Şimdi Ara

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, biz mu online'yi daha da ilerletmek ve playerlere kaliteli bir oyun hazırlamak için kollarımızı sıvadık..

Tek kişilik bir iş olmadığı için kendimize ortak almaya karar vermiş bulunuyoruz.
    Sonuç olarak herkesin bilgisi bir yere kadar, bir elin nesi var iki elin sesi var

Parasal yönden sıkıntımız KESİNLİKTE BULUNMAMAKTADIR.

Kim nerede alanında en iyi neredeyse oraya yerleştireceğiz.
    Örneğin; 3 kişi files editlemek ile uğraşırken, 2 kişide site ile uğraşıcak.

Ben şahsen ikisinide gayet iyi biliyorum fakat bilgilerim tabikide sınırlı.
    Bu işi daha da ilerletip daha çabuk hale getirmek için ve herkese daha iyi bir oyun sergilemek için çabalıyoruz..

HOST, DOMAIN, VDS MAKINALARIMIZ MEVCUT.
    ONLINE SERVERIMIZ MEVCUT (Season2,4,6)

Web tasarım, Server files hangisinde iyiyseniz bizimle iletişime geçin, herşeyin en iyisini yapmaya çalışalım..

NOT; Zaten şuanda en sağlam en bugsuz filesi bulup üstünde çalışıp önden serveri açmayı planlıyoruz.
    İşler umduğumuz gibi giderse 2 hafta içinde premium files'e geçiceğiz. Bu net ve kesindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kNui -- 11 Eylül 2012; 5:56:20 >

• ben siteye bi modül eklemek istiyorum , yapabilirmiyiz açıklama altta :)

reset atarken her res için playerdan farklı bi item isticek
    reset attığında item çantadan silincek
    ilk resde hand axe istiyosa 20. res de +11 dragon armor isticek.
    her oyuncudan her res için farklı itemler isticek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islandbrk -- 10 Eylül 2012; 10:53:04 >
  • Hayır istemiyorum.
  • exp nin kolay olduğu bi serverda resi böle bi koşula bağlamak bana çok mantıklı geliyo ama sistem yok hiçbiyerde
  • para sorunu yoksa icgn den premium files alin adamlar kurmaniza yardim ediyo zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssk+yol+yemek+prim varsa bende varım
  • Bide Full akpil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adminow

Bide Full akpil

yanı sıra tabldot yemek yemem ben eğer istediğim yerden yemek söylersen bende gelirim panpa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

para sorunu yoksa icgn den premium files alin adamlar kurmaniza yardim ediyo zaten

sen heralde yazılanları tam olarak idrak edemedin dostm :)
    önce deniycez test serverde tutarsa pre alicaz.
    direk premium files alip tutmazsa 700 tl yi niye çöpe atalım ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

ssk+yol+yemek+prim varsa bende varım

hepsi var kardeşim :D avans bile veriyoruz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuRs3d

quote:

Orijinalden alıntı: Adminow

Bide Full akpil

yanı sıra tabldot yemek yemem ben eğer istediğim yerden yemek söylersen bende gelirim panpa :D

vay artisssss :D body kadir kaslarını gösterirse akpile gerek kalmaz biliyosun :Pp huauhauh
  • quote:

para sorunu yoksa icgn den premium files alin adamlar kurmaniza yardim ediyo zaten

doğrudur topram koşula bağlamak mantıklı geliyosa sen yaparsın sende o inanç var :D hadi bakalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kNui

quote:

doğrudur topram koşula bağlamak mantıklı geliyosa sen yaparsın sende o inanç var :D hadi bakalım :D

buyur gel birlikte kasalım

http://forum.donanimhaber.com/m_65576280/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

buyur gel birlikte kasalım

http://forum.donanimhaber.com/m_65576280/tm.htm

TAbii kardeşş ordayım :)) şu düzenlemelerim bi bitsinde son bi kaç ayar yapıyorum s6 kurduk şimdi başımda çok iş var biliyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kNui -- 11 Eylül 2012; 8:27:34 >

• quote:

Hocam O kadar paylaşım yaptım IGC'den dosya almayın adamlar hırsız diye. Ben aldım adamlar hakkımı yaktılar yok yere yüzlerce lira param boşuna gitti. Sakın IGC'ye falan güvenip dosya almayın daha çocuk yaşındaki adamlar onlar kafalarına göre haraket ediyorlar. Özellikle money gram veya W.U. kullanıyorlar ki paranızı geri alamayasınız. Deneyin bakın paypal kullanmıyor adamlar kesinlikle. Ben complaint raporu bile açtım şikayette bulundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

quote:

Hocam O kadar paylaşım yaptım IGC'den dosya almayın adamlar hırsız diye. Ben aldım adamlar hakkımı yaktılar yok yere yüzlerce lira param boşuna gitti. Sakın IGC'ye falan güvenip dosya almayın daha çocuk yaşındaki adamlar onlar kafalarına göre haraket ediyorlar. Özellikle money gram veya W.U. kullanıyorlar ki paranızı geri alamayasınız. Deneyin bakın paypal kullanmıyor adamlar kesinlikle. Ben complaint raporu bile açtım şikayette bulundum.

hocam valla yüzlerce kişi aliyo ordan :D nasıl yaktılar paranı anlamadım.
    geçen benim arkadaşta aldı hiçbi sorunu yok :D ama yabancı tabi arasan bulamazsın olurmu olur dogru diyosun

• İnternet üzerinden yaptığınız bu tür alışverişleriniz de Paypal kullanmanızı öneririm.

Bir sorunla karşılaştığınız da ''dispute'' olayı ile sonuç alabilirsiniz.

Dosya alacağınız takım işini iyi yapıyor olabilir ama kanında varsa bir bozukluk hiç affetm
    ez. :)
  • quote:

İnternet üzerinden yaptığınız bu tür alışverişleriniz de Paypal kullanmanızı öneririm.

Dosya alacağınız takım işini iyi yapıyor olabilir ama kanında varsa bir bozukluk hiç affetm

valla öyleyse dosyayı alalım sonra dispute olayını yapalım parayı geri çekeriz :D:D ^^^^^ onlar çakalsa bizde kurduz laa :D:D
  • Cocuk gozum ustunde senac ben kapatacam serverini bana kufur etmek ne demekkmiş gorecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İnternet üzerinden yaptığınız bu tür alışverişleriniz de Paypal kullanmanızı öneririm.

valla öyleyse dosyayı alalım sonra dispute olayını yapalım parayı geri çekeriz :D:D ^^^^^ onlar çakalsa bizde kurduz laa :D:D

Tamam bizim kafamız böyle pis işlere iyi çalışır ama onlar da aptal değil :)

Zaten haklı olduğuna kanaat getirmeden bir işlem yapmayacaklardır.
    .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.