Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
33.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Bütçeniz nedir?

40-50bin civarı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

2001 model kombi transitim var artık aracı değiştirmek istiyorum. Biraz geniş bi aileyiz. Transporter falan da düşündüm bi ara ama malum onlarda her sene muayene, sigortası, vergisi yüksek...
    Şu 7 kişilik araçların sigortası, vergisi, yakıtı falan nerelerde? Hangisini tavsiye edersiniz? (sıfır veya 2. el)

2. el 2011 55-60 bin arası 5008

7 kişilik aile arabası?

7 kişilik aile arabası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 18 Ocak 2013; 23:49:20 >

• hala karar veremedim, aklım caravelle gibilerine de gitmiyo değil
    edit: ya da şöyle bişey ekonomik olur mu?;
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-7-koltuk-navigasyon-cam-tavan-1.5-dizel-6-vites-113306832/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 10 Şubat 2013; 13:07:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M i M

hala karar veremedim, aklım caravelle gibilerine de gitmiyo değil
    edit: ya da şöyle bişey ekonomik olur mu?;
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-7-koltuk-navigasyon-cam-tavan-1.5-dizel-6-vites-113306832/detay
    C segment MPV mi? (grand scenıc, grand picasso, pejo 5008, seat altea xl, grand c max...vs)
    D segment MPV mi? (ford s max, , opel zafira ...vs)
    daha büyük MPV (seat alhaambra, vw sharan, ford galaksi,....vs)
    minibüs (transporter, caravelle, vito, H1, transit costom...vs)
    arasında bende kararsızım.

• Captıva

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

Captıva
    Hiç grand picasso denediniz mi? Denerseniz kararınızı verdiniz demektir. Sadece 2014 ortasında yeni kasa gelicek diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarifB

Hiç grand picasso denediniz mi? Denerseniz kararınızı verdiniz demektir. Sadece 2014 ortasında yeni kasa gelicek diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    2006 1.6 benzinli toyota corolla verso kullanıyorum. Tüketimi kesinlikle çok fazla ama tüketim dışında herşeyden fazlasıyla memnununz. Bu araçla ilgili merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

2006 1.6 benzinli toyota corolla verso kullanıyorum. Tüketimi kesinlikle çok fazla ama tüketim dışında herşeyden fazlasıyla memnununz. Bu araçla ilgili merak ettiğiniz soruları yanıtlayabilirim.

Lpg varmı ortalama ş.içi/dışı ortalama tüketim ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Alıntıları Göster
    grand c max yada smax
  • quote:

quote:

lpg yok. şehir dışı 7 litre civarı ama şehir içi minimum 10-11 litre. o da aşırı ekonomik kullanımda oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

lpg yok. şehir dışı 7 litre civarı ama şehir içi minimum 10-11 litre. o da aşırı ekonomik kullanımda oluyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar geçen sene Bursa Toyota Bayiinde ( istanbul yolu üzerinde olan ) Toyota Verso 2012 modelini inceledik, içine girip baktık. Sanki minübüs gibiydi. Çok beğenmiştik. Çok geniş bir araçtı. Fiyat 51.000-TL olduğu için alamadık. Daha uygun fiyatlı Reno Clio aldık. Ama ailemiz kalabalık olduğu için , mecbur 7 yada 8 koltuklu bir araç almak zorundayız.

Acaba içinizde benim gibi düşünen var mı ? 2012 Toyota Verso minübüs gibi çok geniş ve yüksek değilmi idi ? Sahibinden.com da 2012 model gördüklerim yada yolda gördüğüm Verso lar minik geliyor gözüme. Sanki normal araç gibi. Oysa bizim gördüğümüz öyle büyüktü ki , içine oturduğumuzda, acaba bunu kullanabilirmiyim diye düşündüm. Kendime güvenemedim. Yollarda gördüğümüz yada internette gördüğümüz 2012 model Versolar niçin küçük ? Acaba kendi arasında 5 modelmiş. Hangi modeli idi bu minübüs gibi olan Verso ? Bilen var mı arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

Ford S Max
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-birmot-kucukyali-dan-160-hp-smax-titanum-x-paket-7-kisilik-111274079/detay

Bu daha iyi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2011-model-23.000-de-tertemiz-arac-117623884/detay
    Edit:Sizin mesajdan sonra gelmiş -;))
    Bu arada 70 çok da bu aracın temizinden 60 bin lirası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 12 Mart 2013; 9:59:11 >

• quote:

Ses yalıtımı nasıl ? Yol sesi içeriye çok geliyor mu ? 7 koltuklu kullanınca bağajda yer çok azalıyor mu ? LPG bağlatsanız hiç yer kalmaz mı bagajda ?

geçen sene Bursa Toyota Bayiinde ( istanbul yolu üzerinde olan ) Toyota Verso 2012 modelini inceledik, içine girip baktık. Sanki minübüs gibiydi. Çok beğenmiştik. Çok geniş bir araçtı. Fiyat 51.000-TL olduğu için alamadık. Daha uygun fiyatlı Reno Clio aldık. Ama ailemiz kalabalık olduğu için , mecbur 7 yada 8 koltuklu bir araç almak zorundayız.

2012 Toyota Verso minübüs gibi çok geniş ve yüksek değilmi idi ? Sahibinden.com da 2012 model gördüklerim yada yolda gördüğüm Verso lar minik geliyor gözüme. Sanki normal araç gibi. Oysa bizim gördüğümüz öyle büyüktü ki , içine oturduğumuzda, acaba bunu kullanabilirmiyim diye düşündüm. Kendime güvenemedim. Yollarda gördüğümüz yada internette gördüğümüz 2012 model Versolar niçin küçük ? Acaba kendi arasında 5 modelmiş. Hangi modeli idi bu minübüs gibi olan Verso ?

Toyota bayiinde geçen gün " eski modeller küçük " dedi satış görevlisi bayan. Bulabilirsek temiz, uygun fiyata, 2012 model , büyük olan modelde ki Versodan almak istiyoruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Arkadaşlar geçen sene Bursa Toyota Bayiinde ( istanbul yolu üzerinde olan ) Toyota Verso 2012 modelini inceledik, içine girip baktık. Sanki minübüs gibiydi. Çok beğenmiştik. Çok geniş bir araçtı. Fiyat 51.000-TL olduğu için alamadık. Daha uygun fiyatlı Reno Clio aldık. Ama ailemiz kalabalık olduğu için , mecbur 7 yada 8 koltuklu bir araç almak zorundayız.

Acaba içinizde benim gibi düşünen var mı ? 2012 Toyota Verso minübüs gibi çok geniş ve yüksek değilmi idi ? Sahibinden.com da 2012 model gördüklerim yada yolda gördüğüm Verso lar minik geliyor gözüme. Sanki normal araç gibi. Oysa bizim gördüğümüz öyle büyüktü ki , içine oturduğumuzda, acaba bunu kullanabilirmiyim diye düşündüm. Kendime güvenemedim. Yollarda gördüğümüz yada internette gördüğümüz 2012 model Versolar niçin küçük ? Acaba kendi arasında 5 modelmiş. Hangi modeli idi bu minübüs gibi olan Verso ? Bilen var mı arkadaşlar ?

Allah Allah öyle aman aman büyük değildi onlar
    5008 önereceğim yakıtından dolayı

• Citroen c4 grand picasso

• quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

Citroen c4 grand picasso
    2008 model verso elegant aldık babama, tüm bakım, yakıt vb. işleri ben takip ederim.
    Aracımız lpgli,

yakıt tüketimi:lpg ile şehiriçi: 42krş/km
    (lpg fiyatı:2.48 den)(lpg:16-17lt/100km)
    sürekli 3-4 km kullanılıp, stop edilmesi sürecinde elde edilen değerlerdir.(Kış mevsiminde)

Başka 2005 kullanan arkadaşlarım benzinde şehiriçi 10-11lt yaktıklarını belirtiyorlar. 3-4 km kullanım gibi değil gerçek şehiçi 20-30km kullanım gibi. Bu yüzden yakıt tüketimi yüksek benim aracımda.

(Not: Aracın ilk çalıştığında tükettiği benzin bu hesaba katılmamıştır.)

lpg ile uzun yolda giderken ise gerçekten inanılmaz az yakıyor. Cruise Control açık:106km/saat hıza ayarlı olarak araçta 4 kişi ve eşya var iken ; yaklaşık 500kg ilave edersek 2000kg değerine ulaşan araç

Şehirlerarası lpg tüketimi :22-23krş/100km
    (lpg fiyartı:2.48 den)(lpg:8,5-9lt/100km)

Yalnız 2005-2009 arası versolara bakacak olusanız 2007 veya 2008lerde makyaj geçiriyor. En önemli farklılıklar ise 2008 de (elegans için konuşuyorum) çift bölgeli dijital klimaya geçildi, stoplar değişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: player_x

2008 model verso elegant aldık babama, tüm bakım, yakıt vb. işleri ben takip ederim.
    Aracımız lpgli,

yakıt tüketimi:lpg ile şehiriçi: 42krş/km
    (lpg fiyatı:2.48 den)(lpg:16-17lt/100km)
    sürekli 3-4 km kullanılıp, stop edilmesi sürecinde elde edilen değerlerdir.(Kış mevsiminde)

Başka 2005 kullanan arkadaşlarım benzinde şehiriçi 10-11lt yaktıklarını belirtiyorlar. 3-4 km kullanım gibi değil gerçek şehiçi 20-30km kullanım gibi. Bu yüzden yakıt tüketimi yüksek benim aracımda.

(Not: Aracın ilk çalıştığında tükettiği benzin bu hesaba katılmamıştır.)

lpg ile uzun yolda giderken ise gerçekten inanılmaz az yakıyor. Cruise Control açık:106km/saat hıza ayarlı olarak araçta 4 kişi ve eşya var iken ; yaklaşık 500kg ilave edersek 2000kg değerine ulaşan araç

Şehirlerarası lpg tüketimi :22-23krş/100km
    (lpg fiyartı:2.48 den)(lpg:8,5-9lt/100km)

Yalnız 2005-2009 arası versolara bakacak olusanız 2007 veya 2008lerde makyaj geçiriyor. En önemli farklılıklar ise 2008 de (elegans için konuşuyorum) çift bölgeli dijital klimaya geçildi, stoplar değişti.

Alıntıları Göster
    2008-2011 arası Ford S-max'ımız oldu. Mükemmel bir araba. Hızlanması, uzun yolu, freni, yol tutuşu çok iyi. Bizde 235 tabanlı 18" jantlısı vardı. Normal jantla yol tutuş biraz daha kötü olur, ama araç daha konforlu olur.

3 sene 150.000km tık demedi. Bakımdan bakıma gitti...

• Bu sinifta bence alinacak birinci araba smax vergiyi falan dert etmiyorsaniz her acidan en tatmin edicisi ikinci el bir smax.
    Yine 5008 de 1,6 dizel seceneginde guzel bir baska alternatif.
    Zafirada 1,6 benzinli ama uygun fiyat alternatifiyle bir diger secenek.
    Ben tercih edecek olsam bunlardan birisini secerim baska modele bakmam.
    Birde versoyu cok soran arkadas olmus ancak versonun 7 kisilik kullanimi bence bayagi sikintili (inis binis ve en arka siranin darligi bakimindan) ozellikle yukaridaki araclarin hicbirisi ile kiyas kabul etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bu sinifta bence alinacak birinci araba smax vergiyi falan dert etmiyorsaniz her acidan en tatmin edicisi ikinci el bir smax.
    Yine 5008 de 1,6 dizel seceneginde guzel bir baska alternatif.
    Zafirada 1,6 benzinli ama uygun fiyat alternatifiyle bir diger secenek.
    Ben tercih edecek olsam bunlardan birisini secerim baska modele bakmam.
    Birde versoyu cok soran arkadas olmus ancak versonun 7 kisilik kullanimi bence bayagi sikintili (inis binis ve en arka siranin darligi bakimindan) ozellikle yukaridaki araclarin hicbirisi ile kiyas kabul etmez.
    Eğer denk gelirse Dacia Lodgy diyorum 90 adet gelmişti birkaç gün önce

Otomobil geçiyor eğer denk gelirse 110 bg 6 vites olmadı 90 bg 5 vites 1.5 Dcı alırsınız.Forumda alan arkadaşlarımız ve konuları var daha detayli bir bilgiyi ordan alabilirsiniz. 6 aylık vergisi 413 tl yakıt olarakta çok uygundur sizi üzmez 38.000 39.000 tlye alınabilir tüm özelliklerde mevcuttur.

http://www.youtube.com/watch?v=T7QsRkCPf5Y araç budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *.BLackLine.* -- 12 Mart 2013; 20:06:38 >

• captiva sıfır alabilirseniz 78bindi galiba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.