Şimdi Ara

Biz Sizi Ararız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

getir depo'da çalışırken dün iş akdim durduk yere "eleman fazlalığı var" denilerek feshedildi. 6 günlük çalışmanın da ücretini alamadım. getir denilen firma halka şirin gözükmek için reklam vereceğine firma bünyesinde çalışan personellerine haklarını zamanında versin! işsizliğe 6 gün sonra tekrardan merhaba.

daha önce belirttiğim iş başvurularından da geri dönüş olmadı hâlâ. üzerinden 34 gün geçti.

• hala gün mü sayıyorsunuz?

firmayla görüşürsün. 3 gün içinde dönmezse umudu kesersin. bu iş böyledir. alacak adam ertesi gün çağırır. 1 hafta bekletmez. 34 gün hiç bekletmez.

günleri saymak yerine, işkurdan ilan kovalasan çoktan iş bulmuştun.

ek olarak; tabiki çok nadirde olsa 1 ay sonra arayan firmalar var. onlarda, ilk başka elemanı almıştır. o adam işi beğenmeyip kaçınca seni ararlar.

esube.iskur.gov.tr
    Türkiye İş Kurumu - Açık İş İlanları
    https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 6 Ekim 2022; 23:33:14 >
  • Turkiyede hemen oyle 1 haftada karar cikiyor galiba yukardaki mesajlardan onu anladim ama avrupada yasadigim ulke fln son interview den sonra 3 ay sonra olumlu cevap ciktigi oldu son isimde umudu kesip ise girmistim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.