek yanlış olur.
  • oyundan anlamıolar valla ben gerçek hayatta yapamadıklarımı oyunda yapıom vakit geçiriom eğleniyom
  • zaten onların hiçbirisi oyun oynamamıştır.oyuna çocukların oynayacağı birşey olarak bakıyolar.ama görecekler sinemayı bile geçebilir oyun sektörü.beklesinler bakalım biraz ...
    quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

oyundan anlamıolar valla ben gerçek hayatta yapamadıklarımı oyunda yapıom vakit geçiriom eğleniyom
  • Shadow Of The Colossus... Sinema filmi gibi. Mgs; silent hil... Şahsen bir MGS derinliğinde ne kitap, ne de sinema senaryosuna rastlayabildim şimdiye kadar. Haklı oldukları nokta; insanların açlar gibi sıralarda beklemesi. Sonuçta oyun bir yaşam biçimi değil sadece hobidir. Bir eğlencedir. Ama eşeğin bötüne su kaçırıyor bazıları. Bu konuda haklılar. Harçlığının tümünü ''kantır'' a yatıran veletten tutun, bir oyun için birbirine giren kazık kadar adamlara bu sözüm. Oyun amaç değil araçtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Shadow Of The Colossus... Sinema filmi gibi. Mgs; silent hil... Şahsen bir MGS derinliğinde ne kitap, ne de sinema senaryosuna rastlayabildim şimdiye kadar. Haklı oldukları nokta; insanların açlar gibi sıralarda beklemesi. Sonuçta oyun bir yaşam biçimi değil sadece hobidir. Bir eğlencedir. Ama eşeğin bötüne su kaçırıyor bazıları. Bu konuda haklılar. Harçlığının tümünü ''kantır'' a yatıran veletten tutun, bir oyun için birbirine giren kazık kadar adamlara bu sözüm. Oyun amaç değil araçtır.

Evet MGS için PS3 alan adamın sözleri...
  • Yahu MGS oynamasam ölmem ya, imkanım olmasa kasar mıydım? Sanki amerikaya uçup bestbuy'ın önünde kuyruğa girmişim gibi konuşma Alptekin

Edit: Aslında... Evet MGS oynamasam ölebilirim Ama o oyun değil ki, MGS. Aynı kefeye koymayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 21 Ocak 2007; 15:19:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bir Delinin Günlüğü
    Bir Delinin Günlüğü ('BirDelininGunlugu' tüm yorumları) 17.01.2007 09:47:48
    zihinlerimiz... game ower...

Önce bi game over yazmasını öğren...

quote:

Orjinalden alıntı: koXray
    zaten onların hiçbirisi oyun oynamamıştır.oyuna çocukların oynayacağı birşey olarak bakıyolar.ama görecekler sinemayı bile geçebilir oyun sektörü.beklesinler bakalım biraz ...

+1

Oyun karşıtı yorum yapan bu insanların hepsi bir sene sonra Wii oynuyor olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 21 Ocak 2007; 16:11:45 >

• banada annem diyor.büyüdün hala atari mi oynuyon diyo.(ps2 oynuyom ama annem atari diyo)
  • hocam bunların alayına gears of war ı dayıcan bak oyunları ve oyuncuları bi daha kötülüyorlarmı yasım 25 ama 35 de de oynıcam inşallah eşimle bile oynuyorum bazen daha ne olsun yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_81 -- 21 Ocak 2007; 17:15:41 >
  • Abartmadığın ve tadında bıraktığın sürece deli meli değilsindir, hiçbişeyde olmaz. Herkesin ilgi alanı, eğlence anlayışı farklı. Onlar önce oturup kendi hayatlarını bir irdelesinler, sonra kalkıp insanların zevklerine yorum yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 21 Ocak 2007; 17:22:44 >
  • arkadaşlar oyuncuyum bende psp den tutun her konsolu aldım hıc olmadıysa 30 kere upgrade yapotım 10 dan fazla pc topladım demeye claıstıgım sadece oyun olmamalı ne dmek ıstıyorum şöyle diyeyim: Mart 2004 turkıye vucut geliştirme şampiyonuyum, wind sorfte mıllı takımdayım, 6 sene kick box yaptım ve şu an wing tsunla uuğraşıyorum 3 senedır ve hıc aralıksız, kendıme spor salonu kurdum, bilgisayar programcılıgı bolumunu bıtırdım unıversıte 9 eylul, ama malesef para olmadığı için bu işte en azından hakkımızı alamadığımızı dusundugum için baba mesleği inşaat sektorundeyım, profosyonel 3yıldızlı dalgıçım, 11 senedır paten kayıyorum bunun 6 senesı profosyonel danimarka arhusta tv showlarına katıldım, snowbard gecen sene uludağ italy pisti 4. cusuyum mıllı takım için teklıf geldı ama malesef çeşmede yaşadığım için geri tepmek zorunda kaldım , babam çok iyi bir bilardocu ve haftada 2 gun onla bilardo oynuyorum, kız arkadaşım turkiye masa tenisi şampiyonlarından, duzenlı olarak haftada 6 gun fitness yapıyorum, bu htsporların yanında prpfosyonel tasarımcıyım ileri düzey photoshop, flash , asp ,php (php de cok ıyı degılım aslen asp) html kullanıyorum 22 tane onlıne sıtem var 9 sendır fotoğraf sanatı ile ilgileniyorumwww.enginguzelsoy.com su an sitenin tasarım ve kodlaması bitmiş durumda zsmaan bulunca çalışmalarımı ekliyecegım bu çalışmaları hıc bır yerde bulamazsınız cunku bizzat kendı yaptıgıms porlardakı en iyi çalışmalarımı koyacagım,www.yuklee.com burada kendi yazdıgım programlarda varwww.mizahland.com ve daha bır suru sıtem var ama buraya yazmıyayım cunku reklama gırer aslında bu yazdıklarım bıle reklam ama siz benım nasıl bırı oldugumu zaten bılıyorsunuz ve bu konu ciddi bir suçlama oldugu ıcın bu acıklama gereklerını duydum herneyse devam edeyım tum bunların yanında 3 tane yabancı dilim var ve şu fransızcaya başlamış durumdayım haftada bır gun gıdıyorumz aman o kadar ayırabıolıyorum bunun yanında 7 senedir clasic gitar çalıyorum ama flemenkoya geçmeyi dusunuyorum ama en zoru bu çunku sureklı çalışma istiyor butun bunların yanı sıra işim de başarılıyım ama 24 saati 48 saat gıbı yasamalısınız gunde en fazla 5 saat uyuyorum ve butun bunların yanında dinimin gereklerınıde yerıne getırmeye çalışıyorum ŞİMDİ ARKADAŞLAR BU COCUK MEGOLAMAN YADA BAŞKA BİR ŞEY DİYEBİLİRSİNİZ. Ama amacım bu degıl zaten amacım bu olsa bırden fazla sporda bu kadar yukselemezdım demeye çalıştıgım butun bunların yanın da çok sıkıda bır oyuncuyum tuvalette bıle elımde psp ıle gırıyorum ama tum bu oyunun yanında neler yapılabıldıgınıde gostermek ıstedım demeye calıstıgım yukarıdakı bızı kınayan adamlara şu yonde katılıyorum gerçektende malesef aralıksız 14 saat oyun oynayan adam tanıyorum işte o adam en başta sağlık olarak kendıne cok buyuk bır yanlışlık yapıyır eğlenebılır cok guzel sekste çok guzel ama iş bittikten sonra rahatlıyuorsun oyun boyle degıl yneılınce hırslanıyorsun bıtıremeyınce olmuyor level bılmem kacta takılıyorsun yanaı demeye calıstıgım bız cok cıddıye alınca oyun oyunluktan cıkıyor ve bazı seylere donusuyor bu hepımız ıcın tabıkı gecerlı degıl ama bence insanların yanlış dusunme dekı amacları bu oyun cıddı oyun cular malesef a sosyal oluyor ben buraya bu yaptıklarımı yazmamın nedenı onlara cıddı oyun oynayanlarında neler yapabılecegını gostermektır. Ben mesela command and conquer zero hourda avrupa cw maçlarında turkıye yı odullu yarışmada 2 kere 3. cu bir kere 2. gelerek gosterdım ve stratejı oynayanlar bılır karşımdakı ınsanlar 17 yasında gunde 20 saat oynayan adamlardı. Bu yazı uzar gıder kısa ca yukarıdkı lerı kınıyorum oyun oynayan adam boş adam degıl goruldugu gıbı hep ouyun oynuyorum hem paramı kazanıyorum hemde SOSYALIM dıyen bır cok antı oyun insanlara en ıyı cvb ı verıyorum bu formu ve sız oyuncuları seviyorum.... Ama uzun oldu bir hatalı laf dedıysem affola ama oyuncuları basit değersiz gibi gosterınce dayanamadım bende bır oyuncunun hayatında başka neler olabılecegını gostermeye calıstım yukarıda ssaydıklarımın hepsını su an yapıyorum daha once de bır suru spor yapıp bırktıklarım oldu onları eklemdım bıle lısteye...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.