artık gece 1 de uyanıp sabah 9 a kadar uyanık kalma sonra uyuyup pc açmama kararı aldım 13:00-23:00 arası net gerçekten berbat
aslında us serverlarında oynamak lazım :D raidler bize göre sabahın ilk ışıklarında başlıyor ehuehue bizim prime time'da farm yerleri fln boş oluyor..
gece 1 sabah 9 arası raid yapan guild bulmak imkansız EU'da ya da ancak türkler olarak toplanıcan :D FFS TT diye de guild kurup :P
Tamamen aklıma takıldığı için soruyorum.. Ben bugüne kadar 400 Ms üstünü hiç görmedim..bulunduğum şehirle alakalı mıdır ? ? ?(ortalama 150-200 MS ile oynuyorum?)
sende renk körlüğü olmasın abi ben 500 den aşasını görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: hitchnoby
sende renk körlüğü olmasın abi ben 500 den aşasını görmedim
Vallahi olaya Kırmızı falan desem yada yeşil değil..renge göre bakmıyom :)
Ama TT'un yurtdışı çıkışlarında bakım olduğunda 1000 MS gördüm 1-2 defa..onun haricinde max. 400 ile oynuyorum..hatta çoğu zaman 200 lerde..Hafta sonları 400 civarı oluyo gündüzleri o kadar..
TT'un ve Allah'ın sevgili kulumuyum ne
dün akşam saat 8 civarı oyuna girdim dedim bi msye bakayım ne göreyim 130-170 arasında
dedim 2 dakkaya kalmaz 600leri vurur.. baktım yok hala yeşil, artık paranoyak olduk ttnet sayesinde kırmızı göremeyince garipsiyoruz
aksam saat 10.30a kadar oynadım cıkarken baktıgımda 280lere flm gelmişti..
hayırlısı diyelim :)
sizin ev adreslerinizi verinde çalak modemleri
serverdan serverada fark edebiliyor. grim batolda oynayan biriyseniz msniz 500 den aşağı düşmezken recommoned ( böyle birşeydi ) serverda ms 200-300 olabiliyor.
Son verileri ekliyorum(dün akşam 9 itibari ile)
Grim Batol : 261 Ms Warsong : 352 Ms Executus(böylemiyidi yazhu yazılışı) : 154 Ms
Görüldüğü üzere serverlar arsı fark oluyo ama abartılacak düzeyde değil diye düşünüyorum..
Alanya TT'nin üstün başarısı mıdır nedir bu..yoksa ben mi çok ballıyım neyim anlamadım ki
quote:
Orjinalden alıntı: Anteos
Son verileri ekliyorum(dün akşam 9 itibari ile)
Grim Batol : 261 Ms Warsong : 352 Ms Executus(böylemiyidi yazhu yazılışı) : 154 Ms
Görüldüğü üzere serverlar arsı fark oluyo ama abartılacak düzeyde değil diye düşünüyorum..
Alanya TT'nin üstün başarısı mıdır nedir bu..yoksa ben mi çok ballıyım neyim anlamadım ki
tracert sonuclarini bi yazarmisin lutfen
bak işte o dediğin tekniklerden hiç anlamam..
Cehaletimi maruz görün..30'undan sona öğrenmesi zor vallahi..Ms nedir ne işe yarar onu bile zor öğrendim sölemesi ayıp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme