Şimdi Ara

Forza Beşiktaş adlı site bitmiş artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar net olarak bunu anladım, bu insanlar tamamen aklını yitirmiş, hani malum1903 sitesindeki yorumlarla dalga geçiyorduk ya, aynı insanlar bu forza sitesinde yazı yazıyorlar işte, quaresma adlı oyuncuyu avatarına koyup herşeye sövüyorlar, girin bir fikret orman konusuna bakın, adam ağzına ne geliyorsa yazıyor, ulan adamı geçtimde beşiktaş başkanlığınadamı saygın yok be terbiyesiz insan? eskiden forzabeşiktaş sitesinde yd ye laf edince ceza alıyorduk, çakma duyumcular vardı, onlara laf edersek yine ceza alıyorduk şimdi gözlerimle gördüm hatta kendim şikayet ettim adam fenerbahçe maçında bildiğin beşiktaş futbolcusuna sövdü, 1 sayfa sonra " golllllllllllllll " diye yüzsüz yüzsüz yazdı bide, ve bu adam halaa forumda duruyor şikayet etmeme rağmen orda duruyor ve fikret orman konusunda bu kezde başkana sövüyor..

gerçekten inanmakta sorun yaşıyorum ama bu siteden de bu siteyi yapan gruptanda tamamen soğumuş vaziyetteyim, çarşı artık amacını çok aşmış gördüğüm kadarıyla, asarız keseriz kafasına girmişler, serdal adalı bunlara bilet sözü verdiğindede çıkıp yine burda söylemiştik seçim zamanı serdal adalı farkı yiyince olan bunlarada oldu tabi, bilet bulamadılar, kapalı boş kaldı, şimdi e bilet uygulaması çıktı bunlar yine tutuştu, yağmurda karda beşiktaşın yanındayız diyen adamlar stada bile gitmedi, neden? bilet yok. abilerden bilet gelmemeye başladı tabi.. bu sebeple kendi sitelerinde fikret başkana karşı inanılmaz bir saldırma içerisindeler, bir çok insanda bunlara inanıyor.. gerçekten yazık bu kafadaki insanlara.

benim forzabeşiktaş adminlerine önerim sitenin ismini forzacarsi olarak değiştirmesi, hatta çarşıspor diye bir amatör klüp kurup onla falan uğraşabilirler, yeter ki artık beşiktaştan ellerini çeksin bu insanlar, umarım yeni stada falanda gelmezlerde rahat rahat insan gibi maçlar izleriz.. inanın bu sözleri 2008 den beri forza üyesi olan ben söylüyorum ama artık yeter bu insanlar zarar vermeye başladı.. yazımıda forzadan fikret orman konusundan bir alıntıyla kapatmak istiyorum işte o kafalar ;

Dakika 23.

O kadar paran var şerefin nerde?
    İnşaatçı olmuşsun gururun yerde...
    Dostların kullanıp şeklini yaptın
    Şantiyalar şefi sen ne ayaksın

• Begenmeyen girmesin. Forzabesiktas has besiktaslilarin yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihatin onları savunması ne kadar yanlış yolda olduklarının bi göstergesi zaten, nihat bu yorum için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Begenmeyen girmesin. Forzabesiktas has besiktaslilarin yeridir

xd
  • quote:

Aradığım mizah bu! Şimdi sormazlar mı peki sana sen niye 7/24 buradasın
  • quote:

Bu adam forzayı destekliyorsa beyler bir daha forzaya girmiyoruz.

• quote:

Dipnot: Nihat oraya üye olabilecek yaşta değil henüz.Yapılan yorumları göremiyor bile nasıl bir yer olduğunu nerden biliyor bilmiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir zaman girmedim girmemde. Nihat'ın 10 kat beteri + terbiyesiz versiyonunu düşünün. Gerek yok

• Zamanında beleş biletçileri eleştirip Fikret Orman'ı savunduğum için sınırsız uzaklaştırılmıştım. Gerekçe olarak "Tribün büyüklerine, Çarşı'ya, Forza'ya asılsız ithamlarda bulunanlar ihraç edilecektir" gibi birşey yazmışlardı. Şimdi bu adamlara sorsanız en has Beşiktaşlılar, kulübün menfaatlerini en çok düşünenler kendileridir. Güya Beşiktaş tribünlerinde hiçbir zaman beleş bilet olayı olmamış, yerseniz...

Kendileri gibi düşünmeyen herkesi uzaklaştıran, eleştiriye en ufak tahammülü olmayan insanların yönettiği saçma sapan bir site. YD'e hiçbir zaman yapılmayan, hatta yapıldığı anda anında konusu kilitlenen, mesajları silinen eleştiriler Fikret Orman'a hakaret boyutuna varırcasına yapılabiliyor.

Çarşı'nın toplumsal olaylara verdiği tepkileri son derece doğru bulan, hatta gurur duyan birisiyim ama Beşiktaş'ın önüne geçme çabaları nedeniyle sevemiyorum.

• quote:

o zaman seni o foruma kaydıralım knk ne dersin süper fikir bence
  • tristam T kullanıcısına yanıt
    artık bindokuzyuzüc
  • anlamadıgım bir nedenle tc kimlik sacmalıgına girdiler
    e-bilete karşı cıkanlar geçmişte aynı fişlemeyi yapmışlardı
    o gün de bitmişti benim için
  • quote:

/>
  • Yav bu Nihat ne komik çocuk yav :d
  • Yemin ederim hayatımda bir kere bile kendi takımımla ilgili hiçbir siteye, foruma vb yerlere girmedim DH hariç(antu vb), etmedim; en fazla 2 kere Antu'nun ana sayfasına bakıp çıkmışımdır, daha nedir ne değildirler hiç bilmem, hiç de giresim yok.
  • forzada yazılan bir yorum "Küçükken arkadaşları ona Haftaya netleşir Fikret Diyorlarmış"

forza gibi bir sitesnini seviyesi böyle olmamalı seviyesiz insan dolu

fiko fikret fo gırla gidiyor sanki bir çoğuda paralı asker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

nihatin onları savunması ne kadar yanlış yolda olduklarının bi göstergesi zaten, nihat bu yorum için teşekkürler

Nihat burada da takılıyor.Forumda ne işin var o zaman
  • Katıksız bir paralel yapı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Profilini acamayan bebeler laf atiyor. Siz anca burada klavyeden sallarsiniz Carsiya. Azicik cesaretiniz varsa gelirsiniz stadda sallarsiniz tabii yerse cakmalar sizi.

puhahah profil dedince bakıym bi dedim, benim anlatacağım maç anılarına senin yaşın yetmez bu yüzden, ben fenerbahçe maçında stadtaydım beşiktaşın yanında sen nerdeydin, yine forumdanmı sallıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

anlamadıgım bir nedenle tc kimlik sacmalıgına girdiler
    e-bilete karşı cıkanlar geçmişte aynı fişlemeyi yapmışlardı
    o gün de bitmişti benim için

Sen daha çArşı'nın neden e-bilete karşı olduğunu anlayamamışın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.