Şimdi Ara

Bizim Futbolcular Korkak Arkadaş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alex'in ayrılış sürecinde futbolcuların alayı sınıfta kalmıştır.Bugün haberleri takip edenler bilir Sergio Ramos Mourinho'nun soyunma odasında bağırıp çağırdığı ikinci yarı oyuna almadığı Mesut Özil'in formasını altına giyerek maça çıktı ve tepkisini koydu.Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil'in muhteşem bir arkadaş olduğunu dile getiren Ramos; "Bu sezon atacağım ilk gol onun için olacak" dedi.

Peki bizim futbolcular ne yaptı korkak,pısırık oyun karakterleri kişiliklerine de yansımış olmalı ki çıkıp bu konu hakkında tek kelime etmediler hatta alttan alta kuyusunu bile kazdıklarına eminim.Ulan elin ispanyolu 2 senedir oynayan adama terlettiğin formanı bana ver diyip ona sahip çıkıyor bizimkiler de 8 senedir kıçlarını kurtaran adama veda mesajı bile yayınlamıyorlar,Fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değil onun büyüklüğü başka büyüklük diyenler günü kurtarma adına tüm etik,manevi değerleri ayaklar altına alıyor ve asıl üzücü olan bu adamları hala destekleyenler var pes diyorum.

• Umarım sadece korkaklık vardır.
  • Güya Volkan'ı GG'yi adam bilirdik.

GG'nin Alex'i ziyaret ettigi soyleniyor gerçi ama ne kadar dogrudur bilemicem.
  • acıyorum ya 1 alexe fenerbahçeyi satanlar var adamı ilahlaştırmayın bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'den sonra 2.takımım Real Madrid'dir. 8 Yıldır takip ederim. Bu olayda da Mourinho haklıdır. Performansı düşen gece hayatına yönelen adamı tabii oynatmayacak. Ramos halt yiyor. Kendi de yedek kalıyor bu sezon sık sık ondan bu tripleri.

Ayrıca bugün kendi futbolcunuza laf ediyorsanız. Yarın bir gun bu adamlar basarılı olursa sevinmeyelim lütfen. Herkesin fikri kendine Alex hocayla anlaşamadı diye tüm futbolcular kazan kaldırırsa bunun zararı Fenerbahçe'ye olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Güya Volkan'ı GG'yi adam bilirdik.

Volkan Efendi bugün zahmet edip tweet atmış ''Gelene hoşgelsin denirmiş,gidene hoşçakal denmezmiş'' kafasına top çarptı herhalde resmen saçmalamış karakter yoksunu herifler hepiniz bir oldunuz harcadınız adamı.
  • Baskanin yalakasi volkanin twitleri saka gibi.Onun da artik bir degeri yok gozumde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

acıyorum ya 1 alexe fenerbahçeyi satanlar var adamı ilahlaştırmayın bu kadar

objektif olmalısın bence zamanında Hagiye aynısı yapılsaydı sende aynı tepkiyi koyardın ...
  • Volkan gitsin baskaniyla teknik direktorune yalakalik yapsin.

• Hiçbiri ne Aykut'a ne Aziz'e seslerini çıkarmadı.Gökhan Gönül dışında Alex'in evine giden oyuncu yok.Aziz'den korktuklarından dolayı gitmemiştirler heralde.
    Bi de twitterdan adab dersi veriyorlar güya.Hiçbirinin yapamadığını imzamdaki koca yürekli adam yaptı ve giderayak Aykut ve Aziz'in gerçek yüzünü görmemizi sağladı ya helal olsun.Giderken o 2 kişinin de kellesini götürecek büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

acıyorum ya 1 alexe fenerbahçeyi satanlar var adamı ilahlaştırmayın bu kadar

mesele bir adamı ilahlaştırmak değil saçmalama.adam gibi adamlar gidiyor şerefsizler klupte kalıyor buda insanların kanına dokunuyor.aşağılık kompleksli bir beden öğretmeni ile egosu tavana vurmuş bir it türkiyenin gördüğü en yetenekli ve karakterli adamlardan birinin gözünden akıttığı yaşa değmez benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvertis

quote:

Orijinalden alıntı: Barney Stinson

Güya Volkan'ı GG'yi adam bilirdik.

Volkan Efendi bugün zahmet edip tweet atmış ''Gelene hoşgelsin denirmiş,gidene hoşçakal denmezmiş'' kafasına top çarptı herhalde resmen saçmalamış karakter yoksunu herifler hepiniz bir oldunuz harcadınız adamı.

doğruysa,volkan ciğeri 5 para etmez adamın tekiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

doğruysa,volkan ciğeri 5 para etmez adamın tekiymiş.

Bizim Futbolcular Korkak Arkadaş!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvertis

Alex'in ayrılış sürecinde futbolcuların alayı sınıfta kalmıştır.Bugün haberleri takip edenler bilir Sergio Ramos Mourinho'nun soyunma odasında bağırıp çağırdığı ikinci yarı oyuna almadığı Mesut Özil'in formasını altına giyerek maça çıktı ve tepkisini koydu.Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil'in muhteşem bir arkadaş olduğunu dile getiren Ramos; "Bu sezon atacağım ilk gol onun için olacak" dedi.

Peki bizim futbolcular ne yaptı korkak,pısırık oyun karakterleri kişiliklerine de yansımış olmalı ki çıkıp bu konu hakkında tek kelime etmediler hatta alttan alta kuyusunu bile kazdıklarına eminim.Ulan elin ispanyolu 2 senedir oynayan adama terlettiğin formanı bana ver diyip ona sahip çıkıyor bizimkiler de 8 senedir kıçlarını kurtaran adama veda mesajı bile yayınlamıyorlar,Fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değil onun büyüklüğü başka büyüklük diyenler günü kurtarma adına tüm etik,manevi değerleri ayaklar altına alıyor ve asıl üzücü olan bu adamları hala destekleyenler var pes diyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_66444451/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66444451
    tespitlerimi okumanı tavsiye derim. alex'in gönderilmesini en az aykut hoca kadar onlarda istiyordu. alex bu şekilde gittiyse bunun sorumlusu ne aykut ne aziz tek sorumlusu futbolcular .eger takım adam gibi oynasaydı alex sezon sonuna kadar kalırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbişey

Aynen hocam haklısın bu sürecin yaşanmasında pay sahibi futbolcular da vardır,bu işten nemalanan kendi arkasını sağlama alan futbolcular kim olduklarını herkes biliyor delikanlı ayaklarına yatıp saman altından su yürüten futbolcular,hepsine yazıklar olsun dini imanı para olmuş bunların.
  • Valla onu bunu bilmemde alex gitti ama giderken aziz ve aykutunda kellesini alacak bak gorursunuz..

• Yazıklar olsun. Herkes bi yana volkan ve gökhandan çok sağlam bi tepki beklerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.