Şimdi Ara

BJK'nin tam olarak nerede hakki yendi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogru ya Medel CEZA SAHASI ICINDE Jansseinin sirtina cikmadi
    dogru ya Quaresma'nin Direkt kirmizi kartlik pozisyonunda Valbuena ya kendini yere attigi icin sari kart verilmeliydi
    dogru ya Dunyada ilk OFSAYT hatasi FB-BJK macinda yapildi.
    dogru ya ofsaytida ALI PALABIYIK verdi
    dogru ya Atiba da elle oynamadi

• Sahada katliam vardı dehşet vereci olaylar vardı,bol aksiyonlu maçtı, gerilim hat safhadaydı,birbirinden çirkef insanların bir arada olduğu bir maçtı ben Gs li olarak zevk aldım 4-5 adet daha kırmızı kart olsaydı harika olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki takıma da leyh/aleyh hatalar yapıldı. Beşiktaş'a bir tık fazlaydı. Olay bundan ibaret. Yoksa öyle aşırı bir durum yok. Algı oluşturulduğu çok net. Ancak senin dediğin kadar da değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garibim ne anlatacağını ve nasıl anlatacağını da bilememiş

• Garibim ne anlatacağını ve nasıl anlatacağını da bilememiş

• beşiktaşın bir penaltısını atladı. bir de ofsayt pozisyonu var ki kalecinin ofsayt diye durduğunu da göz önünde bulunduralım.
    fenerbahçe aleyhine ise pepenin bir kartını atladı.

bunun dışında verdiği bütün kartlar ve penaltılar doğruydu.
    pek öyle büyütülecek bir şey yoktu sahada. ama beşiktaşlılara sorsan kıyım yapıldı. klasik beşiktaşlı abartması, çok takılmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 26 Eylül 2017; 4:59:33 >
  • daha düşündüklerini anlatamıyor kelime dağarcığı ve hitabet 0.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Beşiktaşlinin durumu bu hocam, ağlamak. Biri değil ki hepsi böyle. Taraflarından tut vs vs. Neyse şimdi Beşiktaşli adminler gelir bu yoruma da ceza verirler

• SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt
    sizin maçta da aynısı olursa zırvalama okey

• cenk'in pozisyonuna penaltı verilmedi 1
    cenk'in pozisyonu yüzünden hasan ali'ye kırmızı verilmedi 2
    Negredo pozisyonu yüzünden bariz gol şansı ofsayt diye engellendi 3

fenerbahçe'nin iki penaltısı da doğruydu.
    quaresma'nın kırmızısı doğruydu.
    atiba'nın kırmızısı doğruydu.
    neto'nun kırmızısı doğruydu.
    ismail'in kırmızısı doğruydu.

olay dünyada ilk ofsayt vs.. değil, bu kadar küçülmeyin, kişiliğinizden ödün vermeyin.
    yürekli olun, delikanlı olun objektif şekilde konuşun. o zaman saygı görürsünüz, değer görürsünüz yoksa böyle dünyadaki ilk ofsaytmış gibi cümlelerle seviyenizi ayaklar altına almayın. ilk önce kendinize saygınız olsun.

yan hakem pozisyonu sezememişti ofsayt demiştir eyvallah itirazımız yok ama aynı yan hakem 4.hafta da karabük - bjk maçında Lens'in ofsayt olmayan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yine ofsayt diyerek bjk'ye operasyon yapmıştır. aynı hakem aynısını FB maçında da yaparsa insan kasıt arar. bunun FB ile yada başka şeyle alakası yok, siz taraftar olarak futbol oynadığınızı zannedebilirsiniz.

Ne hikmettir ki o maçında hakemi Ali Palabıyık ve yan hakem Cem Satman.
    Türkiye lig tarihi boyunca bir orta hakem ve yan hakem hiçbir zaman bir takımın 2 kere üst üste deplasman maçını yönetmemiştir.
    Ama beşiktaş maçı için bu verilmiştir.

maç sonunda da hakemlerin aldıgı notlar ortada. 6 hafta maç verilmeyecek yani bu kendilerine verilen görevi yapmışlar demek artık piyasadan bir süre çekilip ortalıgın yatışmasını bekleyecekler.
    Ama biz unutmuyoruz, rahat olsunlar.

sonuçta sadece 3 puan kaybettik BJK olarak ama kafamız rahat, biz yine bu sene eze eze şampiyon oluruz, boğazda turu atarız. siz top oynamadan, taktik yapamadan böyle olaylarla kendi sahanızda anca taraftarın gazını alırsınız.

unutmayın, 2003 - 2004 senesinin tekrarını yaşatmak isteyenlere tokadımız ağır olacaktır.

Delikanlı olun canımızı yiyin öteki türlü renkli kardeşliği yapıyorsunuz, olmuyor. fb-gs kardeşliği olmaz, eğreti duruyor.

• pepeyle q7 direk atilinca 11-9 girerdiniz o pozisyonlara belki.he canim he.
  • Pepenin pozisyonu kirmizi degil bir kere onu gecin.

• Bir olay Fenerin rakibinin başına geldimi ortalık ayağa kalkıyor. Ancak hata fenere yapılırsa ortalık tozpembe oluyor hakemde insan oluyor. Her takıma hatalar yapılıyor oluyor.
    Kör cahil fanatiklik yapmayacağım.Bjk alehine iki tane çok bariz hata vardır. Birisi Cenk'in penaltı pozisyonu ki bu pozisyonda Hasan Ali'ye kırmızı neden verilmesi gerekiyor diyolar onu anlamıyorum. o karısıklık içinde arkası dönük önü kapalı Cenkin ayağına pasıyor net bir penaltı ve zorlarsan sarı kart.
    İkinci bariz hata Negredonun ofsaytı 77 cm ofsayt değil. Net gol pozisyonu ancak kaleci pozisyonu bırakıyor. Kapattığı köşe vurusta kalecinin kapattığı köşeye geliyor. Gol olabilirde kalecide kurtarabilir hakem bariz hatalı ama bu hata yan hakemin suçu.
    Şimdi gelelim diğer pozisyonlara Şenol Hocanın hakeme ana bacı sövdüğü ve atıldığı pozisyon ortada bir fual yok. Hakem bu pozisyonda hatalı ancak orta sahada olan bir pozisyon ortada kesilmiş ciddi bir akın yok. Top fenerden bjk geçmiş yan pas yapılmış top orta yuvarlak bölgesinde Fener savunması yerinde her maçta bu bölgelerde onlarca hatalı fual kararı çıkıyor. Böyle bir pozisyona sinirlenip ana bacı sövüp kendini attırmak nedir ?
    Pepenin dirseği ben Fenerliyim bu pozisyon için kırmızı kart gerekiyor demem bu hakem yorumu hakem kırmızıda verebilir sarıda orta bir fual var. Ben hakem olsam sarı veririm. Hakem yargılamam bu pozisyonla
    İlk penaltıda Jansen önde avantajı almıs rakibi arkasında kalmış orta açılmış rakip arkadan Janseni düşürüyor. Penaltı doğru Medelin sarı kartı atlandı. Sonradan Medelin sarı kartlık bir iki hareketi daha oldu.
    Bizim ikinci golumuz penaltı öncesi Tosic arkadan jansene sarılıyor. Jansen devam ediyor hakem avantaj oynatıyor. Yapması gereken oyun ilk durduğu anda bu pozisyondan dolayı Tosıce sarı kart verilmesi.Tosicin ikinci sarı kartı olacak ve kırmızıdan atılacak. Bariz bir hatadır.
    Atiba eline carpan top el acık topu kesiyor. Penaltı sarı kart doğru.
    İsmailin pozisyon bana göre ilk müdahale topa sonra rakibe gelen bir darbe var bu pozisyon gibi pozisyon ligimizde çok oluyor. Çoğu sarı kart alıyor bazısı kırmızı alıyor. Hakem kırmızı verdi yargılamam verebilir. Ben olsam sarı kart verirdim.
    Neto bariz golü kesiyor. Kırmızı kart doğru ancak yoruma girip bu tarz pozisyonlara kırmızı vermeyen hakemlerde bu ligte çok oldu. Tamamen hakeme saygı duyarım bu pozisyon için itiraz edilmez.
    Aklıma gelenler bunlar oyun içi yanlış fual verdiği bir çok pozisyon oldu. Her iki takımada genel anlamda kötü maç yönetti . Bjk alehine daha çok hata yapıldı ama normal bir maç yönetse Bjk yenerdi demek Fenere haksızlık olur Fenerde oynuyordu. Pozisyona girdi.
    Şimdi geleyim asıl itirazıma Bjk bizi son yendiği maç 3-2 biten maç fual ile atılan gol. Ofsayt ile atılan gol. Sert müdahaleler çıkmayan kırmızılar resmen doğrandık ve o sene 4 puan fark ile Bjk şampiyon oldu maç sonu Olcay birazda rakipler ağlasın dedi. Başkanları çeşitli maçlardan sonra kendi lehlerine olan hakem hataları için hakemlerde insan herkes hata yapar dedi. Böyle yorumlarıda bunlar yapıyor. Böyle bir maç için öldük bittik diyende Bjk. Tutarlılık yok.
    Ayrıca Fener çirkeflik yaptı demekte nereden geliyor anlamıyorum. Rakibe kasti tekme atan her pozisyonda itiraz eden taraf karşı taraf hocası ana bacı sövende karşı taraf. Hakem hatalı karar verdi diye Fener neden çirkef oluyor ?

• baris01 kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık iyi yazmışsın.

• adv11 kullanıcısına yanıt
    Hadiii

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

daha düşündüklerini anlatamıyor kelime dağarcığı ve hitabet 0.

hitabet ne alaka ya daha ne anlama geldiğini bilmediğin kelimeler kullanıyorsun forumdan mesaj atan adamın hitabetle ne işi olur jimnastikçi
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Hocam samimi olarak soruyorum, neden bütün Beşiktaşlılar böyle?

• baris01 kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atardım. Bir tane Beşiktaşlı da gelip buna cevap veremez işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Hocam samimi olarak soruyorum, neden bütün Beşiktaşlılar böyle?

Çünkü Negredo'nun pozisyonu 1,5 değil, 4,5 metre ofsayttı diyebilen futbol fakiri yöneticileri tarafından eziyet edilen kulüp taraftarı başka laftan anlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

Beşiktaşlinin durumu bu hocam, ağlamak. Biri değil ki hepsi böyle. Taraflarından tut vs vs. Neyse şimdi Beşiktaşli adminler gelir bu yoruma da ceza verirler

2 sezondur hakemler Beşiktaş'ı kolluyo diye boş yere ağlayan biziz zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.