Şimdi Ara

Bize Ceza Verilmesi Icin Yanip Tutusanlara!!! KAPAK 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kapak için erken sevinme ne zaman kesinleşir o zaman sevinirsin
    sonra seni kapak olarak kullanmasınlar
    bekleyip göreceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: header_reloaded

yok mu daha bedava çıkan kapağın altından
    tartışma ve hakaret yerine adam gibi bi cevaba yakın sadece 1 kişi yazdı gerisi birbirine hakaret...bu kadar mı fenerlilerin cevap verme yeteneği.... bol bol yazıyodunuz öbür topiclerde.....
    Sırıt yavrum sırıt sezon sonu uğrayacakmısın yine buraya sen?Fenerliyim sen de hırsızsın herşeyi cpoy&paste yapacagına biraz da kendin yazsana

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

header_reloaded

bekleyip göreceğiz

al işte exhammer8 buna ne diceksin şimdi?

ben yorum yapmicam bu arkadaşa.....benim yukarda yazıklarıma adam akıllı yorum yapmaktan aciz insanlar içn söylecek tek sözüm yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

buna cesaretin olsa keşke... bak ben izmir bornovadayım gelirsen yakınlarıma sana hayatın klavye başındaki kadar kolay olmadığını gösterebilirim... senin gibileri çook gördük buradan ahkam kesen dışarıda hapşıranlardan bile tırsan...biraz delikanlıysan eğer pmden gel adresi ayrıntılı paylaşalım..

izmir e bir gün gelirsem..
    sende ist.avcıların yakınından geçersen gel vay be semtime gel ne müthiş delikanlılık
    Ben 6. hafta inönüdeyim gelirsen bildiğin bir yeride varsa görüşelim msj at yeke yek ok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

tartışma ve hakaret yerine adam gibi bi cevaba yakın sadece 1 kişi yazdı gerisi birbirine hakaret...bu kadar mı fenerlilerin cevap verme yeteneği.... bol bol yazıyodunuz öbür topiclerde.....
    Sırıt yavrum sırıt sezon sonu uğrayacakmısın yine buraya sen?Fenerliyim sen de hırsızsın herşeyi cpoy&paste yapacagına biraz da kendin yazsana

yukarıdakilere cevap istiyorum boş boş geyik muhabbeti için konu dışını tavsiye ederim.....

• budur
  • header bak bekiliiiiiyorum sıkıldım aaaa cevap verin artık ya aaa aaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

yukarıdakilere cevap istiyorum boş boş geyik muhabbeti için konu dışını tavsiye ederim.....
    Hocam kopi pest i biraz kısa alsaydın okunmuyor ama şunu söyliyeyim ceza alsın almasın beni ilgilendrimiyor ama Beşiktaşlı taraftarlar Diyarbakırlı topçulara bolücüler diye bagırmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: sercfb6

header bak bekiliiiiiyorum sıkıldım aaaa cevap verin artık ya aaa aaa

http://forum.antu.com/showthread.php?t=141582

quote:

Bence mektubun içine "yaptıkları ırkçı tezahüratlar" 'ı içiren bir cümlede yazılmalı. Sonuçta uefa en ağır cezaları bu gibi ırkçı söylemlere veriyor. Diyarbakırsporu ben de sevmiyorum. Tamam ama oradaki bütün insanları ve futbolcuları bu şekilde pis bir teror örgütüne mensup gibi göstermekte çok büyük bir ayıptır. Sokaklarda propaganda yapan teroristlerin attıkları sloganlar ne kadar bölücüyse, bu gibi sloganlarda aynı derece bölücülük içermektedir.

http://forum.antu.com/showthread.php?t=141363&page=4&pp=15
    quote:

eğer ceza verilmezse gerçekten bi milad olacak.

yani bölücü slogan atmak serbest olacak maçlarda.
    bundan gayri sahaya kesici alet atmak para cezası sadece.bölücü slogan da atılabilir ayrıca canı sıkılan sahaya da inebilir.ne de olsa camia yı kapsamaz.

• quote:

peki orhan erdemir bjknin 2.golünde ne katkılar yapmış onu unutmuşsun maç boyunca çaldığı faullari unutmuşsun işine geldiği gibi yazıyorsunuz FB-gs maçında atılan pet şişe(!)ile bjk maçında atılan yaralayacı bir madde aynı ceza muamelesini nasıl görebilir yaşın kaç merak ettim valla ayrıca burda kim pkk sloganından dolayı ceza almasını istedi bjknin ben görmedim de linki verirseniz sevinirim

3 yıl önceki olayları ben de kınıyorum olmaması gerekirdi ben zaten tezahürat için ceza alınmasını istemiyorum ki sahaya giren taraftar ceza aldı mı?avrupada olsa stada girmezdi bir sonraki maça,sahaya atılan demir var ve sahada çıkan olaylar ve soyunma odalarındaki tartışmalar aynı maç içinde yaşanıyorsa seyircisiz oynama cezası verilmelidir aynı şey her takım için geçerlidir

• SIZE BIR SORU: SARACOGLUNDA (HANGI MACTI HATIRLAMIYORUm) RAKIP TAKIM IN OYUNCULARI SOYUNMA ODASINA GIDERKEN SEYIRCILER KÖRÜGÜ YIRTIP FIZIKI MÜDAHELEDE BULUNDULAR (ELLERINDE DAVULUN SISI OLSA BATIRACAKLAR)

fEBE YE O MAC TAN SONRA NE CEZA GELDI???????????????????????
  • ben de bir soru sorayım geçen yılki FB-gs maçında gsli taraftarlar tuvalet kapılarını,klozet kapaklarını dahi söküp FB taraftarına atmıştı elinizde bunların görüntüleri de var mı gs bundan ceza aldımı?
  • COK SACMA BIR SORU. kendi dedigin gibi saracoglunda olan bir olay ve oranin güvenliginden evsahibi takim sorumludur. ...................... ayrica galatasariyin ve fenerin inönüdekinden daha büyük olaylarda ceza almadigini kendi agzinla söyledin. demekki besiktas normalde almamasi gerekiyor öyle degilmi?
  • oranın güvenliğinden FB sorumlu değildir oraya nasıl girsin ki?ve ben kendi ağzımla ne söyledim?
  • daha kend isöylediklerini hatirlayamiyorsan veya kavrayamiyorsan bizim dediklerimize cevap verme hakki sana (ve gibilerine düsmez) kendin fenerle cimbomun bu tip olaylardan ceza almdigini kabulettin bjk ye gelince ortaligi yikiyorsunuz...........
  • quote:

ben de bir soru sorayım geçen yılki FB-gs maçında gsli taraftarlar tuvalet kapılarını,klozet kapaklarını dahi söküp FB taraftarına atmıştı elinizde bunların görüntüleri de var mı gs bundan ceza aldımı?

e bunları madem biliyosun neden sabahtan beri burda laf salatası yaparsın be mübarek.. beşiktaş yapıncamı ceza verilcek bitek..
  • quote:

quote:

header_reloaded

bekleyip göreceğiz

ben yorum yapmicam bu arkadaşa.....benim yukarda yazıklarıma adam akıllı yorum yapmaktan aciz insanlar içn söylecek tek sözüm yok....

bak güzel kardeşim ilk önce sen terbiyeli olup akıllı yorum yap ben seni sadece uyardım ok
    sen dereyi görmeden pacayı sıvama atasözünü bilirmisin eger senin bizim gibilerden biraz daha fazla aklın olsaydı sana ne demek istediğimi anlardın

birazda senin seviyene ineyim
    bize kapaktan bedava cıktı peki sana ne cıktı

• quote:

quote:

quote:

header_reloaded

bekleyip göreceğiz

bak güzel kardeşim ilk önce sen terbiyeli olup akıllı yorum yap ben seni sadece uyardım ok
    sen dereyi görmeden pacayı sıvama atasözünü bilirmisin eger senin bizim gibilerden biraz daha fazla aklın olsaydı sana ne demek istediğimi anlardın

birazda senin seviyene ineyim
    bize kapaktan bedava cıktı peki sana ne cıktı

bu arkadaşın zekasının ve anlama kabiliyetinin 0-6 yaş grubu olduğunu yeni anlamış olup daha önce kendisinin mesajından alıntı yaptığım için kendimi gerizekalı kabul ediyorum

• yok yok suc bende senin seviyene indim sana iyi adam akıllı yorumlar
  • Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Diyarbakır maçı sonrasında yaşanan olaylar nedediyle Beşiktaş'ın sahasını kapatmayacağı, sadece para cezası verileceği öğrenildi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.