Şimdi Ara

TÜRKWOW Server..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz sene başladığım fakat bırakıp şimdi tekrar başladığım Türk serverına bekliyorum sizleri 300 kişinin üzerinde online oyuncu lag yok demiyeyim ama gerçekten çok az..
    Adamlar gerçekten temiz bir server yapmışlar sizleride bekliyorum..

http://www.turkwow.org/

• Bende orda oynuyorum, allah var eli yüzü düzgün bir server, seviye belli gmler ellerinden geldiğince yardımcı oluorlar, 3.2.2a yeni gecildi 15gün oluyor, şimdilik bırakmak durumda kaldım ama pvp burda sağlam gelmek isteyenlere duyrulur...
  • Üyelik alırken tc kimlik nnumarası mı? Yok artık orjinal serverinda oynarken adam tc kimlik no istemio kıçı kırık türk serverina bak sen tc kimlik no istio peki sizin fikriniz varmı o tc kimlik no ile yapılacak sahtekarlık ihtimalleri?
  • Yok kardeş o serverda 300 kişi oynuyo zaten tc kimlik no nu alsalar bile bir şey yapamazlar..Seni ülkeden atacak değiller ya

Tc kimlik no istemelerinin sebebi yaş sınırı olması 18 yaş üstüysen alıyorlar bunun için tc kimlik no na bakıyorlar..
    Bunun sebebide oyuna veletler giripte oyunu bozmasınlar diye adam akıllı kişiler girsin diye
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37192610/tm.htm

Düşünürseniz fiyat konuşulup anlaşılır :P

Ayrıca, Turkwow 6 senedir karşılıksız WoW oynatan bi sunucudur. Böyle saçma sahtekarlıklara yer ayıracak GM'leri ve sahipleri yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 21 Ocak 2010; 15:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Bende orda oynuyorum, allah var eli yüzü düzgün bir server, seviye belli gmler ellerinden geldiğince yardımcı oluorlar, 3.2.2a yeni gecildi 15gün oluyor, şimdilik bırakmak durumda kaldım ama pvp burda sağlam gelmek isteyenlere duyrulur...

Orjinal oyuna kredi kartı bilgilerini bile veriyosun ama o yarı.
    TC kimlik istemelerinin sebebi,kayıt olurken verdiğin ismin ve yaşının doğruluğuna bakmak.
    TC kimlik no ile sahtekarlık yapamazlar ayrıca.
  • Neden TC Kimlik numarası istendiğinin TurkWoW'dan açıklaması :

quote:

Bundan evvel birçok kere açıkladığım halde değişik forumlarda kimlik numarasıyla oyuncu kaydı yapmamıza bir türlü anlam veremeyen arkadaşların yazılarıyla karşılaştım.

Bu sistem, TurkWOW'un ilk senesinden sonra geliştirildi. Nedeni, sabun köpüğü bir çok oyun sunucusu, her ne olursa olsun kalabalık olsun mantığıyla sadece kullanıcı adı şifre ile oyuncu kaydı yaparken, TurkWOW olarak oyuncularımızı belirli bir anlayış ve seviyenin üzerinde olmasını hedefledik. Bu amaçla sunucu kuralları ve ceza sistemi oluşturuldu.

Nedense diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla bu kurallar bir takım oyuncuları bunaltmış. Oysa ki, TurkWOW'un hitap ettiği yaş kitlesi olan 10-30 yaş arasındaki erkek, bayan ve çocuklar düşünüldüğünde, küfüre izin verilmemesi, T.C. yasalarına aykırı hareketlere izin verilmemesi, sunucudan kaynaklanabilecek açıkları değerlendirerek diğer oyunculara karşı haksız kazanım sağlanacak hataların kullandırılmaması gayet doğal ve vazgeçilemeyecek değerler olduğu açıktır.

Dolayısıyla oyuncunun gerekli durumlarda oyundan süreli veya süresiz uzaklaştırılmasıyla, hem yapılan hatanın tekrar yapılsı hem de diğer oyuncuların, oyun keyiflerinin bozulmaması sağlanmaktadır. Cezaların kapsamları ve süreleri forumumuzda ayrıntılı olarak yazılmıştır.

Kişilere yönelik belirleyici unsur olarak paralı üyelüğe sahip olan sistemler, kredi kartları kullanırlar, TürkWOW başladığından bu yana (ben bunları yazarken 5 senedir) ücretsiz bir sunucudur, bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Oyuncuları belirlemek için tek yol ücretsiz bir sunucu için kimlik numaranızdır. Bu numaranın herhangi bir şekilde sizi zarara uğratacak bir amaç için kullanılması mümkün olmadığından, böyle bir sistem uygulanmaktadır. Bu şekilde onaylanmış oyuncu hesabı sayımız 16.250'nin üzerindedir.

Oyuncu alımlarında, kimlik numarasıyla verilen bilgiler kontrol edilip hesabınız aktif edilir veya pasif olarak kalır. Bu işleyiş oyuncuların faydasınadır, örneğin küfür etmiş bir oyuncu ceza aldıktan sonra ceza süresi boyunca oyundan uzaklaştırılacağı veya konuşma özelliği alınacağı (mute) için bu hareketine devam edemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet gerekli cevaplar verildi
    Şimdi Turkwow zamanı arkadaşlar gelin kapışak..
  • 3.3.0 gelsin bende bi bakarım ama suan

wow-pwnage.com
  • Nasıl oynayabilirm bunu ?
  • TW bi pvp serveridir :) çünkü pve yapacak yer yok bi Nax acik. AdamLar dgLerLe ve bazende naxLa ugrasiyorLar.

Herkes pvp itemiyle. Bu raidler icinde gecerli raiddeki herkesde pvp itemi. Obsidian aciLacak. Eternity aciLacak. Ulduar. Toc Onix ohoooo :) tahminimce server catalsyme gecerken toc acilir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan_Jack_Sparrow

TW bi pvp serveridir :) çünkü pve yapacak yer yok bi Nax acik. AdamLar dgLerLe ve bazende naxLa ugrasiyorLar.

Herkes pvp itemiyle. Bu raidler icinde gecerli raiddeki herkesde pvp itemi. Obsidian aciLacak. Eternity aciLacak. Ulduar. Toc Onix ohoooo :) tahminimce server catalsyme gecerken toc acilir :P

hocam hala sunwell kapalı. catalysm'de de açılmaz toc çok beklersin bence daha
    he belki scriptdev2 yazar yayımlarsa turkwow'daki arkadaşlar da "flaş flaş toc'u oturduk yazdık çalışır hale getirdik!" derler diye tahmin ediyorum.
  • Millet türkwow dan kaçtı şimdi gelinmi diyorsunuz bende onlardan biriyim 1hafta geriye düşmesiyle sinir krizi geçirip ayrılmıştım oynayanlara kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

quote:

TW bi pvp serveridir :) çünkü pve yapacak yer yok bi Nax acik. AdamLar dgLerLe ve bazende naxLa ugrasiyorLar.

he belki scriptdev2 yazar yayımlarsa turkwow'daki arkadaşlar da "flaş flaş toc'u oturduk yazdık çalışır hale getirdik!" derler diye tahmin ediyorum.

Bir günde turkwow serveri hakkında bir başlık olsunda osiris in bu başlık altına bu servere laf atan mesajı olmasın.....

Anladık sende bu işlerde anlıyorsun senin de serverin var hatta senin ki öyle bir server ki blizz bile senin servere bakarak patch yayınlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

quote:

quote:

Bir günde turkwow serveri hakkında bir başlık olsunda osiris in bu başlık altına bu servere laf atan mesajı olmasın.....

Anladık sende bu işlerde anlıyorsun senin de serverin var hatta senin ki öyle bir server ki blizz bile senin servere bakarak patch yayınlıyor

yo hayır hiçbiri yok hiçbirini de yapmıyorum. bir tane sunucu buldum herşey harika çalışıyo herkesi beklerim.
    www.wow-europe.com

• evet beyler hadi orjinal serveri birakip turkwow'a gecelim

HOBAREY

• peh
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PowerOn

quote:

quote:

yo hayır hiçbiri yok hiçbirini de yapmıyorum. bir tane sunucu buldum herşey harika çalışıyo herkesi beklerim.
    www.wow-europe.com

hayır herşey çalışmıyor bir sürü bug var o yüzden patch yayınlıyolar biliyomusun. ama bu türk wowda herşey çalışıyomuş hemen üye oluyorum

• 2 gün full oynadım lvl 72 den 77 yaptım bi sene önce bıraktıım çarı 2günde 1kere vsg olmadı :S sıkıldım çıktım şimdi online çok olan başka serverda oynuyorum ama oynayanlar gerçekten iyi kişiler o serverda.online sayısı çok olsa devam ederdim ilerde olursa gene oynadğım serveri bırakıp devam ederim oraya.
  • daha iyi free server yaptıysanız bunu kotuleyebılırsınız ama yazdıklarınızdan anlasıldıgına gore hıcbırınız gıdıp gormek gıbı bı deneyıme sahıp olmadıgınızdan naxx ın toc un obs un 10x ın acık ve calısır oldugundan habarınız yok kötütlemek cok kolaydır ama bazı seylerı temızlemek duzeltmek yapılandırmak cok zordur hayatta bir dikili agacınızın olmadıgı emege saygınızın olmamasından bellıdır kişisel görüşlerinizi biraz daha insanların emegıne saygı gostererk yapn lütfen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.