Mu-istanbul cok uzun zaman acık kalacak gittim gordum test ettim :-) kapanması imkansız gibi birsey bir ara bazı problemler olmus ama artık kapanmayacak bekliyorum görüntüler süper yeni itemler yeni haritalar vs takılıyorum
abi cilenti indirmek için dıklıyom ama sayfa bulunamadı dio başka bi link falan varmı?
[Deleted by Admins]
yok ya dha neler
bizmu online nin offical siteleri h4pp3 nin saydiklarindan ibarettir. bizmu.servegame.com üfürüktür,hurafedir..isim kullanarak prim yapmaktir,beyhude giri$imciliktir. bizmu askere gittigim gunden beri kapalidir.. eve gittigimde serverin dugmesine bastigim an "Nerede Kalmi$tik?" diyebilecegim kadar hazir beklemektedir. 200 kusur gun icerisinde bizmu geri gelecektir :)
şafak kol gibi olsada biz seni bekliyoruz kardeşim
Ulen ati bizmunun ismi bana aittir hırsız :-) hurafe olan sensin bence :D bitmez senin askerlik
quote:
Orjinalden alıntı: HolyAty
bizmu online nin offical siteleri h4pp3 nin saydiklarindan ibarettir. bizmu.servegame.com üfürüktür,hurafedir..isim kullanarak prim yapmaktir,beyhude giri$imciliktir. bizmu askere gittigim gunden beri kapalidir.. eve gittigimde serverin dugmesine bastigim an "Nerede Kalmi$tik?" diyebilecegim kadar hazir beklemektedir. 200 kusur gun icerisinde bizmu geri gelecektir :)