Şimdi Ara

Biz Sizi Ararız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kuruluşla dün görüşmesi yaptım. Ücret, işin bulunduğu şehire taşınma durumunu ve seyahat engeli konularında konuştuk. Kuruluş başkanıyla da tanıştım. En sonunda 2-3 kişiyle daha görüşeceğiz, olumlu veya olumsuz geri dönüş yapacağız dediler. Ortalama ne kadar sürer dedim, belli olmaz dediler.

Sizce kabul mu ret mi?

• yukarı.

• Kabul etseler görüşme olumlu derlerdi red edecekleri belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne işi ?

• böyle deyip iş teklifiyle dönen şirketler de oldu, süper geçtiğini düşündüğüm muhabbet bile ettiğimiz halde geri mail yazmayan şirketler de oldu. bu biraz şans işi. şansını arttırmak için önüne gelen her yere başvur bir yerden teklif gelirse kabul edersin.

• 1 hafta oldu geri dönen yok.

• firat3576 kullanıcısına yanıt

bana da aynısı oluyor siz diyorlar telefon numaranızı bırakın biz size geri dönüş yapacağız geri dönüş yapmıyorlar olumsuz olsa bile olumsuz olduğunu söyleseler keşke ondan sonra neden olumsuz olduğuna dair bir şeyler deseler ben onların istediği gibi olmaya çalışırım ama böyle yapmıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz Ne Zaman Mutlu Olacaz
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meola147of kullanıcısına yanıt

Sizin meslek nedir hocam?

bir ara bulaşıkçılık yapmıştım otelin restoranında şimdi okuyorum işim yok

• meola147of kullanıcısına yanıt

en güzeli okumak. keşke hep öğrenci kalsam

• Telefonunuzu yazdıkları kağıdı siz arkanızı dönüp gittikten sonra buruşturup çöpe atıyorlar.

• İş görüşmesi yaptığım kişi üst üste, bastıra bastıra olumlu veya olumsuz olması durumunda mutlaka geri dönüş yapılacağını söyledi ve kartını verdi. Sizce arayayım mı? 8 gün oldu henüz.

8 gün olmuş her türlü arayıp bilgi vermesi lazımdı aramadılarsa olumsuz olmuştur muhtemelen. Yine de arayın sorun.

• Hemen umutsuzluğa kapılma. Çoğu şirket tüm adaylarla görüştükten sonra işe alım yapıyor. 8 gün beklemen normal. Ama şu an çalıştığım yer an garip iş mülakatıydı. Direkt insan kaynaklarını atlayıp birim yöneticisi ile görüştüm. O da mülakat sonu "Her şey iyi gözüküyor. Sen şimdiden evraklarını hazırla. İK arar seni" dedi. Ben şok! Neyse aynı gün İK maaş teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim. Ertesi gün evraklarımı götürdüm. İK da "Dur bekle. Sigorta girişini beraber yapalım" dedi ve yaptı cidden. Eve gidene kadar e-Devlet'e düşmüştü bile.  

Başka bir firmada da resmen dört aşamadan geçtim. Öyle işe almışlardı. Maraton gibiydi resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 10 Eylül 2022; 23:37:23 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

Okurken yüzüm güldü gerçekten. Çok mutlu oldum sizin adınıza. İşinizde ve kariyerinizde başarılar dilerim.

Ben başvurduğum iş için bir hafta daha vereceğim. Hem kendime, hem onlara.

Referans olan fakültedeki hocam ile konuştum. Kendisi "arayıp sorma. Ben haftaya bir yoklarım. Sana geri dönüş yapacağım." dedi. Beklemedeyiz.

• 11 gün oldu geri dönen yok. Bir restoranda komi olarak çalışmaya başlayacağım geçici bir süre.

• 14. gün. Arayan soran yok. Yalnız şöyle bir gelişme var. Benden sonra birkaç kişiyle daha görüşeceklerini söylemişlerdi ancak onlarla henüz görüşmemişler.

• Adam gibi söyleseler keşke alıyoruz almıyoruz lafını , milleti umutlandırıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 hafta oldu bugün. Başvurduğum kuruluştan herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi aynı statüde başka bir yerden ümidim vardı o da olmadı. Ancak bugün getir depo'da depocu olarak işe başladım. Belediyeye temizlik işçisi olarak başvuru yapmıştım kabul edilmedi.

Vasıfsızsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.