Şimdi Ara

Bizmu 1.02 ( Yeni Server ) Acildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizmu 1.1 versiondan sonra Turkiyede bir ilk Ve Cok buyuk bombayi patlatti 2 server Ayni anda 1.1 ve 1.02 Serverlari.
    1.02 Version 01.04.2006 tarihinde Sunuma Acilmistir ( HolyAty Tarafindan )
    Server Data

Exp: 35x

Version: 1.02d

Maps: Standart haritalar + 'Arena' + Kalima + Loren
    'Blood Castle 1 - 7' + 'Devil Square 1 - 6' + 'Chaos Castle'
    Drops: 85%

Bless bug: off

Reset sistemi otomatiktir. Level 400 olup reset atmak istediğinde oyundan ayrılıp 5 dakika sonra tekrar girmeniz yeterlidir. Reset bedeli 30M'dir zen çantanızda bulunmalıdır. Her reset sonrasında reset başı 300 extra puan kazanırsınız.

Sitesihttp://atyy.ath.cx

Herkeze Basarilar.

• ama daha acilmadi
  • ya bi siteye mainle launcheri koyun dedik be alla alla koymicaksan solede uğrasmayam yani ben saten clinti indiremem adsl sınırlı sınırı geçtim bile
  • kardes msn wer atam
  • Unutmus olabilir HolyAty Al ben upload ettim
    http://rpidshre.de/files/16966265/Main.rar.html

Linkteki gerekli yerlere a harflerini koyunuz rapid share olucak.
  • yalan haber daha bizmu açılmadı
  • saolun ikinizde aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su anda offline olabilirde milletin eli kulagında olsa Herkez onceden alsa acclerini daha iyi olur. :)
  • arkada$lar server acilmadi $imdilik account alimlarina ba$ladim :) sql database'de birkac ufak i$lem ve yonlendirme yapilacak. bu sure icinde $imdilik hesap alabileceksiniz.
    Server acilacak az kaldi.
  • az=saat birimi olarak solesen Pls
  • Hayırlısıyla Acılsın Server Bu arada Beyler Sizler Acc alın :) Bu aksam uyku haram bize :D
  • birkac kod derlemem lazim :) bunlar tamamlaninca cilgin atacagiz. (tahmini en gec 29 saat) hehe
  • yane yarin oynicaz baq bu sefer gulmuyorum
  • HolyAty kardeş 4 server da oynuyordum ve sırf BİZMU açılcak die 4 ünüde bıraktım. Bu gece uyku yok sabaha kadar kasacaz sananeTr le beraber
  • murat serveri acilsada kassak :) falla bole bos bos oturunca acaip uykum gelior :) yarin acikcak galiba 29 saat dediginde ciddi ise :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

murat serveri acilsada kassak :) falla bole bos bos oturunca acaip uykum gelior :) yarin acikcak galiba 29 saat dediginde ciddi ise :)

sorma yaw benimde gelmeye başladı.ÜStüne üslüp Winampa da damar parçaları koymuşum Ben en iyisi markete gidem de işcek bişeyler alam.Kafam güzel olması lazım.Heyecanım yatışsın biraz :) Umarım (29 saat )ciddi degildir.
  • hepizimz sabırsızlıkla beklioruz cabuk acın serverı
  • Holly sakami yapion ne 29 saati bosver bisi yapma aç artik kasak sıkıldık bekle bekle
  • bi ara geldı geri gitti
  • gözunum onunde bırısı car actı ben gıremıyorum aty bakarsan sevınrım
    haa bıde online yazıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 2 Nisan 2006; 11:19:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.