Şimdi Ara

Bizmu Neden Durmadan Kapanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar BizMu nun neden bu kadar çok kapandını buldum
    çünkü dandik server

NOT:Sadece Şaka kızma atakan abi
  • cok buyuk bi bulus kardes seni tebrik ederim
  • dalga gecmemeyin bea kesin bi sorun warki server kapandı alla alla
  • quote:

orjinalden alıntı:HoRRoR

dalga gecmemeyin bea kesin bi sorun warki server kapandı alla alla

bu serverinde ne bitmez sorunu warmis her dakka kapalı
  • begenmiyosa oynamazsin bu kadar basit arkadaslar lutfen oynamayanlar yorum yapmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

ozan benim agzımı actırtma sana sordukmu ne dandik ne dandik deil alla alla cok biliyosan sen kur server

açsan ne olcak bebe konuşma burda
    bu konunun başlangıcı ne??? " Ya Bizmu neden durmadan kapanio???? "
    ben bu soruya cevap verdim tamammı sazan efendi herşeye burnunu sokma kendini bişey sanma bi iki mu kasmışsın burda babalık taslıyon
    sanki konuyu sen açtın , server sahibi sensin gibi konuşma
  • ozan bak benim agızımı actırma sana bitek bunu soyluyorum sen server acta gorelim dandik bile olmaz senin serverın
  • adamın elestirmesi dogal cunku bir admin server acmissa isini duzgun yapmak zorundadir ve o serveri uzun sure ayakta tutmak zorundadir o kadar insani hayal kırıklıgına ugratmak yanlis olur eger serveri idare edemicekse acmasinlar server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 19 Mayıs 2006; 21:49:32 >
  • en azindan haber versin niye kapanio ne zaman açilir gelirmi gelmezmi
  • rekamlara tıklayın bizmunun eliniz bos durmasın 7/24 olacakmıs tıklarsak
  • Kopekler istedi diye atlar olmez arkada$lar musterih olun.
    Server kuramayip bebe gibi aglayanlarin serzeni$lerine kulaklariniz tikali olsun.
    "Abi ben YediCücelerMU nun admini Or1han, sql i ayarlayamadim , bilmemneyi kuramadim yardimci olur musun" diye geveleyenlere yardim etmeyince boyle oluyor i$te.. gelip burada diraldan konu$uyorlar.. cok biliyorlarsa kendileri daha iyisini yapsinlar. Merak etmesinler gayreti yermenin, emegi kotulemenin ahlaksizliktan ote bir$ey oldugunu bilenlerdeniz. :)

BizMU sürüm men$eili envai ce$it problemle bogu$maktadir.
    Oyle yada boyle bir$ekilde problem kokten cozulecektir. Her yol Roma!.
    Sizlerden ricam zamaninda sacma sapan amaclarina hizmet etmedigimiz, item - edit felan istedigi icin serverdan $utladigimiz, adam yerine koymadigimiz veya ne bileyim muhattap alma tenezzulunde bile bulunmadigimiz kanamali tiplere, omru boyunca kendilerine sarfettigim "zavalli" sozcugu di$inda herhangi bir hakikate nail olamami$ bahti kara veletlerle muhattap olmayin.
    Girdikleri postun sag üst ko$esinde BLOKLA du$una basin. onlar kendi kucccccuk dunyalarinda zirvalamaya devam etsinler :)
    Kimselere artik laf sokmak istemiyorum, Turk Travmatoloji dernegine ko$eyi dondurmekte istemiyorum.
    Benimle polemige girmeyin. Hele hele bana laf sokmaya hic kalki$mayin.. Yazilarimi ce$itli platformlarda takip edenler bilir, nice heyecanli ki$ilerin hevesleri kursaklarinda kaldi, sinirinden gidip biryerlerden atlayan bile olmu$tur herhalde ehehe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyAty -- 21 Mayıs 2006; 12:09:11 >

• gaddar moderator HolyAty abim server son durum karekterler kalcak itemler gitcek vede 97 bi surum olacak dogrumu ole yazioda herkez ama boyle olursa 97 wersionu sabırsızlıkla bekliyorum

BizMU Online Game Server Web Site :http://bizmu.ath.cx
  • sErver diye birşey kalmamiş hala konusu Var Noob Server birakin ezik mulari

açilişida bi sorundu (( acildi acilcak , ha acildi, yaa niye kapandi, Tuh şunu yapmayi unuttuk , Yine kapandii :((( )))))))))))

Yazik sizeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 21 Mayıs 2006; 17:13:07 >
  • server 7/24 kapali bi server
  • hem acik hem kapali

walla 4 yildir mu oynuyom

böyle bi durum ilk defa GörüyoMMMMMMM
  • adamin kafasi iyi oldugu zaman aciyor serveri yoksa normalde kapali
  • black dragon once sana bu sozlerim sen ne kadar yuzsuz bir adamsın ki banlanmıs forumdan atılmıs oldugun halde hala forumdasın ve bizmu 7/24 die hic bisey solemedi kimse server 12 den 12 ye kadar acık bir serverdır

sabron sana gelince eger dediklerin yanlıssa sen anladın ne demek istedigimi sana verecegim cevabın bir kısmıda dragona werdigm cevapta hatta cok biliosanız siz kurun server 7/24 acık mı kapalımı gorelim sizin kurdugunuz server dan kamyon server olur anca emege saygı duyun vede hic bir server hakkında dalga gecmeyin black ozellikle sen 3 kere banlandın ve hala uslanmadın ben sana daha ne diim
  • BAk Server açilirken de böyle deyilmiydi herkese soralim acildi kapandi

bu forumda kaçar tane forum açildi niye kapali yine ne oldu Sen hala Böyle bir serverin Avukat liğini yapiyorsun

yaziklar olsun Ben bir kere server kursam sözümün arkasinda dururum ve 7/24 mü ne dersem diyim server öyle olur

ben dalga geçmedim gerçekleri söyledim!!!!!! ve Şöyle bir söz Vardir

GERÇEKLER ACIDIR!!!!

NOT = benim yapacağim Server Kamyon gibiyse (((( Yani 4 yıllık tecrübeyle birlikTEE!!!!)))) BU SErVer

iSE KAMYON LASTİĞİ BİLE OLAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 21 Mayıs 2006; 17:35:06 >
  • bi kere benim banlanma sebebim forumun futbol bolumde yaptigim tartisma yuzunden oldu ve sanane benim hesabimdan ister 1 kere acarim ister 10 kere bunun yuszsuzlukle ne alakası war
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

Kopekler istedi diye atlar olmez arkada$lar musterih olun.
    Server kuramayip bebe gibi aglayanlarin serzeni$lerine kulaklariniz tikali olsun.
    "Abi ben YediCücelerMU nun admini Or1han, sql i ayarlayamadim , bilmemneyi kuramadim yardimci olur musun" diye geveleyenlere yardim etmeyince boyle oluyor i$te.. gelip burada diraldan konu$uyorlar.. cok biliyorlarsa kendileri daha iyisini yapsinlar. Merak etmesinler gayreti yermenin, emegi kotulemenin ahlaksizliktan ote bir$ey oldugunu bilenlerdeniz. :)

BizMU sürüm men$eili envai ce$it problemle bogu$maktadir.
    Oyle yada boyle bir$ekilde problem kokten cozulecektir. Her yol Roma!.
    Sizlerden ricam zamaninda sacma sapan amaclarina hizmet etmedigimiz, item - edit felan istedigi icin serverdan $utladigimiz, adam yerine koymadigimiz veya ne bileyim muhattap alma tenezzulunde bile bulunmadigimiz kanamali tiplere, omru boyunca kendilerine sarfettigim "zavalli" sozcugu di$inda herhangi bir hakikate nail olamami$ bahti kara veletlerle muhattap olmayin.
    Girdikleri postun sag üst ko$esinde BLOKLA du$una basin. onlar kendi kucccccuk dunyalarinda zirvalamaya devam etsinler :)
    Kimselere artik laf sokmak istemiyorum, Turk Travmatoloji dernegine ko$eyi dondurmekte istemiyorum.
    Benimle polemige girmeyin. Hele hele bana laf sokmaya hic kalki$mayin.. Yazilarimi ce$itli platformlarda takip edenler bilir, nice heyecanli ki$ilerin hevesleri kursaklarinda kaldi, sinirinden gidip biryerlerden atlayan bile olmu$tur herhalde ehehe..

atakan abi hereseye cvp wermis fazla soze gerek yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.