Şimdi Ara

Bizmu Neden Durmadan Kapanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimlos -- 18 Mart 2012; 20:50:45 >

• yaf o bisimi bugun sabahtan beri kapalı sıkıldım bos bos pc basında durmak tan bari 1 saatte olsa oynuyam
  • Styx gormusundur
  • bende dün basladim ama kapali simdi bizmu bizmu dediler baslayim dedim bumuymus bizmu ahuahuahu bence bu kapanma isi olmazsa kasarim
  • Holyaty haftalık ızn kullandı bugun guarda soledım gıt aac su serverı dıe bakalım acacakmı yokmu aranızda su serverın dugmesıne basacak bırı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcTİC_bizmu -- 15 Mayıs 2006; 17:59:54 >
  • ilk resi mi atacan zuhahahahha git serverinoldgunu ınt kafye bas dugemey acılsın server
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • server adresi=b.cekmece istanbul ASLAN int cafe giderken sagda donerken solda
  • aty bizle kafa buluo delirdim ben
  • gokhan imzanı degıstır adminler degıstırır yoksa cunku en fazla 7 satıra izin war bu arada server nie kapalı bilen yokmu yaf bugun reset atarım die planlıyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

gokhan imzanı degıstır adminler degıstırır yoksa cunku en fazla 7 satıra izin war bu arada server nie kapalı bilen yokmu yaf bugun reset atarım die planlıyodum

ok degistireyim bilmiyodum saol

• bende bir tane war gokhana wercem suan server pc si acıldı serverda acılır birazdan
  • off ya dogru duzgfun kasamadık su son 5 gundur
  • walla ben simdiye ilk resi atmistim lvl 300 fln dim anca mg açacak kadar lvl atladim mg açtim 160 lvl de beklio
  • çünkü dandik server
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

çünkü dandik server

sen cok biliyon eskiden en iyi serverdi ama su an öyle

• quote:

Orjinalden alıntı: eray_doon

quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

çünkü dandik server

sen cok biliyon eskiden en iyi serverdi ama su an öyle

ah bi kapanip durmasa süper olur ama kapaniio

• ozan benim agzımı actırtma sana sordukmu ne dandik ne dandik deil alla alla cok biliyosan sen kur server
  • bizmu gelince beni kastircak kimse yokmu lvlim 145
  • ben 333 lvl ım suan server kapalı olmasa reset atmıstım ama reset ten sora seni kasarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.