Şimdi Ara

Bizde de böyle kahraman çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ABD Başkanı George Bush'a Bağdat'taki basın toplantısı sırasında ayakkabılarını fırlatan gazeteci Munzatar el Zeydi, Irak'ın işgaline duyulan öfkenin sembolü oldu. 16 Aralık 2008 / 10:25
    Olayla ilgili sorgulanan, ayakkabılarına delil olarak el konulan Zeydi'nin serbest bırakılması için binlerce Iraklı sokaklara döküldü. Arap dünyası El Zeydi'yi kahraman ilan ederken, Arap basını olayın fotoğraflarını manşetlerine taşıdı. Televizyonlar, görüntüleri gün boyunca tekrar tekrar yayınladı. Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde kullanıcılar birbirlerine saldırının videosunu gönderdi. 200 avukatın savunmasını ücretsiz üstlenmek istediği Iraklı gazetecinin eyleminin bölgedeki yansımasını ise kardeşi Uday el Zeydi'nin sözleri özetledi: "Allah'a şükür, Muntazar, Iraklıların kalplerini gururla doldurdu. Eminim Iraklıların çoğu, onun yerinde olmak isterdi."

http://www.muhabirtürk.com/news_detail.php?id=12741

• arap dünyası onu savunmaya geçtiyse ben bu adamı savunanam,sonra fetocu falan ilan edilirim olmaz,İran ve arabistana biletim kesilir+yobaz olurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

arap dünyası onu savunmaya geçtiyse ben bu adamı savunanam,sonra fetocu falan ilan edilirim olmaz,İran ve arabistana biletim kesilir+yobaz olurum.

kim takar onları
  • VALLA KİM YAPAR BİLMEM AMA BEN MALESEF yapamam!

Ergenekondan alırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihilist.xx

VALLA KİM YAPAR BİLMEM AMA BEN MALESEF yapamam!

Ergenekondan alırlar

• bu kahramanlıka beraber yürekte isteyen birşey

bu ise 1 elin parmaklarını geçmeyecek kadar insanda olan birşey

ben o anda yapabilir miydim... eğer ülkemi işgal eden bir lider gelmiş barış ayağına konuşma yapıyosa yapardım...

türkiye ye gelse bush şuanki zamanda olsak kaybedecek birşeyim olmasa yapardım...

durum bu
  • kaybedecek birşeyim olmasa yapardım. o adamda vatanını kaybetmiş belki savaşta da ailesini kaybetti o yüzden sebebi var.
  • bizim kahramanımız at'tı hatırlarsanız ...(hani şeyi üstünden atan)(Atatürk değil yanlış anlamayın şimdi hakaretler yağar sen ona at mı diyorsun diye...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicho -- 16 Aralık 2008; 18:20:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.