Şimdi Ara

Bizim Sınıf 8 Kişilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bizim sınıf 8 kişilik. Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) 1. sınıf okuyorum. Bölüm bu sene İngilizce olduğundan geçen seneki hazırlıklar bu sene Türkçe olarak devam ediyor. Sınıfımızda benimle birlikte 2 Türk,2 Endonezyalı,2 Kırgız,1 Rus,1 Gine'li var. Mülteci kampı gibi. 4 sene nasıl çekilir bu sınıf?. Seneye yatay geçişle gelen öğrenci olur mu acaba?

• Değerli bir PM atıyorum.
  • Değersiz bir pm atıyorum.
  • Bekliyorum :)
  • Boş bir pm atıyorum.
  • Dolu bi PM atıyorum.
  • 1 rus lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu kız?Atların arasında kaldıysan hiç durma 8 erkek ne lae?
  • mülteci kampı daha iyi ingilizceni geliştirirsin adanalı olmalarından iyidir
  • biz 8 kişiyiz gardaaaş
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kız var o da Kırgız. Güzel değil. Kız olsun yeter bana diyenlerden değilim Ben de Adanalı değilim Kayseriliyim. Bazen diyorum nerden geldim bu Adana'ya diye. Ama olan oldu artık. Zorluklara alışmak gerekiyor
  • Gineliye dikkat et..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcSaDRazamcCc

Gineliye dikkat et..

Evet ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tymnt410

1 kız var o da Kırgız. Güzel değil. Kız olsun yeter bana diyenlerden değilim Ben de Adanalı değilim Kayseriliyim. Bazen diyorum nerden geldim bu Adana'ya diye. Ama olan oldu artık. Zorluklara alışmak gerekiyor

Yerinde olsam okulu bırakırdım kırgız kız diye arattım bu çıktı la

Bizim Sınıf 8 Kişilik

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

1 kız var o da Kırgız. Güzel değil. Kız olsun yeter bana diyenlerden değilim Ben de Adanalı değilim Kayseriliyim. Bazen diyorum nerden geldim bu Adana'ya diye. Ama olan oldu artık. Zorluklara alışmak gerekiyor

Bizim Sınıf 8 Kişilik

Okulu bırakmak? sağol kalsın o kızla bunun alakası yok. Hiç dik yürümüyor, kamburlu gibi yürüyor, cemaatçi , göbekli bizim sınıftaki kırgız kız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Bizim Sınıf 8 Kişilik

Okulu bırakmak? sağol kalsın o kızla bunun alakası yok. Hiç dik yürümüyor, kamburlu gibi yürüyor, cemaatçi , göbekli bizim sınıftaki kırgız kız

Benim taktiği uygula sen, okulunda güzel sanatlar bölümü var ise en güzel kızlar genelde orada toplanır, oradan bir tane arkadaş edineceksin erkek olacak yanlış anlama ortamlara girmek için onu kullanacaksın. Kanka olduğunuz zaman ortamlara girersin işi pişirirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.