Şimdi Ara

Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski tarz metin2 pvp server ariyorum. hemen kapanmayan , p2w cok olmayan , biraz olsun kabul. emek server ariyoruz eski tip olcak kesinlikle

• Yapay Zekanın Yanıtı

Metin2 PVP Server Önerisi

Giriş: Metin2'nin tutkulu oyuncuları için, unutulmaz bir PVP deneyimi arayanlar için, size en iyi PVP server önerilerini sunuyoruz. İster eski Metin2 günlerini özleyen nostaljik oyuncular olun, ister heyecan verici ve rekabetçi bir PVP ortamı arayan yeni gelenler olun, bu serverlar kesinlikle ilginizi çekecektir.

Eski Metin2 (eskM2) Serverları: EskM2 serverları, orijinal Metin2 oyununun özünü yakalar. Bu serverlar, oyuna ilk çıktığı hallerinde sadık kalarak, özlediğiniz nostaljik PVP deneyimini sunar.

Önerilen EskM2 Serverları:

• Metin2 Nostalgia: Klasik Metin2 deneyimini yüksek kaliteli grafiklerle birleştiren bir server.
    • Metin2 Legend: PVP odaklı bir server, dengeli bir oyun ve kapsamlı bir lonca sistemi sunar.

Güncel PVP Serverları: Güncel PVP serverları, Metin2'nin en son özelliklerini ve güncellemelerini içerir. Bu serverlar, zorlu ve rekabetçi bir PVP ortamı arayan deneyimli oyuncular için idealdir.

Önerilen Güncel PVP Serverları:

• Metin2 Rebirth: Çeşitli PVP etkinlikleri, destansı savaşlar ve benzersiz oyun özellikleriyle öne çıkan bir server.
    • Metin2 Phoenix: Rekabetçi bir PVP ortamı, sürekli güncellemeler ve aktif bir oyuncu topluluğu sunan bir server.

Server Seçimi: En iyi PVP serverını seçmek, oyun tarzına ve tercihlerine bağlıdır. EskM2 serverları nostaljik bir deneyim sunarken, güncel PVP serverları daha zorlu ve rekabetçi bir ortam sunar. Oyun tarzını ve tercihlerini göz önünde bulundurarak, sana en uygun serverı seçebilirsin.

Sonuç: İster nostaljik EskM2 günlerine dönmeyi ister heyecan verici ve rekabetçi bir PVP deneyimi yaşamayı hayal ediyorsan, bu önerilen serverlar seni tatmin edecektir. İhtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurarak, en uygun serverı seç ve Metin2'nin PVP arenasında maceraya atılmaya hazırlan!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Böyle bir server yok. Var ama yalan dolan yada oyuncu yok .
    Az sayıda var fakat bug veya GM nin itemciden Yang satması hile gibi sıkıntılar var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun577

Böyle bir server yok. Var ama yalan dolan yada oyuncu yok .
    Az sayıda var fakat bug veya GM nin itemciden Yang satması hile gibi sıkıntılar var .

satsın hocam o sıkıntı değil. serverlar ne kadar süre dayanıyor

• En iyisi Tr Cuma günü yeni server açılacakmış bende tekrardan başlamayı düşünüyorum boş boş oturup LoL pubg oynamaktan sıkıldım

• SW ARANIYOR...

• Drsteteskop kullanıcısına yanıt

Sw nin adı eskimt2 7kere açılıp kapandı oyuncular epleri çekip guclendikten sonra kapatıyor şuan 7aydir açık

• Merak ettim hala oynayan kaldımı ya ? ben en son 2012-2013 civarında saltanat mt2 vardı cok efsaneydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lova mt2 var. Bi ara 4 arkadaş çok pis sarmıştık. Şimdi nasıl bilmiyorum.

• Taaa ilk mt2 grafikli bir server lazım. Leveller bile gözükmicek. Bu olayı yenidenmt2 yaptı zamanında online sayısı trden yüksekti. Balık tutarken çok kişiydik muhabbet ediyorduk. Sonra kapandı ve ogünden beri açılan tüm eski mt2 serverli çöp gibiydi. iğrenç hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.

Aynen

• cuma günü official yeni sv açılıyo. şimdiden 12bin ep çektim. boşluktayım iyice alkolüm sigaram yok biraz oyalar pişman değilim

• Metin2 oynayan var mi halâ ya ilk çıktığında oynamıştım 70 küsür levelde bıraktım. İyi charla savaşmalar güzel oluyordu ama :) ne vardı +9 dolunay felan :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • afacanlouiee kullanıcısına yanıt

Official derken hocam, resmi tr server mı

• Öneriiii

• Birader boş boş serverda saatlerce kasılıp metin taşı mı kesmek istiyorsun gerçekten? Başka insanlar falan da oynasa tamam da eski havası yok artık benim bildiğim kadar. Biliyorum özlüyorsun o günleri ben de özlüyorum ama yapacak bir şey yok. Eski tadı almak mümkün mü ? Bence çok zor. Bir düşün günde 3 saat kastığını. Hafta da 21 saat eder. Sen ona 1 gün de. Yazık günah. Başka bir şeyle ilgilen. Ama eğer ki çok güzel bir server bulursan bana da pm at ben de oynarım :)

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

o kadar yazdıktan sonra, güzel server bulursan banada söyle bende oynayayım demeniz güldürdü 

eskiden turkmmomt2 pvp vardı. Elymt2 olduydu galiba sonradan, cok popüler cok zordu ve baya güzeldi. Tahminimce 8-9 sene önceydi. Ne oldu ona, onun gibi server lazım. Tr den daha güzeldi o pvp. Özlüyorum valla hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.