Şimdi Ara

BJK'nin tam olarak nerede hakki yendi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İki sezondur ağladıginizin haddi hesabı yok. Td çıkar ağlar, başkanları çıkar ağlar. Bu kadar da olmayın. Taraftarlar zaten hiç susmaz. Neyse siz ağlamaya devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYKOOO14 -- 26 Eylül 2017; 13:13:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Hocam samimi olarak soruyorum, neden bütün Beşiktaşlılar böyle?

Çünkü Negredo'nun pozisyonu 1,5 değil, 4,5 metre ofsayttı diyebilen futbol fakiri yöneticileri tarafından eziyet edilen kulüp taraftarı başka laftan anlamıyor.

Sadece bu mevzu için demiyorum, her sene her fırsatta böyle. Sürekli sizin üzerinizde oyunlar mı oynanıyor hocam? Neden siz? Neden o kadar takım değil de siz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çünkü Negredo'nun pozisyonu 1,5 değil, 4,5 metre ofsayttı diyebilen futbol fakiri yöneticileri tarafından eziyet edilen kulüp taraftarı başka laftan anlamıyor.

Sadece bu mevzu için demiyorum, her sene her fırsatta böyle. Sürekli sizin üzerinizde oyunlar mı oynanıyor hocam? Neden siz? Neden o kadar takım değil de siz?

dostum..

mevzular değil olay.
    beşiktaş'ın şampiyonlar ligi maçını izliyorsan ve hayata adil şekilde bakıyorsan ne demek istediğimi anlarsın.
    benim bu arada FB ile hiçbir derdim yok, sadece var olanı yorumluyorum.
    dayısından bacanağına, kaynından validesine herkesin FB kombinelisi oldugu bir ailede beşiktaş'lıyım, dediğim gibi amacım ergen tartışması değil.

neyse bak bjk tahrik olmadıgı, hakemin adil oldugu maçlarda nasıl oynuyor?
    ha leipzig yada porto bi cacık degil biz onları 5'leriz diyorsan ok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum..

mevzular değil olay.
    beşiktaş'ın şampiyonlar ligi maçını izliyorsan ve hayata adil şekilde bakıyorsan ne demek istediğimi anlarsın.
    benim bu arada FB ile hiçbir derdim yok, sadece var olanı yorumluyorum.
    dayısından bacanağına, kaynından validesine herkesin FB kombinelisi oldugu bir ailede beşiktaş'lıyım, dediğim gibi amacım ergen tartışması değil.

neyse bak bjk tahrik olmadıgı, hakemin adil oldugu maçlarda nasıl oynuyor?
    ha leipzig yada porto bi cacık degil biz onları 5'leriz diyorsan ok.

İyi de bu saçma bir karşılaştırma. Benim demek istediğim şu; hakem sizden yana olduğunda hiçbir problem yok, bu tip şeyler futbolun "fıtrat"ında var diye bakarken kendinize olduğu an ortalığı ayağa kaldırma huyunuzu anlayamıyorum hepsi bu.

Bu arada Leipzig galibiyeti için de yürekten tebrik ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.