Şimdi Ara

Bize Ceza Verilmesi Icin Yanip Tutusanlara!!! KAPAK 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boşverin arkadaşlar bjk sütten çıkmış ak kaşık ya hiçbir suçları da yoktur.
    hatta diyarbakıra ceza verilmesi lazım.hele okan, yazık adama sinirlerini bozmuşunuz 1 maçta onun için ceza verilmesi lazım diyarbakıra hatta okanla diğer adamı ayırmayan polis Fenerlidir bu yüzden Fenerbahçe`ye de ceza evrilmesi gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pratique03

daha kend isöylediklerini hatirlayamiyorsan veya kavrayamiyorsan bizim dediklerimize cevap verme hakki sana (ve gibilerine düsmez) kendin fenerle cimbomun bu tip olaylardan ceza almdigini kabulettin bjk ye gelince ortaligi yikiyorsunuz...........

linkini verirsen hatırlamış olurum ben öyle birşey demedim bak beni bile şüpheye düşürdün link versene
  • nasil bise demedin?
  • atıp tuttuğun belli link veremediğine göre yalan yazmışsın beni de şüpheye düşürdün "acaba yanlış mı yazdım"diye yaptığın şey büyük ayıp(!)
  • bıraq pratique uğraşma hiç sinirlerini bozmana değmez kardeş..
  • anlama kitligin varsa anlatalim. ben saracoglundaki körük olayini anlattim sana ne ceza aldigini sordum fenerin, sen ise fener ceza almdigi icin olyai baska bir olayla karsilastirdin

inönüde olan olaylardan daha kötü olaylar olmus ve seninde KABUL ETTIGIN GIBI (anlaman gerekiyo artik) fener de cimbom da ceza almamis. ee besiktasa gelince ceza alsin diye zirliyosunuz. su fener taraftari cok saftirik yavvv

[quote]Orjinalden alıntı: sercfb6

ben de bir soru sorayım geçen yılki FB-gs maçında gsli taraftarlar tuvalet kapılarını,klozet kapaklarını dahi söküp FB taraftarına atmıştı elinizde bunların görüntüleri de var mı gs bundan ceza aldımı?
  • BÜTÜN FENERLİ ARKADAŞLARA DUYURULUR. BU SENEDE KALE BOŞ 3 AVANS 4 TE BİTER

• Hayır Fbli arkadaşları gerçekten anlamıyorum. Hep işlerine geldiği gibi yorum yapıyorlar. Sabahtan beri tek bi tane post atan olmamış! Hep yok efendim Fb-Gs maçında Gsliler klozet kapağı attılar, yok Bjk sütten çıkmış ak kaşık diyerek cevap vermişler.Burada herkes ( Bjk ve GSLİLER) sadece adaletten bahsediyorlar!! Adalet size gelince adalet olmuyor Fbliler. Çıkıp ortalığı "MEVDİVENLER DOLUYDU, MAÇI BAŞLATTILAR" demekle velveleye verip, kamuoyu yaratıp bize ceza aldırmayı biliyorsunuz ama.

Bi taneniz çıkıpta Fb-Gs maçından önceki olayları yorumlamadı, bi taneniz Fb- Gençler maçında brandaları yırtıp Gençlerli oyunculara neler yaptığınızı ve bu iki olayın sonunda ne ceza aldığınızı yorumlamadı! Yoksa yemedi mi demeliydim....O yüzden bol keseden,sıkışınca küfür edeceğinize biraz mantıklı açıklamalar yapın..

Sözün özü Bjk-fb maçında Bjk'nin stadı kapanmasın kardeşim!Ben bir GSli olarak Bjk'nin kendi sahasında oynamasını istiyorum Fb maçını. Adaletse orası da kapanmasın.....

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Hayır Fbli arkadaşları gerçekten anlamıyorum. Hep işlerine geldiği gibi yorum yapıyorlar. Sabahtan beri tek bi tane post atan olmamış! Hep yok efendim Fb-Gs maçında Gsliler klozet kapağı attılar, yok Bjk sütten çıkmış ak kaşık diyerek cevap vermişler.Burada herkes ( Bjk ve GSLİLER) sadece adaletten bahsediyorlar!! Adalet size gelince adalet olmuyor Fbliler. Çıkıp ortalığı "MEVDİVENLER DOLUYDU, MAÇI BAŞLATTILAR" demekle velveleye verip, kamuoyu yaratıp bize ceza aldırmayı biliyorsunuz ama.

Bi taneniz çıkıpta Fb-Gs maçından önceki olayları yorumlamadı, bi taneniz Fb- Gençler maçında brandaları yırtıp Gençlerli oyunculara neler yaptığınızı ve bu iki olayın sonunda ne ceza aldığınızı yorumlamadı! Yoksa yemedi mi demeliydim....O yüzden bol keseden,sıkışınca küfür edeceğinize biraz mantıklı açıklamalar yapın..

Sözün özü Bjk-fb maçında Bjk'nin stadı kapanmasın kardeşim!Ben bir GSli olarak Bjk'nin kendi sahasında oynamasını istiyorum Fb maçını. Adaletse orası da kapanmasın.....

Merdivenler dolu değildi o maçta MeVdiVenleV doluydu....... pişkin pişkin çıkmış böle diyodu minareyi çalan klüp başkanı kılıf olarak....

• Beşiktaşa ceza verilmediyse kimseye ceza verilemez diyen Fenevlileve kapak olsun bu konu.... bir daha da ağızlarını açıp konuşmasınlar....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.