Tek kelimeyle süper olmuş. Orijinal ve Türkçe. Hayırlı olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Evet Forza forumda çok gündeme getirildi ve sonuca bağlandı. Türkçeye sahip çıkılması adına, güzel bir değişiklik. Vay be yönetim forumlarımızı okuyor demek, taraftar istediğini yaptırıyor valla.
alen i birde başkan yaptınız mı tamamdır
quote:
Orjinalden alıntı: MTC alen i birde başkan yaptınız mı tamamdır
Alen'i çok istiyorsun anlaşılan
niye yaw Alenin nesi var? hepsinden iyi Beşiktaşlı. ayrıca Aziz başkandan 1 kat Demirörenden iki kat daha iyi yapar bu işi ben eminim
Helal olsun İlk önce akıllarının yerine gelmesinden öturu kutluyorum..Ve eklemek istedigim bunu zaten ilk olarak bu store lara karşı Göztepemiz başlatmısştı.. VE ismi GÖZTEPE DÜNYASIYDI.. Yani ilk degil bu olay.... Orjinal kendine orjinal..Önemli olan başta düşünmekti bunu Yani gerek yok özentilige yok store club ...İnş her takım başlatır bu tür olayları...
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
niye yaw Alenin nesi var? hepsinden iyi Beşiktaşlı. ayrıca Aziz başkandan 1 kat Demirörenden iki kat daha iyi yapar bu işi ben eminim
futbolu daha iyi bildiği konusunda hem fikirim ama yöneticilik konusunda anca kapalıda iş yapar
bizim topik isminden taklit yapılmış
bkz:aslanlar yuvası
quote:
Orjinalden alıntı: MTC ama yöneticilik konusunda anca kapalıda iş yapar
Kadıköy, AliSamiyen ... Her yerde yöneticilik yapar.Meraklanma Daha bu sene gördünüz mükemmel yönetimi = 2250>55000
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Evet Forza forumda çok gündeme getirildi ve sonuca bağlandı. Türkçeye sahip çıkılması adına, güzel bir değişiklik. Vay be yönetim forumlarımızı okuyor demek, taraftar istediğini yaptırıyor valla.
hehe buda bizim ayrıcalığımız işte + 1903
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
Aziz başkandan 1 kat
hoca ölçtüm biçtim bütün formülleri kullandım yinede sonuç çıkaramadım
quote:
Orjinalden alıntı: Kül
quote:
Orjinalden alıntı: MTC ama yöneticilik konusunda anca kapalıda iş yapar
Kadıköy, AliSamiyen ... Her yerde yöneticilik yapar.Meraklanma Daha bu sene gördünüz mükemmel yönetimi = 2250>55000
Kulüp yönetmeyi, bikaç bin tane bağırtısıyla meşhur adamı yönetmekle aynı kefeye koyan insanlar var ya Neyse bir konuda hemfikiriz en azından, Beşiktaş'a başkan olabilecek kapasitede
bence bjk yuvası çok uygun bjk store sanki pazarda satılan bjk eşyaların olduğu bir yer
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01 Kulüp yönetmeyi, bikaç bin tane bağırtısıyla meşhur adamı yönetmekle aynı kefeye koyan insanlar var ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme