Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerini satan"BJK STORE" mağazaların ismi Yönetim Kurulu tarafından "KARTAL YUVASI" Olarak Değiştirildi...Tüm beşiktaşlılara Hayırlı olsun
Açıkçası ben daha yaratıcı bir şey beklerdim.
quote:
Orjinalden alıntı: G_ney_BJK
Beşiktaşımızın lisanslı ürünlerini satan"BJK STORE" mağazaların ismi Yönetim Kurulu tarafından "KARTAL YUVASI" Olarak Değiştirildi...Tüm beşiktaşlılara Hayırlı olsun
bjkçarşı bjkbazaar bjkshop bjkhome stadium
zaten gs store olarak kullanılıyordu fenerium tsclup farklı olarak bişey kalmamıştı galiba
Değişikliğin sebebi BjK STORE isminin Türkçe olmaması idi.Tüm Beşiktaş'lılar bu ismi yadırgayıp yönetime başvurdular.Dilekçeler, mailler, kampanyalar herkes seferber oldu.Ve sonunda çok da anlamlı bir isim getirildi bence. KARTAL YUVASI ! Umarım örneklerinin yanlışlığını anlamışssındır teoda
Daha yaratıcı bir şeyler bekleyen arkadaş biraz kafanı yorsaydın da yönetime mail atsaydın.Tüm Forza olarak herkes çalıştı.Biraz beklemeyi bırak da üretmeye başla
Değişikliğin sebebi BjK STORE isminin Türkçe olmaması idi.Tüm Beşiktaş'lılar bu ismi yadırgayıp yönetime başvurdular.Dilekçeler, mailler, kampanyalar herkes seferber oldu.Ve sonunda çok da anlamlı bir isim getirildi bence. KARTAL YUVASI ! Umarım örneklerinin yanlışlığını anlamışssındır teoda
Daha yaratıcı bir şeyler bekleyen arkadaş biraz kafanı yorsaydın da yönetime mail atsaydın.Tüm Forza olarak herkes çalıştı.Biraz beklemeyi bırak da üretmeye başla
Arkadaşım ben bu haberi duysaydım yaratıcı bir isim bulmaya çalışırdım
ok böyle birşeyden haberim yoktu megersem ne olaylar dönmüş ciddi ciddi kampanyalar yapılmış peki anket filan başka isim secenekleri varmıydı gerçi artık belli olmuş ama en azından su da olabilirdi diyebilirdik yabancı markalara güzel bir tepki olmuş ama yinede bjkçarşı
Şimdi biz BJK STORE den Kartal Yuvası yaptık... Galatasarayda kıskanıp GS STORE den Aslan Yuvası yapar
Orjinalden alıntı: tedoa® ok böyle birşeyden haberim yoktu megersem ne olaylar dönmüş ciddi ciddi kampanyalar yapılmış peki anket filan başka isim secenekleri varmıydı gerçi artık belli olmuş ama en azından su da olabilirdi diyebilirdik yabancı markalara güzel bir tepki olmuş ama yinede bjkçarşı
Pek çok isim sunuldu.Başlarda bir kaç kişi karşı çıktı değişmesine.DAha sonra olay düzenlendi.SiyahBeyaz, BJKÇARŞI bir kaç örnek idi.En son KARTAL YUVASI'nda karar kılındı.Konu ile ilgili linki özel mesaj olarak atıyorum
türkçe ye sahip çıkılması güzel bir davranış şimdi sıra forza olayınıda HAYDİ
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
bjkbazaar bjkshop bjkhome
Bunların BJKStore dan bi farkı yok ki zaten Önemli olan hem bizi simgeleyen hem de Türkçe bir isim olmasıydı
quote:
Şimdi biz BJK STORE den Kartal Yuvası yaptık... Galatasarayda kıskanıp GS STORE den Aslan Yuvası yapar
quote:
Konuyu saptırmayalım. Store'a kafam girsin
Evet Forza forumda çok gündeme getirildi ve sonuca bağlandı. Türkçeye sahip çıkılması adına, güzel bir değişiklik. Vay be yönetim forumlarımızı okuyor demek, taraftar istediğini yaptırıyor valla.
quote:
Orjinalden alıntı: sarıların sülo
türkçe ye sahip çıkılması güzel bir davranış
katılıyorum
bu arada kartal yuvası okadarda fena değil
quote:
Orjinalden alıntı: fwrss
quote:
Orjinalden alıntı: sarıların sülo
türkçe ye sahip çıkılması güzel bir davranış
katılıyorum
bu arada kartal yuvası okadarda fena değil
Yaw kardeşim ben isime karşı değilim ki sadece biraz daha yaratıcı olunulması taraftarıyım
koparırım o dili
Helal olsun Türkçemizi korumak adına yapılan bu çalışmaya gösterdikleri özenden dolayı tüm Beşiktaş Jimnastik Klübü yönetimine ve taraftarına darısı bizim TS Club'a
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
koparırım o dili
isim değiştirme işi süper olmuş ya
Bence "Kartal Yuvası" daha iyi oldu. Bu arada İnönü Stadı'nda bir Kartal Yuvası daha var kombinelerin alındığı yermiş yanılmıyorsam. Oraya ne olacak ya?
Ümraniye tesislerinin adı da Kartal Yuvası olmamışmıydı yaw. amma çok yuvamız varmış bizim