Şimdi Ara

Biz Türk milliyetçileri kime oy vereceğiz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bilge Türk kullanıcısına yanıt
    en azından bir şey yapıyorum.oy vermeyerek benden daha çok sorumluluk sahibisiniz.bu iş vicdan meselesi değil, demokrasi meselesidir, en yakın adaya vermek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 10 Temmuz 2021; 2:52:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: th9

en azından bir şey yapıyorum.oy vermeyerek benden daha çok sorumluluk sahibisiniz.bu iş vicdan meselesi değil, demokrasi meselesidir, en yakın adaya vermek gerekiyor.

Oy vermek istememem benim hatam değil muhalefet eksikliği çekiyorsam napayım gidip kendim mi parti kurayım

"Demokrasinin iki çeşidi vardır.

Biri zor ve gerçek olanı, öbürü de kolayı, oyun olanı…

Topraksızı topraklandırmadan, işçinin durumunu sağlama bağlamadan, halkı esaslı bir eğitimden geçirmeden olmaz birincisi, köklü değişiklikler ister. Bu zor demokrasidir ama gerçek demokrasidir.

İkincisi kâğıt ve sandık demokrasisidir. Okuma yazma bilsin bilmesin; toprağı, işi olsun olmasın, demagojiyle serseme çevrilen halk, bir sandığa elindeki kâğıdı atar. Böylece kendi kendini yönetmiş sayılır. Bu oyundur, kolaydır.

Amerika bu demokrasiyi yayıyor işte. Biz demokrasinin kolayını seçtik, çok şeyler göreceğiz daha…"

Sizin demokrasi meselesi dediğiniz 2. sıradaki demokrasi ise kalsın bana gelmez öyle şey ha 1. sıradaki demokrasiyi sizce hangi muhalefet partisi sistem olarak benimser ve uygular ?

Alıntı

metni:
    en yakın adaya vermek gerekiyor.

Mansur Yavaş'ı seviyorum bu gidişatını bozmaz ve aday olursa oyumu rahatça veririm

• Bi ldp bi tkp bi ip tertemiz :d

• quote:

Orijinalden alıntı: th9

meral akşerin şuan ki isteği çatı adayın olması, büyük ihtimal ekrem yada mansur aday olucak.bence şuan aday beğenmeme gibi bir lüksümüz yok.

Mansur Yavaş adını her yerde zikretmek lazım aday yapılması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    dediğimle ne alakası var? brn kim aday olursa olsun oy vericem, şuan Türkiyenin aday beğenmeme gibi bir lüksü yok.

• Ümit ÖZDAĞ'ı severim ama yaptıkları yanlıştı. Asılsız suçlamalar yaparak partiyi yıprattı, olan da kendisine oldu. Meral Hanım bilmiyor mu bazı şeyleri, chp nin nasıl bir parti olduğunu ama yapacak başka bir şeyi yok. Diğer türlü iktidar olamaz ve Ak parti de gitmez. Sadece milliyetçilik söylemiyle bir yere varamazlar.

• İYİ Parti samimi gelmiyor, CHP samimi gelmiyor, DEVA samimi gelmiyor, Gelecek Partisi samimi gelmiyor, Saadet samimi gelmiyor, Memleket Partisi samimi gelmiyor, akp mi samimi geliyor? Çok samimi bir şekilde içine ettiler ülkenin, o konuda çok samimiler.

• Milletler var olduğu sürece Milliyetçilikte kalır.Milliyetçilik mi kalmış diyen arkadaş.

Milliyetçiler için bence seçenekler çok az.Mhp'nin Akp'den ayrılmasını bekleyip tekrar Mhp'ye oy atılabilir.Eğer ayrılma olmaz ise bence Millet İttifakına oy vermek mantıklı tercih değil.İyi Parti Millliyetçi çizgide olsa da çoğu zaman, Chp için aynı şeyi düşünmüyorum.Chp ve Hdp ilişkisi çok fazla bence.

Ben Ümit Özdağ'ı kendime yakın buluyorum fakat iyi bir kadro kuramaz ise ne yazik ki o da çok az oy alır.Ama İyi Parti gibi tutarsa bir güzel kadro kurarlarsa partinin ismi logosu filan bunlar da iyi olursa parti tutabilir.

Akp gitsin diye yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemem şahsen.Chp'ye güvenmiyorum ve bu çizgisinle bence Atatürkçü kimsenin Chp'ye oy vermemesi gerektiğini düşünüyorum.Chp'yi Atatürkçü bir parti olarak görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 11 Temmuz 2021; 2:49:19 >

• 2. bir çözüm sürecini yaşamamak için yine MHP ye oy vereceğim, ancak cumhurbaşkanlığı seçiminde her zamanki gibi CHP nin adayına oy vereceğim. MHP nin meclise girmemesi demek PKK nın at koşturmasi demek. Bu risk göze alınamaz.
    İyi parti, parti içindeki Kuvayı milliyecileri partiden atmasaydı iyi parti aklımdan geçiyordu ama parti içinde maalesef milliyetçi hiç kimse kalmadı. Yavuz Agiralioglu dışında sesini çıkarabilen yok.

• HEPAR vardı bu halk değerini bilemedi. İYİ Parti'de sözde milliyetçi ama merkez sağa kaydı.

• döndük dolaştık gene aynı noktaya geldik.şuan seçim olsa oy verebileceğimiz milliyetçi parti yok.

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    22 senedir zaten birseylerin degistigi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz bu vizyonla namuslular haric herkese verirsiniz.. 

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt

Nasil yok.

Baceli

Reyiz ne gune duruyor.koluju kirarcasina gavura vurarcasina bas yigidim..daha 75tl lik usd baraji var . 

En azindan bi yoklayak..

• Alıntı

metni:
    2. bir çözüm sürecini yaşamamak için yine MHP ye oy vereceğim, ancak cumhurbaşkanlığı seçiminde her zamanki gibi CHP nin adayına oy vereceğim. MHP nin meclise girmemesi demek PKK nın at koşturmasi demek. Bu risk göze alınamaz.

Düzen partileriyle Türkiye düzlüğe çıkmayacak belli oldu

Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olup,yanına İyi Parti-Zafer Partisini alıp seçime girerse Türkiye'de değişim olur,yok düzen partileri seçimi kazanırsa değişme olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 3 Kasım 2024; 8:35:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.