Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
6
Favori
33.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 model kombi transitim var artık aracı değiştirmek istiyorum. Biraz geniş bi aileyiz. Transporter falan da düşündüm bi ara ama malum onlarda her sene muayene, sigortası, vergisi yüksek...
    Şu 7 kişilik araçların sigortası, vergisi, yakıtı falan nerelerde? Hangisini tavsiye edersiniz? (sıfır veya 2. el)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Grand cmax tavsiye ederim yada grand scenic ( dizel otm var )

• Chevrolet Captiva
  • teşekkürler, değerlendireceğim...
    araçların sigortası, vergisi, yakıtı hakkında bilgisi olanlardan da cevap bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

2001 model kombi transitim var artık aracı değiştirmek istiyorum. Biraz geniş bi aileyiz. Transporter falan da düşündüm bi ara ama malum onlarda her sene muayene, sigortası, vergisi yüksek...
    Şu 7 kişilik araçların sigortası, vergisi, yakıtı falan nerelerde? Hangisini tavsiye edersiniz? (sıfır veya 2. el)

7 kişilik araçlar malesef ülkemizde fazla tutulmadığı için sıfır almak çok mantıksız olur değer kaybı çok fazla olur.
    Bence bu araçlar 1-2 yaşında az kmli 2. el olarak alınmalı naçizane fikrim bu yönde.
    marka model olarakta ne alırsan al ama kesinlikle toyota versoyu incelemeden karar verme.
    bende bu aralar bu arabalara kafayı taktım hayırlısı bakalım.
    örnek ilan: (41-42 civarına alınabilir diye düşünüyorum.) Hem temiz hem LPG li hemde donanım olarak full 7 kişilik bir araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-toyota-verso-almak-isteyen-106129018/detay

• FORD S MAX her yönüyle emsallarinin çok üzerinde ve çok ucuz bir araba..Yenileri 115 Bin lira 4 yaşındakiler 45 - 65 bin arası satılıyor...Ucuzluğu bu arabayı tanıyan çok az..C max sanıyorlar oysa çok farkları var....Bilenler koşup alıyorlar...Motoru 1998 cc CC 143 HP Dizel.. Bu nedenle yıllık MTV 1800 Lira cıvarında..Yedek parçası yetkili servislerde pahalı İst.Aksarayda, Taksimde daha ucuz bulunuyor...Yurt dışı FORD sitelerinde parçaları çok ucuz. .Jantları 18 inç olanların lastikleri pahalı. Oysa Avrupada bu arabanın 16 inç Jantı orjinal ölçüsü..Ve lastikleri 18 lik olanların yarı fiyatı....Bilenler bu arabayı çok ucuz alıyor.Jantı 16 inç olarak değiştirip senelerce kullanıyorlar....Bilmeyenler masraflı araba deyip satıyorlar...735 Kg yük taşıma veya 7 koltuk yolcu kapasitesi var..Ticari değil OTOMOBİL.. Köprü yol kısıtlaması yok..www.ford.com.tr girip inceleyin çok ayrınıtılı bilgi mevcut..Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Şubat 2013; 0:37:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni çocuklu aile için araç ?
    7 yıl önce açıldı
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgilendirmeler için teşekkürler...
    1800tl mtv gerçekten çok fazlaymış.
    bunlar 7 kişilik olduğu için sigorta ücretleri de biraz pahalıdır öyle değil mi?

• Toyota Verso ya ne dersiniz ?
  • Citröen Grand C4 Picasso tavsiye ederim hem fiyat olarak makul hemde donanım olarak zengin.
  • dacia logan 7 kişilik versiyonu mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Toyota Verso ya ne dersiniz ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bilgilendirmeler için teşekkürler...
    1800tl mtv gerçekten çok fazlaymış.
    bunlar 7 kişilik olduğu için sigorta ücretleri de biraz pahalıdır öyle değil mi?

versonun mtvsi 1,6 cc olduğu için 1-3 yaş 827 tl olması lazım.
    sigorta konusuna gelince 7 kişilik olduğu için sigorta tutarının daha fazla olacağını sanmam kasko derseniz o çok farklı bir olay kasko fiyatlarını etkileyen o kadar çok şey varki (yaş, şehir meslek cinsiyet vs vs ) buda onlar içindemidir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

dacia logan 7 kişilik versiyonu mevcut

Onların fazladan 30 bini var. Bilmiyorlar ki 30.000 e 7 kişilik sıfır km dacia logan alınabilir en fulu olan black line hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Onların fazladan 30 bini var. Bilmiyorlar ki 30.000 e 7 kişilik sıfır km dacia logan alınabilir en fulu olan black line hemde.

bu forumda dacia yi kimse araba olarak görmüyor.

nedeni sanırım uygun fiata araba vermesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtech

quote:

Orijinalden alıntı: By_Serco

Toyota Verso ya ne dersiniz ?

+1

+2
  • Bütçeniz nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

bu forumda dacia yi kimse araba olarak görmüyor.

nedeni sanırım uygun fiata araba vermesi

Sonrada vergi yakıt tüketimi vs zırvalıyorlar ..

• Lincoln navigator

• Renault grand scenic veya Peugeot 5008 de alternatif olabilir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.