Şimdi Ara

BiZMu oynayan herkes baksn !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN SİZİ BİLEMEM AMA ÇOĞU KİŞİNİN ADINA KONUŞUYORM bizmunun 7/24 olmasini istiyorz öğlen açılır gece kapanır valla yetmiyo çok güzel bi server doyamıyorz oynamaya ve böyle en güzel anlarında bitiyo hep lütfen hiç bitmesn 7/24 olsn ama 2 saatte bis disc. versn isterse away olanlarda gider böylece ama 7/24 olsn pls

• Burdan yetkililere seleniyorummm 7/24 pls
    gece kapanmıyan server ıstıyozzz
  • Yaa sen bunu Bizmunun oyun forumlarında yazsan Yani burda yeterince kirlilik var neyse cevabım şu
    Allah sizi atakanın şerrinden korusun
  • ok özürdilerz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuArD[of]HeAVeN -- 10 Mayıs 2006; 2:17:31 >
  • 1- ben yeterince kirliliğin olduğunu yani sizinki yazılmış olsa bile bunu bir kirlilik olarak gördüğümü
    2- Niye yardım ediyim yardım ettiklerim hakkında güzel bi açıklama yaptım . Zaten gerekli yardımı kendi sitemde yapıyorumda
    3- Kusurunuza zaten bakmıyorum sadece dediğim Allah sizi atakanın hasmından korusun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcTİC_bizmu -- 10 Mayıs 2006; 2:20:53 >
  • ok özürdileriz sadece bişey yazdık eğer atakan abi o kadar rahatsiz olursa yazdklarımızdan siler zaten iş çıkarttğmz için umarm kusura bakmaz ama ben sadece kendi isteğimi söyledm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuArD[of]HeAVeN -- 10 Mayıs 2006; 2:18:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah Ahh siz ateşli gençlik daha anlamaya çalışmadan daha dogrusu anlamak istemediğiniz için benimle polimik yaşamak istiyorsunuz Gerçi donanımhaber Mucularının yaptığı en iyi şey. Polimik yaşamak . Zaten onlara faklı bir açıyla yaklaşıcam. Sensin aslansın yaparsın kessen bişey olmaz falam .
    Ve arkadaslar BizMu benim türkiyedeki sevdiğim tek server(nede olsa geçmişimiz var)
    ayrıca ben hengi serveri övmüşüm benim için Global IN tüm serverler OUT
  • yorumlarına bagtım ole gordum yada ben yanlıs anladım polımıg yasamak ıcn ugrasmıyorum ben dırek kavga edelım ısttedım yok saka saka eskı mucularasagım var kım kaldı eskılerden

• cronic bizmu fprumuna uye olunmuoyr ondan buraya yazmıs olabilir bu arada bencede server 7/24 olmalı
  • eyw. horror herkes 7/24 istiyorrr atakan abi sna en az 15 kişi gece kasar diyorm ma 7/24 cilcak dersen gece en az 50 k,işi olcak millet 7/24 olmasini bekliyo yada baska servera geçiyo pls pls pls duy bizi
  • anzerkun pelerini yaptin yuzun guluyo sen yapamasan ben yapcakdim gecen gun basmisdim %90 boomladi
  • ya bende biraz daha fazla spot istiiyom lorencia da kasamıyom
  • stadda cok ii spotlar war bide lost7 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUBARAN

stadda cok ii spotlar war bide lost7 de

ewet 33 lvl le statda çok iyi kasarım bide lorencia da bugun biton gelden wardı onlar neydi
  • nasil yane bide bizde direk stada gitmedik
  • ben sana lorencia ya spot konsun dediğimde sen statda spot cok diyon bırak bende biraz senle dalga geçem
  • lorenciada 10 dakka gecio onun icnde spot lasim degil bence
  • serverin en buyk 2 sorununda biri bitti kaldı 2.
    1.anzerkunun plerin sorunuydu buyk bi kampanya ile halloldu
    2.server7/24 olsun insallah buda gerceklesecek

• ewt beni nerde gorse pelerin alinir yaziyodu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.