olası bir seçimde kime oy vermeliyiz ? iyi parti bana hiç samimi gelmiyor .gerekli mv yi yakalasalar hdp ile işbirliği yapabilecek potansiyelde görüyorum ve muhalefet olarakta başarılı bulmuyorum. muharrem incenin partisi anketlerden takip ettiğim kadar %2-3lerde kalıyor.oyum boşa mı gider diye düşünüyorum mhp yi milliyetçi bir parti olarak bile saymıyorum zaten. sizce ne yapmalı |
Biz Türk milliyetçileri kime oy vereceğiz ?
-
-
.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hırsıza uğursuza verme yeter. Ülke Arap işgali altında, demografik yapı bozulmuş. milliyetçilik mi kalmış?
Ümit özdağ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
akapeye ver
-
Yıl olmuş 2021 neyi milliyetçiliği?
Git Serdar Ortaç'a ver.
-
Neyin tatavasını yapıyon akpye vericen zaten.Boş boş konu açmak olsun.
-
Ozaman gelsin osmanlı hangi çağdayız ne milliyetçiliği
milliyetçiysen gidip türkiye düşmanlarının karşısında kim varsa ona vericeksin.iyi parti ile hdp nin ittifak olabileceğini düşünüyorsan zaten oy vermen hata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 9 Temmuz 2021; 1:38:24 >
Türkçüysen mansur yavas yada iyi parti
Kendim gibi düşünen birini görmek güzel
Bu durum devam ederse oy kullanmam
Emekli Amiraller ve Generaller birleşip güzel bir parti kursa o zaman oy verilebilir
Çoğu Emekli Generalde bizim gibi oy vermeyi düşünmüyor
-
meral
ince
babacan
-
Milliyetciysen Ataturkun partisi CHP ye oy vereceksin arkadasim hayirdir neyi soruyorsun?
-
Gigabyte Olur
Msı olur
Asus olur
SAPPHIRE Olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chp ve ataturk mu :D
sımdıkı yonetımle zor oy verırler
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoğukanBlack
Ümit özdağEn iyisi o gibi şimdilik.
bende ona atıcam oyumu.
Tabi bizim oyların pek önemi yok cahil köleler çoğunluk olarak popülist hainlere oy vermeye devam edicek onların gözünde sadece 2parti var hangisinin fanatiğiyse ona basıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Temmuz 2021; 18:16:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi Parti "safi milliyetçi bir parti olacağım" iddiasında değil son 1-1,5 senedir. İktidarı istediklerinden dolayı safi milliyetçilikten merkez sağa meylettiler. Açıkçası Adalet Partisi'ni çağrıştırıyorlar. hdpyle iş birliği iddiası, inancı gülünç geliyor bana.
Şahsen akpnin inmesi için Millet İttifakı'na seçmen olarak gereken desteği vereceğim eğer büyük bir hamakatte bulunmazlarsa. Ondan sonrası yer su iyeleri kerim.
Doğru bir söz olsun olmasın "İktidar da aynı muhalefet aynı yauuuv" gibi söylemlerden tiksiniyorum, sözün sahiplerinden uzaklaşıyorum. Olağanüstü ve tarihi bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum siyaseten. Bu da bana İttihatçıların dönemini hatırlatıyor. Tarihi bir kaynama noktasındayız ve bu kaynamanın dinmesi için yapılması gereken en ve ilk faydalı işin akpnin gönderilmesi olduğunu düşünüyorum.
Esenlik ve Türklük ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sanki herkes milliyetçi değil. Sanki sol görüşlüler milliyetçi değil. Gericiliği milliyetçilik falan sanmayında. Yani çok gördük böylelerini. Resmen ülkeye zararlı tipler. Mafya tarzı
-
Milletyetiçlik yapanlar ayakta kalırken diğerleri yok olucaktır.
Yapamayanlar kaybolucaktır.
Seçim senin, yıl 2021 oldu milliyetçilik mi kaldı diyen kardeş.
Ümmetçilik ve turancılığında yalan dolan işler olduğunu söyliyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hırsıza uğursuza verme yeter. Ülke Arap işgali altında, demografik yapı bozulmuş. milliyetçilik mi kalmış?
|
Yıl olmuş 2021 neyi milliyetçiliği? Git Serdar Ortaç'a ver. |
Neyin tatavasını yapıyon akpye vericen zaten.Boş boş konu açmak olsun. |
Benzer içerikler
- israil asgari ücret
- suriye"de araba fiyatları
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- evlatlık bebek ilanları yeni
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- yeşil nasim
- adresten fay hattı sorgulama
- byd yeni modelleri
- togg 800 bin kredi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X