Şimdi Ara

Yeni çocuklu aile için araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: viyaböyle Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 1 serisi kullanıyorum. Aslında bekar halimle araçtan çok memnundum. Eşimle iki kişi olunca da sıkıntı yoktu. Şimdi bir bebek bekliyoruz. Özellikle çocuklu arkadaşlardan sormak istiyorum, bu araç çocuk olunca bize yeter mi? Değiştirmeli miyim? değiştirirsem ikinci el mi sıfır mı düşünmeliyim yeni çocuk için. Bu durumda en çok hangi segment araç önerirsiniz?

C segmenti mi D segmenti mi? sedan veya suv mu daha kullanışlı olur?

• O araba ikinci çocuğa kadar götürür sizi

Biz bebek arabasını bagajda taşımıyoruz, gerek kalmıyor. Misafirliğe gidersek şehir dışı da olsa yürüteç koyuyoruz bagaja bir de çantası bebeğin eşyaları, onlar da sığar sizin arabaya ki yürüteç de bebek arabası da 6. aydan sonra kullanılıyor tam anlamıyla. İki üç aylık bebek kucakta taşınıyor zaten ağır da olmuyor araba zararlı da deniyor, hatta oturur vaziyette tutmak. 6. aydan sonra oturabiliyor çocuk. O zamana kadar taşıyacağınız bir bebek çantasıdır.
  • 1 serisi zaten C segmenti değil mi? Ayrıca benim de bebeğim var i20’ye bile çok rahat sığıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda superb bize ilaç oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk olunca her çocuk için 1 bi römork alıp arabaya ilave ediyoruz

• bebek arabası olacağı için hb araçlar dert. ilk 1yıl özellikşe eşyalar çok

• Hocam aslinda sigarsin ama bebek arabasini ona gore guzel katlanan bir sey secmek lazim.
    TAbi daha buyuk olursa daha rahat sigarsin. Ben sedan tavsiye etmem, hb arabanin bagaji bence sedandan daha kullanisli, ozellikle sekilsiz yukler icin.
    Satip yeni bir sey alinacaksa en mantiklisi SUV (veya SW eger begeniyorsan) olur.
  • O araba ikinci çocuğa kadar götürür sizi

Biz bebek arabasını bagajda taşımıyoruz, gerek kalmıyor. Misafirliğe gidersek şehir dışı da olsa yürüteç koyuyoruz bagaja bir de çantası bebeğin eşyaları, onlar da sığar sizin arabaya ki yürüteç de bebek arabası da 6. aydan sonra kullanılıyor tam anlamıyla. İki üç aylık bebek kucakta taşınıyor zaten ağır da olmuyor araba zararlı da deniyor, hatta oturur vaziyette tutmak. 6. aydan sonra oturabiliyor çocuk. O zamana kadar taşıyacağınız bir bebek çantasıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 çocuk var. Rio hb araç mevcut. Yılda en az 2 sefer şehirlerarası yol yaparız. Hacim konusunda çok büyük sıkıntı yaşamadık.

Çocuk olunca araba büyütme mantığını anlayamıyorum. Keza c sınıfı bir araçtan bahsediyoruz. Tek çocuklu bir aile için fazlasıyla yeterli.

• Tesekkürler arkadaşlar. Genel olarak gereksiz kuruntu yapıyorum o zaman sanırım.
  • SW veya SUV çok daha rahat olacaktır. Sadece çocuk olarak düşünmeyin, uzun yolculuklarda eşinizin de arkada oturması gerekebilir. 1 serisi ise iç hacim olarak sınıfının en dar araçlarından. Kaldı ki bagajı da pek iç açıcı değil.

• Araçta bebek arabası falan taşımayı düşünmüyorsanız gerek yok bence. 2 yıl boyunca, 0-5 yaş arası 2 çocuk ile Astra H kullanmış biri olarak söylüyorum

• Mov gibi suvdan daha konforlu daha işlevsel bir araç varken nesen suv türk milleti gerçekten araba anlamıyor.

• C segment MPV.
    2. el picasso yada grand picasso mesela.
    reno sacenis, ford s max. opel zafira....vs de olabilir.
    çok kullanışlı. tavsiye ederim.
  • Hayırlı olsun, mpvler kullanışlı ancak tek çocuk için fazla bence bende 5008 ve picassolara çok bakmıştım, suv almak daha mantıklı, çocuğu koltuğuna bindirip indirmek accordda belimizi bükmüştü, araç yerden yüksek olunca bu dertten kurtarmıştık, suvların çoğunun bagajıda c sınıfı sedanlardan kullanışlı.
  • Citroen picasso veya Mercedes b serisi diyorum, hoş ilk çocuğa 1 seriside yeter ama daha ferah bir ortam arayışınız olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 3 Temmuz 2018; 16:48:39 >
  • Yukarıda ki arkadaşların mantığına göre çocuk için A sınıfı araç bile iş görür, elbette doğru, fakat çocuk olunca yayıntısı fazla olur, bagaj burada çok önemli, ilk 6 ay çocuk arabası kullanılmaz gibi yorumlar yazılmış hayret ettim, bir kere bebeği ana kucağı yada puset içerisinde taşıyacaksınız, ama bu ana kucağı denilen zımbırtı çocuk arabasına entegre olabiliyor, yani markete yada parka vs gittiğinde çocuğu ana kucağında poşet gibi ne kadar taşıyabilirsin; çocuk arabasını bu puset yada ana kucağını taşımak için kullanacaksınız, onun için bagajın geniş olması önemli. Burada Palio yada Panda gibi küçük araçta iş görür ama konfor bir D sınıfı gibi olmaz hatta o çocuk arabası küçük bagajlara sığmaz. Tabi yeni nesil küçüçük çocuk arabaları var ama yinede ne kadar bagaj o kadar ferahlık, çocuk arabası Hb araçların bagajını neredeyse yok ediyor. Yoksa 1 serisi bana yetmez gibi bir şey yok iş görür, ama büyük araç iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.