Şimdi Ara

Bizmu 1.02 ( Yeni Server ) Acildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deneme amacli ben actim arkada$lar,
    bu arada dikkatimi cekti oyun acilir acilmaz hemen birisi portlari yoklamaya ba$ladi.
    Pe$in soyleyeyim, ip ler sizin kunyenizdir herhangi bir durum soz konusu olursa ummadik $eylerle kar$ila$irsiniz
  • kardes biraz elinini çabuk tutsan iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neophyte_

gözunum onunde bırısı car actı ben gıremıyorum aty bakarsan sevınrım
    haa bıde online yazıyo

Laaaa niyazi ben actim senin chari ehueheheh kendimede actim unuttunmu :D
  • ama kullanıcı olarak actim oyun ici degil atakan oyun ici acmıs :) ünlü oldun biri niyazi abi dediginde yok ben holy dersin :)
  • Server ne zaman acılacak HolyAty Agac oldum walla uyuyucam uykum war uyuyamıorum :D
  • olm bende acc acttımm bıde benı ekle konuşalım msnde msn kaybettım fancis_44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neophyte_ -- 2 Nisan 2006; 12:08:03 >
  • ekledim niyazi HG_Gurler benim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Server ne zaman acılacak HolyAty Agac oldum walla uyuyucam uykum war uyuyamıorum :D

cık cık cık Bizim serverimiz BizMU da biz Holy demeyiz Atakan deriz alıs bunlara alıs :) ehuehehhee
  • Tüm bunlar dışında, Bizmu admin ve moderatörlerinin bir veya birkaç oyuncuyu hiçbir sebep göstermeksizin silmeye, hesabinda veya karakterinde deği$iklik yapmaya, hesabini bir ba$ka ki$iye devretmeye hakkı vardır. Oyuncu yapilacak bu ve benzeri i$lemler ile ilgili itiraz ve hak talep edemez.

Bizmunun forum kurallarını okurken bu yazıyı gordum Hıc durduk yere accsınde oynama yapılan vea durduk yere accsı sılınen felan durduk yere zarar goren bırı oldumu?
  • tek kelimeyle olmadı sormana gerek yok... sebebsiz yere is olmaz burada
  • İns acilir Server bıran once :( 2 gundur beklıom baska mu kasmıom acılcak dıe :d.
  • ya ark. isterseniz biraz alçak gönüllü olun bu adam zevkine server aciyo bundan herhangibir maddi kazanci yok ve her seferinde nezaman acilacak gibi lüzümsuz sorular sormayin isterseniz acilinca eminimki duyurusunu yapacaktir her seferinde dile getirmenin bir anlami yok
  • burak agadan adına yakısır bi acıklama :) bencede oyle arkadaslar cok dogru soyluyor bugunden itibaren carsambaya yavas yavas oturmaya baslayacaktır server...(Atakanın söyledigi lafın uzerine soylenmistir benim bir bilgim yok ) bunun haricinde ne zaman acılacak demeye bir gerek yok...
  • gökhanım senide oyunda görmek isterim duydukki oyunu birakmişsin arada bir gözük yokluğunu belli etme
  • arkadaşlar şu an server da siteside kapalı oynadığım sercer ı bıraktım bizmu oynayem dedim ama offline
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.