Şimdi Ara

Bizden manyakları da varmış (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biz kupon biriktirsek mağazaya götürsek söyleyecekleri yalan belli. "sistem kapalı şu anda, kuponları kullanamıyoruz".

müdür şu anda yok, kupon kullanamıyoruz
    genel müdürlükten yazı geldi, şimdilik kupon kullanamıyoruz
    kuponlara bakan eleman molaya çıktı
    faturayı da getirmeniz lazımdı

gibi yalanlar da seçenekler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 24 Temmuz 2016; 19:07:22 >
  • ow 700 800 dolar alışveriş yaptı 7 dolar ödedi ya valla gurur duydum kımse kımseye 600 doları nakiti vermez kadın o kadarlık alısverısı 7 dolara yaptı

ama neden sadece su temızlk malzemesı aldı acaba ? yanı gıda et met alırdım ben konserve zor bozulucak uzun gıdecek seyler acaba onlarda geçerli değilmi yinede iyi alışveriş al sat bıle yapılabılır
  • storage wars diye bir program da var , sahiplerinin öldüğü ya da terk ettiği kiralık kilerler, açık arttırma ile satılıyor, eleman açık arttırmada 1000 dolarlık kiler alıyor, açıyorlar kapağı , içinden 200bin dolarlık tablo çıkıyor, gibi....

yaşasın ölücülük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Temmuz 2016; 16:18:59 >
  • şişko zenci karının kızı çok tatlıymış ama
  • Hepsi düzmece inanmayın.
  • Bu programın bir bölümünde kadın 22 senelik dergiden son kullanım tarihi OLMAYAN kupon kesti ve kullandı, bizdeki internet sitelerinde 1 hafta süresi olan ve alt limiti bilmem kaç lira olan, her üründe de kullanılamayan kuponlar geldi aklıma niyeyse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.