Şimdi Ara

7 kişilik aile arabası? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
6
Favori
33.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi Q7 V12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni tek geçerim bu alemde seat alhambra

7 kişilik aile arabası?

7 kişilik aile arabası?

7 kişilik aile arabası?

7 kişilik aile arabası?

7 kişilik aile arabası?

• bende sızın gibi bakınıyorum ama benım butcem 60 binlerde değil yeni çıkan dacia lodgy var...
    fikir olur bunların yanında sonuk kalcak ama sıfır arac...

7 kişilik aile arabası?
  • caddy nin 7 kişiliği yok mu? doblonun var sanırım, ya da sonradan eklenebiliyor mu? (yasal olarak)

• quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

hala karar veremedim, aklım caravelle gibilerine de gitmiyo değil
    edit: ya da şöyle bişey ekonomik olur mu?;
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-7-koltuk-navigasyon-cam-tavan-1.5-dizel-6-vites-113306832/detay

Zaten 7 kişiyi mpv'ler bile kesmez.Bence de caravelle tarzı araçlara yönelin.

• quote:

caddy nin 7 kişiliği yok mu? doblonun var sanırım, ya da sonradan eklenebiliyor mu? (yasal olarak)

Ben Grand Picasso kullanıyorum. Normalde japon severim ama bu sınıfta 2.eli uygun ve geniş. donanımı dolu tek araç C4 Picasso.

1.6 Hdi motor var. 6.3lt İstanbul şehir içi depo ortalaması var. Ortalama hız 27km. UZun yolda 120 ile bile gitseniz 4.7 gibi değerler görüyorsunuz.

İçi 5008 - Verso - C-Max'den geniş ve ferah.

Dijital göstergeler sizi cezbetmiyorsa daha düşük donanımlı p.pack olmayan ama daha pahalı 5008 de olabilir.

2 ay araştırdım 40bin bütçeye en uygun bunu buldum.

Benim kriterlerim şunlardı:

Dizel olacak
    Otomatik yada triptonik olacak
    Güvenlik donanımı iyi olacak
    Tavan yüksek, ön cam geniş, arka koltuklar rahat olacak. 2 çocuk koltuğu 1 yetişkin sığmalıydı.
    Bagaj zaten büyük olmalıydı.

Picasso ile buna:
    Düşük yakıt tüketimi
    Zengin donanım

da eklendi.

Sırası ile 2004 VW Golf FSI -> 2005 Corsa 1.2 -> 2005 Mitsubishi Colt -> 2009 Grand Picasso kullanıyorum. Rolantide dizel homurtusu hariç herşeyinden memnunum. :)

• Arkadaşlar ,

7 koltuklu araçlarda 3.sıra koltuklara sadece çocuklar değil, yetişkinlerin de rahat seyahat edebileceği olan marka ve model hangisi ?

Bide 3.sıra neden 2 koltuk ?

2.sıra gibi 3 koltuk olan yok mu ?

Üstü cam olan sunroof deniyordu araçları ben sevmiyorum, yağmur , kar patır patır dökülüyor, ışık güneş insanın gözünü alıyor. Hele Citroen nerdeyse yarısı cam . Hiç hoş değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

quote:

www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-7-koltuk-navigasyon-cam-tavan-1.5-dizel-6-vites-113306832/detay

caravelle tarzı araç ne demek ? 8 kişilik mi ? 8 kişilik araba bizim için daha iyi çünkü kalabalık aileyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

quote:

caravelle tarzı araç ne demek ? 8 kişilik mi ? 8 kişilik araba bizim için daha iyi çünkü kalabalık aileyiz.

Aynen hocam 9 kişilik (yetişkin) araç.

• quote:

quote:

quote:

şunlar gibi;

www.sahibinden.com/minivan-van-panelvan-volkswagen-caravelle

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

caddy nin 7 kişiliği yok mu? doblonun var sanırım, ya da sonradan eklenebiliyor mu? (yasal olarak)

Ben Grand Picasso kullanıyorum. Normalde japon severim ama bu sınıfta 2.eli uygun ve geniş. donanımı dolu tek araç C4 Picasso.

1.6 Hdi motor var. 6.3lt İstanbul şehir içi depo ortalaması var. Ortalama hız 27km. UZun yolda 120 ile bile gitseniz 4.7 gibi değerler görüyorsunuz.

Dijital göstergeler sizi cezbetmiyorsa daha düşük donanımlı p.pack olmayan ama daha pahalı 5008 de olabilir.

Dizel olacak
    Tavan yüksek, ön cam geniş, arka koltuklar rahat olacak. 2 çocuk koltuğu 1 yetişkin sığmalıydı.

Picasso ile buna:
    Düşük yakıt tüketimi
    Zengin donanım

da eklendi.

Sırası ile 2004 VW Golf FSI -> 2005 Corsa 1.2 -> 2005 Mitsubishi Colt -> 2009 Grand Picasso kullanıyorum. Rolantide dizel homurtusu hariç herşeyinden memnunum. :)

grand picassoyu çok severim.
    ama bu segmentte ilk aracı reno çıkardığı ve türkiyede yaygın servis ağı olduğu için grand scenic alacağım sanırım.
    siz grand picasso ile grand scenin i karşılaştırdınız mı?
    bir de, sceniclerin sıfırıda, 2. elide picassolardan daa ucuz değil mi?
    düşünceleriniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam 9 kişilik (yetişkin) araç.

Peki bu caravelle lerin vergisi sigortası daha mı yüksek ? Avantajları ve dezavantajları ? Bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

2001 model kombi transitim var artık aracı değiştirmek istiyorum. Biraz geniş bi aileyiz. Transporter falan da düşündüm bi ara ama malum onlarda her sene muayene, sigortası, vergisi yüksek...
    Şu 7 kişilik araçların sigortası, vergisi, yakıtı falan nerelerde? Hangisini tavsiye edersiniz? (sıfır veya 2. el)

7 kişilik araçlar malesef ülkemizde fazla tutulmadığı için sıfır almak çok mantıksız olur değer kaybı çok fazla olur.
    Bence bu araçlar 1-2 yaşında az kmli 2. el olarak alınmalı naçizane fikrim bu yönde.
    marka model olarakta ne alırsan al ama kesinlikle toyota versoyu incelemeden karar verme.
    bende bu aralar bu arabalara kafayı taktım hayırlısı bakalım.
    örnek ilan: (41-42 civarına alınabilir diye düşünüyorum.) Hem temiz hem LPG li hemde donanım olarak full 7 kişilik bir araç.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-toyota-verso-almak-isteyen-106129018/detay

Aynen ....

İlana baktım, satılmış sanırım , göstermiyor aracı..

Şöyle 8 kişilik bagajı da geniş bir araba bulsak, kaçırmam. Bagaja 2 valiz ve çocuk arabası da sığmalı.

• Ben C4 Grandpicasso derim. Siyah+cam tavan+mcp.

İncelemeni tavsiye ederim asla es geçilmemesi gerken bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Dizel olacak

Picasso ile buna:
    Düşük yakıt tüketimi
    Zengin donanım

da eklendi.

grand picassoyu çok severim.
    ama bu segmentte ilk aracı reno çıkardığı ve türkiyede yaygın servis ağı olduğu için grand scenic alacağım sanırım.
    siz grand picasso ile grand scenin i karşılaştırdınız mı?
    bir de, sceniclerin sıfırıda, 2. elide picassolardan daa ucuz değil mi?
    düşünceleriniz?

Scenic eski kasayı beğenmiyorum. Arkadasimda var pek beğenmedim. Direksiyon bana ufak geliyor.

Bir de dizel ve otomatik yok saniyorum eski kasada. Artık tuple de ugrasmak istemiyorum.

Yeni grand Scenic çok güzel ancak o da pahalı.

Bir de konu sahibine mpv onerdik ancak bu araçlar 7 kişi iken bagaj hacmi çok azalıyor. Örneğin benim bagaja ancak 2 tane orta boy valiz sigabiliyor. 7 kisilik bagaj olacaksa compact mpv sınıfı yeterli gelmez.

Gerçi ortadaki 3 kişilik koltuğa 4 zayıf kişi rahat sigiyor. Arkada 1 kişi giderse bagaj hallolur. Yani 6 kişi rahat 7 kişi sikisarak bagaj ile uzun yola gidebilir.

Arkadaş caddy falan demis ben 1.9tdi dsg caddy ile denize gittim. İnanın arka koltuklar b sınıfı araç gibi. Çocuk koltuğu koyuyorsunuz on koltuga resmen sıkışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 13 Mart 2013; 17:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

SEAT ALHAMBRA

SEAT ALHAMBRA
    arabayı inceleyince: Arabanın kapılar ı yana kaydırmalı açılıyor.

Uzun yollarda kolunu kapı kenarına koyma gereği duyuyorsun. Kol dayama yeri şart oluyor yoksa yorulur insan. Sizin aracın kapıları yana kaydırmalı olduğu için, diğer kapılarda olan kol koyma yeri yok kaydırmalı kapılarda eksi yanı bu.

Kapı eski sistem kapı olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

bende sızın gibi bakınıyorum ama benım butcem 60 binlerde değil yeni çıkan dacia lodgy var...
    fikir olur bunların yanında sonuk kalcak ama sıfır arac...

7 kişilik aile arabası?

işte bu tam bir aile arabası fiyat nedir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

SEAT ALHAMBRA

SEAT ALHAMBRA
    arabayı inceleyince: Arabanın kapılar ı yana kaydırmalı açılıyor.

Uzun yollarda kolunu kapı kenarına koyma gereği duyuyorsun. Kol dayama yeri şart oluyor yoksa yorulur insan. Sizin aracın kapıları yana kaydırmalı olduğu için, diğer kapılarda olan kol koyma yeri yok kaydırmalı kapılarda eksi yanı bu.

Kapı eski sistem kapı olmalı.

aynı arabadan mı bahsediyoruz? bende inceledim bakın fotoğrafını da ekliyorum arka kapılarda kol koyma yeri var

7 kişilik aile arabası?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.